Saddam Husajn (rozsudok- obesenie)

Diskusie na politické témy...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Vsak tam ukazuju popravu, ale nastane strih po dani slucky na krk... na BBC ukazuju uz aj zabery jeho tela
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

audiotrack napísal:kto sú američania že môžu rozhodovať o živote iných? Ja trest smrti neschvalujem. Mali mu dať doživotie ale nechápem ako môžu niekoho zabiť. Tento rozsudok už životy nevinných ktorých zabil nevráti.
nikto ho neschvaluje, sadam je sudeny za vojnove zlociny v iraku z pred 20tich rokov
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

nj je kaput...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja mam z toho vsetkeho zmiesane pocity. Na jednej strane bol Saddam diktatorom, ktory vladol tvrdo a nekompromisne. No na druhej strane, ked si to tak vezmete, ako inak mal tomu narodu vladnut? Hm? Pozrite sa na prve naznaky "demokracie" v Iraku. To ako takto mal fungovat Irak? Ano, bol tvrdy, milovany aj nenavideny, ale rozhodne pocas jeho vlady bol poriadok a disciplina. No mozno ta vadila tak spojenym statom "najdemokratickejsim" americkym. Ludia sa daju ovladat dvoma sposobmi. Strachom - respektom, alebo peniazmi. Kto, ako a preco tak vladol (bude vladnut), hadam nemusim pisat.

A ked sa tak uz zamyslim nad celym tym humbukom, prislusnici cudzej armady vtrhnu na uzemie suverenneho a zvrchovaneho statu, vyprovokuju vzburu, uveznia najvyssieho jeho predstavitela a nakoniec ho, v konecnom dosledku, popravia. A toto vsetko, pod zastitou demokracie. Tomu je az tazko uverit! Kolko zabil Saddam ludi? A kolko zahynulo za posobenia "demokratov"? Kolko len zahyne? OMFG!!!
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

o jedneho hajzla na svete menej
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Uz som to tu niekde spominal ze podla mna ho trestom smrti len vykupili...
Mali mu dat najhnusnejsiu basu v Iraku nech v nej scerna, samotku a hnusne prostredie..
ziadny biliard telka zachody.. uplnu spodinu vsetkeho hnusu....(ak to vsetko z coho ho obvinili spachal)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

to ze sa tak rozhodli ho obesit schvaluje vacsina irackeho ludu,tak to bolo pre nich zadostucinenie,davali to aj vo SVETE OBRAZOV,ti ludia boli normalne stastny ked sa dozvedeli ze ho sudia a idu popravit,jedentypek taky staky sa tam normalne rozplakal,si vsetci predstavte keby vam vyvrazdili celu rodinu,co by ste robili?to iste co oni,pozadovali jeho smrt jednoznacne
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

jasné , niektorí sa tu ohradzujú s tým , že musel robiť poriadok v krajine , lenže neviem aký neporiadok robili tie ženy a deti , ktoré som videl ležať mŕtve v dokumentoch ...

som úplne spokojný, že je mŕtvy , jeho prívrženci , prišli o vodcu , myslím, že to nebude mať následky

Nakoniec mám pocit, že z neho urobia ešte toho obetného dobrého baránka
Obrázoklol riadne laso :)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

toto nie je krok ku predu k svetovemu mieru ale nazad...
Americania zhodili dvojicky aby mali zamienku na vojnu a vpad do iraku a neskor by chceli ovladnut viac a viac ale raz skoncia velmi zle...
Z Vietnamu ich vyhnali a utiekli ani nevedeli preco zacala vojna je to o tom istom stale... :!: :idea:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

mali by sme si z nich zobrať príklad a podobne sa vysporiadať s niektorými bývalými komunistami
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

artabanes napísal:mali by sme si z nich zobrať príklad a podobne sa vysporiadať s niektorými bývalými komunistami
Myslis tymi u nas? Uz im mozu vsetci vies co...fukat tak praskovy cukor do zadku..paaaprdom starym.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

bukelo napísal:Myslis tymi u nas? Uz im mozu vsetci vies co...fukat tak praskovy cukor do zadku..paaaprdom starym.
Preco posledne dni zivota by som osobne Bilakovi zneprijemnil. :smt079
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

radšej by som ho nechal trpiet v base... :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

sranda, aki su ludia...
jeden den vsetci kricia prec s diktatorom, a ked ho konecne spravodlivo odsudia, vsetci by ho radsej nechali zit...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

martin M napísal:toto nie je krok ku predu k svetovemu mieru ale nazad...
Americania zhodili dvojicky aby mali zamienku na vojnu a vpad do iraku a neskor by chceli ovladnut viac a viac ale raz skoncia velmi zle...
Z Vietnamu ich vyhnali a utiekli ani nevedeli preco zacala vojna je to o tom istom stale... :!: :idea:
s tymi dvojickami to jezase len a len hypoteza,nikdy sa to nedokazalo a ani nedokaze,takze prec s bludami
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

canopus - mýliš sa, dokázalo sa to, že to bola dopredu pripravená cielená demolácia budov - takže blud je vravieť že je to blud.

//mastermind: pokracovanie tu:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=492321#492321
Dem0n
Professional
Professional

Cakal som rozsudok smrti, takisto ho urcite aj cakal Saddam.
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

inac ludia ohladom tych videii so saddamom vsimli ste si ten jeho strach v ociach..... ja by som ho nechal dozit aj ked bol hocijaka svina inac cele video podla mna nezverejnia uz robia bordel koli tomu ze ukazali jeho mrtve telo na

Kód: Vybrať všetko

www.ogrish.com
Dem0n
Professional
Professional

Naopak, vsetky media rozpravaju o zmiereni so zivotom a ocakavani smrti bez strachu... ani sa netrasol, nic.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

enter00 napísal:sranda, aki su ludia...
jeden den vsetci kricia prec s diktatorom, a ked ho konecne spravodlivo odsudia, vsetci by ho radsej nechali zit...
ale ved prec s diktatorom nemusi znamenat jeho smrt, radsej nech cely zivot hnije na samotke tam kde vaznil svojich odporcov, to je spravodlivost a nie ho zbavit vsetkej vinny tym ze ho zabiju
Napísať odpoveď