Vaša Top Speed
Vaša Top Speed
Práve som dočítal tému : aké máte auto ( samozrejme nie celú ) a napadla ma myslím vcelku zaujímavá téma :
Zaujímalo by ma koľko ste v živote šli najrýchlejšie či už ako jazdec alebo spolujazdec ..
Či už na aute alebo motorke ..
Len prosím nevymýšľať , neklamať ...
Napíšte auto , trasu a kto jazdil ...
Sám som šiel max. 200 km/h na tejto istej audine
Zaujímalo by ma koľko ste v živote šli najrýchlejšie či už ako jazdec alebo spolujazdec ..
Či už na aute alebo motorke ..
Len prosím nevymýšľať , neklamať ...
Napíšte auto , trasu a kto jazdil ...
Sám som šiel max. 200 km/h na tejto istej audine
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ako spolujazdec nejakych 220 v passate (V6, 2,5TDi),ale to bolo na dialnici, takze som si to nejak moc ani neuvedomil, ako sofer som siel max 170 v starsom medaku (3.0i), to bolo tak o tretej v noci na starej ceste do TT, pre mna vtedy dost adrenalin. A vtedy som si asi aj uvedomil, ze rychla jazda je hlupost, zbytocne nebezpecenstvo pre mna, aj pre ostatnych
205-210km/h v BMW 524td '92 - nebal som sa, ale ako povedal Holubar vyssie, nebezpecne na to je, ze si to clovek v takych autach vobec neuvedomuje. Raz som sa naozaj bal, ale to bolo VW Polo 1.4 '96@170km/h, predsalen to je skatula na 13" kolesach, som sa modlil, aby som nechytil nejaky bocny vietor. Ludia by sa mali viac obzerat po krizoch popri cestach, hned by ich imho presla chut na rychlu jazdu.
-
geoge046
Star
No ja na to ze mam este len 15 tak som ako vodič nemohol ist sam. Ale bracho ma zobral na jeho motorke Yamaha FJ1200 po ceste I.triedy medzi PD a Novákmi 270 km/h a pravdu povediac, som myslel ze ma kazdu chvilu vyhodi... Ten nápor vzduchu a ešte aj bočné vetri... Ale adrenalín učínkoval..

____
Toto je ta Yamaha FJ1200, na takejto sme išli, len inej farby a designu...

____
Toto je ta Yamaha FJ1200, na takejto sme išli, len inej farby a designu...

Holubar : No ja som si tú jazdu užil , sedel som ako prikovaný , automatická prevodovka , na palubovke si si prepol tlačidlo z EKONOMIK na SPORT
V tom okamihu Ti začalo preraďovať pri 6500 ot/min a celkovo tá akcelerácia , či už z 0 na 120 alebo zo 150 na tých 240 proste treba zažiť ...
Sám zas keď som išiel tak rýchlejšie som to kúsok prehnal , pretože v našom meste 200 km/h dokonca som neubrzdil na križovatke a preletel som cez vlakové priecestie , ešte stastie , že neboli dole rampy a nedajbože ani nešiel vlak ...
Neni sranda ubrzdiť takú 2 tonovú kraksňu z 200km/h na 0 .
Po tejto skúsenosti , už som 150 neprekročil ani mimo mesta
V tom okamihu Ti začalo preraďovať pri 6500 ot/min a celkovo tá akcelerácia , či už z 0 na 120 alebo zo 150 na tých 240 proste treba zažiť ...
Sám zas keď som išiel tak rýchlejšie som to kúsok prehnal , pretože v našom meste 200 km/h dokonca som neubrzdil na križovatke a preletel som cez vlakové priecestie , ešte stastie , že neboli dole rampy a nedajbože ani nešiel vlak ...
Neni sranda ubrzdiť takú 2 tonovú kraksňu z 200km/h na 0 .
Po tejto skúsenosti , už som 150 neprekročil ani mimo mesta
octavia 1.6 74kw 200km/h, dialnica z liptovskoho na zilinu, potom ked som spomalil na 160 tak sa mi zdalo ze stojim
... a par krat 190km/h ako spolujazdec (vectra 1.6 r.v 96), na dialnici smerom na nitru...a tu v martine 170km/h z necpal do zabokriek... auto to bolo tusim xantia 2.1 tdi, ludia ale poviem vam na tej ceste som bol viac v lufte ako na asfalte...
a este si spominam koncom leta favorit 1.3L taky rovny usek v turc. teplic smerom na martin 160km/h - vsetko to boli limity danych aut... Nehodu som mal len raz, ked som sa hral na rally jazdca a dal som si to na hole od rampy po hotel za 9m 31s... cestou spet ked som zchadzal, som asi v 60km/h dostal smyk, bo som presiel jednou stranou auta po mlake a naparal som to do zvodidiel, kebyze tam niesu tak padam dolu zo serpentiny 
-
erytrocyt
VIP
Ako spolujazdec: 210 Km/h
Trasa: Diaľnica Košice-Prešov
Auto: Škoda Octavia 1,8 T+nejaké úpravy
Šiel som s jednym debilom na obchodné stretnutie na ktoré ma vyslala firma v ktorej som pracoval. Jeho šoférske schopnosti boli na úrovni 18 ročného dievčaťa, ktoré prvý krát sedelo za volantom. Myslel som že sa poseriem. Absolútne nepoznal pravidlá cestnej premávky, pravidlo pravej ruky mal vpč. Proste idiot. Potom som sa mu vyhovoril a domov som šiel vlakom. Najhoršia cesta v živote.
Ako šofér: 185 Km/h
Auto: Ford Sierra,sedan 2,0 Glx /moje vlastné/
Keď som si kúpil auto jasné že som ho chcel vyskúšať. Tak na chíľku som šiel 185. Viac som sa bál. To auto vytiahne tak na 200, ale na toto som sa necítil.
Som typ šoféra: Radšej 5 minôt neskôr ako vôbec a rád si jazdu vychutnávam. Najradšej sa vozím 40 tkou po krásnej krajine pri západe slnka. To je moje
Auto: Škoda Octavia 1,8 T+nejaké úpravy
Šiel som s jednym debilom na obchodné stretnutie na ktoré ma vyslala firma v ktorej som pracoval. Jeho šoférske schopnosti boli na úrovni 18 ročného dievčaťa, ktoré prvý krát sedelo za volantom. Myslel som že sa poseriem. Absolútne nepoznal pravidlá cestnej premávky, pravidlo pravej ruky mal vpč. Proste idiot. Potom som sa mu vyhovoril a domov som šiel vlakom. Najhoršia cesta v živote.
Ako šofér: 185 Km/h
Auto: Ford Sierra,sedan 2,0 Glx /moje vlastné/
Keď som si kúpil auto jasné že som ho chcel vyskúšať. Tak na chíľku som šiel 185. Viac som sa bál. To auto vytiahne tak na 200, ale na toto som sa necítil.
Som typ šoféra: Radšej 5 minôt neskôr ako vôbec a rád si jazdu vychutnávam. Najradšej sa vozím 40 tkou po krásnej krajine pri západe slnka. To je moje
-
Pantagruel
Star