Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

schw33k napísal:podľa mňa nieje dôvod , aby si z Teba začala robiť prču ..
ps : aj tak lepšie bude ak sa jej prihovoríš , až budete sami dvaja , vieš ako , takéto mladé žabky sa zvyknú hanbiť :wink:
No nič choď do toho , vyčkaj si na ňu , až bude sama , prihovor sa , spýtaj sa či neskočí na čaj s tebou alebo na prechádzku ,či ju môžeš odprevadiť domov , proste buď galantný a slušný a máš to v suchu , uvidíš ..

GL
to je ten dovod ze mlade zabky sa zvyknu hanbit , som pred mesiacom skusal zo siedmackou z nasej skoly ale ta jak sa hanbila , a tie jej kamosky , proste vies a ja som neni z tych mensich ja vypadam tak na 16 , sa bojim ze sa zlakne ze som moc velky , co ty nato ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

I keď jej vek nieje najvyšší , dajme tomu , že je to rozumná holka , určite jej nebude záležať na tom ako vyzeráš , ale jej bude záležať na tom ako sa budeš k nej chovať ..
Takto Ti poviem , vieš o tom je život , v tvojom veku nemôžeš čakať , že kočky tvojho veku a dokonca mladšie budú uvažovať ako skoro dospelé , je to jedine na Tebe , ako sa hovorí , nevyskúšaš , nezistíš , tak isto to platí aj pre Teba , zistíš keď za ňou pôjdeš , ak to bude kladné , plus pre Teba , ak nie , nič sa nestalo , ďalšia životná skúsenosť pre Teba , ktorých ešte bude neúrekom
Na tvoju dilemu je vhodný iba tento smejo :hmm: (apropo kde je r4wMUnt34q :D )
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

schw33k napísal:I keď jej vek nieje najvyšší , dajme tomu , že je to rozumná holka , určite jej nebude záležať na tom ako vyzeráš , ale jej bude záležať na tom ako sa budeš k nej chovať ..
Takto Ti poviem , vieš o tom je život , v tvojom veku nemôžeš čakať , že kočky tvojho veku a dokonca mladšie budú uvažovať ako skoro dospelé , je to jedine na Tebe , ako sa hovorí , nevyskúšaš , nezistíš , tak isto to platí aj pre Teba , zistíš keď za ňou pôjdeš , ak to bude kladné , plus pre Teba , ak nie , nič sa nestalo , ďalšia životná skúsenosť pre Teba , ktorých ešte bude neúrekom
Na tvoju dilemu je vhodný iba tento smejo :hmm: (apropo kde je r4wMUnt34q :D )
Co by si povedal nato , keby ju pockam niekde po kostole a jak pojde okolo sa nanu usmejem a poviem ahoj , pekne hras na gitaru (toto som doteraz vymyslel , ale neviem ako dalej a ci mam vobec aj toto spravit ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

BabySHAQ napísal:Co by si povedal nato , keby ju pockam niekde po kostole a jak pojde okolo sa nanu usmejem a poviem ahoj , pekne hras na gitaru
jasné môže byť .. len sa neuč frázy , buď hlavne prirodzený a milý
Sorry , ja Ti už v takýchto veciach veľmi neporadím , na takéto prvotné reči ja veľmi niesom :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

len sa nenamotaj,lebo kostolickarky su v tomoto ohlade strasne... ja viem co hovorim, ver mi...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ako to mislis

jackb napísal:len sa nenamotaj,lebo kostolickarky su v tomoto ohlade strasne... ja viem co hovorim, ver mi...

Ako to myslis konkretne ze strasne ?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BabySHAQ napísal:Co by si povedal nato , keby ju pockam niekde po kostole a jak pojde okolo sa nanu usmejem a poviem ahoj , pekne hras na gitaru (toto som doteraz vymyslel , ale neviem ako dalej a ci mam vobec aj toto spravit ?
To bude veľmi nachystané. Bude sa cítiť nesvoja, nedopadne to asi dobre.

A nejaké iné prídavné meno nedokážeš vypotiť? A navyše pre ženu :flower: ?!?
>Pekne< (ako gitarista by som Ťa za takéto ohodnotenie ... - akože pekne sa dá použiť na mnoho vecí, ale na hudbu by som to nemontoval).
(Ačkoliv 12 ročná slečna to mimoriadne ocení).

