Saddam Husajn (rozsudok- obesenie)
nikto ho neschvaluje, sadam je sudeny za vojnove zlociny v iraku z pred 20tich rokovaudiotrack napísal:kto sú američania že môžu rozhodovať o živote iných? Ja trest smrti neschvalujem. Mali mu dať doživotie ale nechápem ako môžu niekoho zabiť. Tento rozsudok už životy nevinných ktorých zabil nevráti.
Ja mam z toho vsetkeho zmiesane pocity. Na jednej strane bol Saddam diktatorom, ktory vladol tvrdo a nekompromisne. No na druhej strane, ked si to tak vezmete, ako inak mal tomu narodu vladnut? Hm? Pozrite sa na prve naznaky "demokracie" v Iraku. To ako takto mal fungovat Irak? Ano, bol tvrdy, milovany aj nenavideny, ale rozhodne pocas jeho vlady bol poriadok a disciplina. No mozno ta vadila tak spojenym statom "najdemokratickejsim" americkym. Ludia sa daju ovladat dvoma sposobmi. Strachom - respektom, alebo peniazmi. Kto, ako a preco tak vladol (bude vladnut), hadam nemusim pisat.
A ked sa tak uz zamyslim nad celym tym humbukom, prislusnici cudzej armady vtrhnu na uzemie suverenneho a zvrchovaneho statu, vyprovokuju vzburu, uveznia najvyssieho jeho predstavitela a nakoniec ho, v konecnom dosledku, popravia. A toto vsetko, pod zastitou demokracie. Tomu je az tazko uverit! Kolko zabil Saddam ludi? A kolko zahynulo za posobenia "demokratov"? Kolko len zahyne? OMFG!!!
A ked sa tak uz zamyslim nad celym tym humbukom, prislusnici cudzej armady vtrhnu na uzemie suverenneho a zvrchovaneho statu, vyprovokuju vzburu, uveznia najvyssieho jeho predstavitela a nakoniec ho, v konecnom dosledku, popravia. A toto vsetko, pod zastitou demokracie. Tomu je az tazko uverit! Kolko zabil Saddam ludi? A kolko zahynulo za posobenia "demokratov"? Kolko len zahyne? OMFG!!!
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to ze sa tak rozhodli ho obesit schvaluje vacsina irackeho ludu,tak to bolo pre nich zadostucinenie,davali to aj vo SVETE OBRAZOV,ti ludia boli normalne stastny ked sa dozvedeli ze ho sudia a idu popravit,jedentypek taky staky sa tam normalne rozplakal,si vsetci predstavte keby vam vyvrazdili celu rodinu,co by ste robili?to iste co oni,pozadovali jeho smrt jednoznacne
jasné , niektorí sa tu ohradzujú s tým , že musel robiť poriadok v krajine , lenže neviem aký neporiadok robili tie ženy a deti , ktoré som videl ležať mŕtve v dokumentoch ...
som úplne spokojný, že je mŕtvy , jeho prívrženci , prišli o vodcu , myslím, že to nebude mať následky
Nakoniec mám pocit, že z neho urobia ešte toho obetného dobrého baránka
lol riadne laso 
som úplne spokojný, že je mŕtvy , jeho prívrženci , prišli o vodcu , myslím, že to nebude mať následky
Nakoniec mám pocit, že z neho urobia ešte toho obetného dobrého baránka
lol riadne laso -
canopus
Addict
s tymi dvojickami to jezase len a len hypoteza,nikdy sa to nedokazalo a ani nedokaze,takze prec s bludamimartin M napísal:toto nie je krok ku predu k svetovemu mieru ale nazad...
Americania zhodili dvojicky aby mali zamienku na vojnu a vpad do iraku a neskor by chceli ovladnut viac a viac ale raz skoncia velmi zle...
Z Vietnamu ich vyhnali a utiekli ani nevedeli preco zacala vojna je to o tom istom stale...![]()
-
Kosh
King
canopus - mýliš sa, dokázalo sa to, že to bola dopredu pripravená cielená demolácia budov - takže blud je vravieť že je to blud.
//mastermind: pokracovanie tu:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=492321#492321
//mastermind: pokracovanie tu:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=492321#492321
inac ludia ohladom tych videii so saddamom vsimli ste si ten jeho strach v ociach..... ja by som ho nechal dozit aj ked bol hocijaka svina inac cele video podla mna nezverejnia uz robia bordel koli tomu ze ukazali jeho mrtve telo na
Kód: Vybrať všetko
www.ogrish.comale ved prec s diktatorom nemusi znamenat jeho smrt, radsej nech cely zivot hnije na samotke tam kde vaznil svojich odporcov, to je spravodlivost a nie ho zbavit vsetkej vinny tym ze ho zabijuenter00 napísal:sranda, aki su ludia...
jeden den vsetci kricia prec s diktatorom, a ked ho konecne spravodlivo odsudia, vsetci by ho radsej nechali zit...