Menší nápad: požiadaj ju, aby Ťa trochu naučila hrať na gitaru :) (ale musíš mať aj trochu chuť učiť sa, nielen mať to ako zámienku k dosiahuntiu svojho).
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Ako to mislis

BabySHAQ napísal:Ako to myslis konkretne ze strasne ?
teda aspon ja mam taku skusenost. tiez som ju videl v 1. krat v kostole, ale je z mojej skoly takze som ju stretaval aj inde ako v kostole a okoli a dost sa mi pacila a ona to asi vedela lebo ma este viac namotala a ked som sa jej spytal ci by nechcela nieco vaznejsei zrusila ma ako ziadost o druzstevny byt...
od vtedy uz kostolickarkam neverim.... :?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

fikus-kukis napísal:To bude veľmi nachystané. Bude sa cítiť nesvoja, nedopadne to asi dobre.

A nejaké iné prídavné meno nedokážeš vypotiť? A navyše pre ženu :flower: ?!?
>Pekne< (ako gitarista by som Ťa za takéto ohodnotenie ... - akože pekne sa dá použiť na mnoho vecí, ale na hudbu by som to nemontoval).
(Ačkoliv 12 ročná slečna to mimoriadne ocení).

Menší nápad: požiadaj ju, aby Ťa trochu naučila hrať na gitaru :) (ale musíš mať aj trochu chuť učiť sa, nielen mať to ako zámienku k dosiahuntiu svojho).
Po prve : Co mam povedat okrem toho pekne ?
Po druhe : Tak ako to mam spravit aby to nebolo moc nachystane ? vies ja ju vydavam len v kostole ?
Po tretie : navrhol si aby som ju poziadal o to aby ma naucila hrat na gitare , ale ako ju mam poziadat ked sa ani nepozname :-) ?

Prosim skus mi zodpovedat tie otazky , dik :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:teda aspon ja mam taku skusenost. tiez som ju videl v 1. krat v kostole, ale je z mojej skoly takze som ju stretaval aj inde ako v kostole a okoli a dost sa mi pacila a ona to asi vedela lebo ma este viac namotala a ked som sa jej spytal ci by nechcela nieco vaznejsei zrusila ma ako ziadost o druzstevny byt...
od vtedy uz kostolickarkam neverim.... :?
Hmmm no a kolko ste mali obaja rokov ? lebo ja mam zase zle skusenosti zacinat si s mladsimi babami na skole , mozno to nebolo o tom ze je panbickarka ale skor o to ze je mladsia
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Po tretie : navrhol si aby som ju poziadal o to aby ma naucila hrat na gitare , ale ako ju mam poziadat ked sa ani nepozname :-) ?
Sak nato sa ludia nemusia poznat, podla mna je to celkom dobry napad. Ale na 12-ku musis byt opatrny :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Nenechajte ma v stichu

Notak prosim piste :cry:
jackb
Redeemer
Redeemer

BabySHAQ napísal:Hmmm no a kolko ste mali obaja rokov ? lebo ja mam zase zle skusenosti zacinat si s mladsimi babami na skole , mozno to nebolo o tom ze je panbickarka ale skor o to ze je mladsia
ja som mal 17 ona 15. mozno to bolo tym ze je mladsia, ale uz ja by som si asi daval pri panbickarkach poriadny pozor aby som tak neskoncil druhy raz...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

BabySHAQ napísal:Po prve : Co mam povedat okrem toho pekne ?
Po druhe : Tak ako to mam spravit aby to nebolo moc nachystane ? vies ja ju vydavam len v kostole ?
Po tretie : navrhol si aby som ju poziadal o to aby ma naucila hrat na gitare , ale ako ju mam poziadat ked sa ani nepozname :-) ?

Prosim skus mi zodpovedat tie otazky , dik :)
Ad 1: (je to trochu obťiažnejšie, keďže predpokladám, že v kostole hráva Gospelovú hudbu :wink: ) Skvele Ti to išlo, malo to šmrnc, radosť počúvať (čo asi tak si môže priať počuť), ... následne
Ad 3: mohla by si aj mňa, prosím (vynechaj, až Ti je to slovo proti egu - ale Ty si v pozícií, kto niečo žiada, takže ...), naučiť aspoň trochu tak hrať? (Dievča sa v tom už vyzná, bude sa cítiť na koni a to je dobre, zrejme aj ostych rýchlo opadne.)
Ad 2: Napríklad ostať chvíľku po predstavení (omši, koncerte). Napríklad.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:ja som mal 17 ona 15. mozno to bolo tym ze je mladsia, ale uz ja by som si asi daval pri panbickarkach poriadny pozor aby som tak neskoncil druhy raz...
Podla mna to bolo skor kvoli tej skole . a kde si ja jej prohovoril v kostole alebo v skole? ak v kostole tak ako ?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

fikus-kukis napísal:Ad 1: (je to trochu obťiažnejšie, keďže predpokladám, že v kostole hráva Gospelovú hudbu :wink: ) Skvele Ti to išlo, malo to šmrnc, radosť počúvať (čo asi tak si môže priať počuť), ... následne
Ad 3: mohla by si aj mňa, prosím (vynechaj, až Ti je to slovo proti egu - ale Ty si v pozícií, kto niečo žiada, takže ...), naučiť aspoň trochu tak hrať? (Dievča sa v tom už vyzná, bude sa cítiť na koni a to je dobre, zrejme aj ostych rýchlo opadne.)
Ad 2: Napríklad ostať chvíľku po predstavení (omši, koncerte). Napríklad.
K Ad 1 . nehraju ziaden gospel skor take decke spievanicky a brnkanie na gitare
K Ad 3 : ja som neni ten clovek , ja vzdy poprosim a podakujem , mhol si si to vsimnut aj tu , cize samozrejmeby som ju poprosil ( ale vies to je take cudne lent tak prist zanou a povedat jej to , a dalej ja nemam gitaru a vobec nemam sajnu ani ako sa to robi ,
K Ad 2 : Inu moznost nemam ako ostat ale ja mam skor problem ako jej a co jej povedat ?

Asi ti to uz leze na nervy ale skus plz odpovedat
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

BabySHAQ napísal:K Ad 1 . nehraju ziaden gospel skor take decke spievanicky a brnkanie na gitare
K Ad 3 : ja som neni ten clovek , ja vzdy poprosim a podakujem , mhol si si to vsimnut aj tu , cize samozrejmeby som ju poprosil ( ale vies to je take cudne lent tak prist zanou a povedat jej to , a dalej ja nemam gitaru a vobec nemam sajnu ani ako sa to robi ,
K Ad 2 : Inu moznost nemam ako ostat ale ja mam skor problem ako jej a co jej povedat ?

Asi ti to uz leze na nervy ale skus plz odpovedat
1. : No, že by si sa chcel učiť detské spievaničky :? ; tak môžeš predpokladať, že pozná aj niečo modernejšie.
2. : Ach jaj - 12 ročnej dievčičke nemôžeš dušu vyliať; čo povedať? To, čo chceš, aby počula.
3. : Dedukujem, že si skôr fyzicky založený človek (viď. Nickname & avatar), až Ťa gitara ani trochu neláka - vybodni sa na tento postup; na tých pár úryvkov Ti dá možno vyskúšať aj na svojej gitare :) .
Až by si sa chcel viacej venovať (gitare), gitaru budeš pochopiteľne potrebovať.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

fikus-kukis napísal:1. : No, že by si sa chcel učiť detské spievaničky :? ; tak môžeš predpokladať, že pozná aj niečo modernejšie.
2. : Ach jaj - 12 ročnej dievčičke nemôžeš dušu vyliať; čo povedať? To, čo chceš, aby počula.
3. : Dedukujem, že si skôr fyzicky založený človek (viď. Nickname & avatar), až Ťa gitara ani trochu neláka - vybodni sa na tento postup; na tých pár úryvkov Ti dá možno vyskúšať aj na svojej gitare :) .
Až by si sa chcel viacej venovať (gitare), gitaru budeš pochopiteľne potrebovať.
Nehrajme sa uz na tieto jeden dva tri . Chcem sa len opytat , o com podla teba hovori moj nick a ten obrazok a este , tak ako by si to spravil ty ako by si ty presne postupoval , budem ti vdacny ak mi popises tvoj postup
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Nehrajme sa uz na tieto jeden dva tri . Chcem sa len opytat , o com podla teba hovori moj nick a ten obrazok a este , tak ako by si to spravil ty ako by si ty presne postupoval , budem ti vdacny ak mi popises tvoj postup
Pardon ze vam skacem do rozhovoru, ale planovanie je nanic. Ked budes mat plan budes nervozny a okolnosti ti mozno nedovolia sa ho drzat :arrow: znervoznies este viac. Zachova sa inak ako budes predpokladat :arrow: znervoznies a bude to fiasko. Chod do toho spontanne, bud sam sebou pripraveny na vsetko. znie to ako bojovy plan, ale nic lepsie nikto este nevymyslel. Kazdopadne nech to dopadne akokolvek, tvar sa ze presne tak si to chcel :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jin153 napísal:Pardon ze vam skacem do rozhovoru, ale planovanie je nanic. Ked budes mat plan budes nervozny a okolnosti ti mozno nedovolia sa ho drzat :arrow: znervoznies este viac. Zachova sa inak ako budes predpokladat :arrow: znervoznies a bude to fiasko. Chod do toho spontanne, bud sam sebou pripraveny na vsetko. Kazdopadne nech to dopadne akokolvek, tvar sa ze presne tak si to chcel :wink:
Diki ti moc Jin ale velmi rad by som chcel aby mi nato odpovedal on (neber to v zlom :wink:
Napísať odpoveď