Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Pre tych co nevedia tak ked si nahuleny tak mas vacsiu chut do jedla zjes 2x az 3x tolko co by si zjedol nenahuleny ! O chudnuti s marihuany som nikdy nepocul :)
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

ale s tou vygumovanou hlavou ma pravdu, tiez varim kazdy den asi 3 roky a vidim na sebe ze zabudam, malo si pametam, neviem sa sustredit atd.. Ale su to len vedlajsie efekty :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Digital napísal:Pre tych co nevedia tak ked si nahuleny tak mas vacsiu chut do jedla zjes 2x az 3x tolko co by si zjedol nenahuleny ! O chudnuti s marihuany som nikdy nepocul :)
tak chut do jedla z ganje je fakt brutal, to by som poradil anorexikom, stym chudnutim to tu niekto myslel skor ako nasledok dlhodobeho uzivania viacerych drog nie prave ganje
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

peterkozel napísal:tak chut do jedla z ganje je fakt brutal, to by som poradil anorexikom, stym chudnutim to tu niekto myslel skor ako nasledok dlhodobeho uzivania viacerych drog nie prave ganje
jj tiez sa riadne naprasim ked dojdem domom
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

peterkozel napísal:niekedy mam pocit ze si pisem s madarmi, poriadne si to tu precitaj, ja nic nemam proti prilezitostnemu testovaniu...ak si to clovek ustrazi ale hulit kazdy den a niekolko rokov je hovadina,ti to vygumuje hlavicku
taxkús chápať v skratke- môže, nemusí.... Ale zas je jasné že pri nich sa to prejavuje zreteľnejšie....
A toe pravda s tým (ne) chudnutím.... každý kto sa niekedy spiekol asi pozná situáciu keď ráno otvorí chladničku a v nej nič, aj žiarovku niekto spapal :D
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ako alkohol to je jasne...a co sa tyka inych tak mam skusenosti len s marihuanou a myslim ze to mi akurat tak staci..nemienim sa "dopracovavat" vyssie...ako poznam ludi ktori nepreziju den bez toho aby si nezakurili aj takych co sa dostali aj o nieco "vyssie" ale myslim ze u mna to neni potrebne...mne stacilo to co som zazila aj ked ot vacsinou bolo dost v pohode..som sa nasmiala a tak..ale ked niekedy vidim ludi ako skoncili tak...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

schw33k napísal:bože aspoň netrep , mám kamaráta čo je z neho troska práve vďaka vašej neškodnej tráve , najskôr raz za mesiac , potom raz za týždeň , teraz 3 krát za deň , z obyčajných listov bol neskôr Jack Herrer a ktovie ešte aké sračky ... z 93 kg chlapa je teraz 68 kg nič

Všetkým huličom prajem - Príjemný život trosky
No neviem kto tu trepe :) To zalezi dost aj od cloveka..
O sebe tu hovorit nebudem, to sa mi neoplati, ale mam kamarata, ktori 2 roky hulil vkuse kazdy bozi den, na tvrdsie nikdy nesiel, no potom sa nieco stalo, a zo dna na den prestal. Proste si povedal ze od dneska nehulim, a konec :P :wink:
erino
Expert
Expert

Príspevok od používateľa erino »

nie niesom po****** sku***** fetak
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

erino napísal:nie niesom po****** sku***** fetak
nie každý kto bere drogy je feťák.
erino
Expert
Expert

Príspevok od používateľa erino »

nie ale vnasom meste su len taky
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

minulu sobotu som si dal poriadnu travu a uz by som to nechcel tak skoro zazit. zvykol som tak 2x do roka a to aj tak az na treti pokus zabavilo ale teraz to bolo ina kava. v zivote som sa tak nebal ked sme zhuleni nastupili do auta a kamarat soferoval. a potom sme sli do krcmy kde vzdy ked pridem tak idu strasne nahlas pustene metalove ci jaka rit pesnicky a teraz tam sli Ceskoslovenske hity zo 70tych rokov. Som nevedel ci to je haluska alebo realita.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Okrem alkoholu iba 3x Marisku ... nic moc ...akurat sa na vsetkom uje**** jak svina ... inac ti to nic nedava tak som z tym skoncil ...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja k týmto veciam vôbec neinklinujem. Jediné, čo som skúsila boli marihuanové koláčiky v Amsterdame - na tie som sa celkom tešila :) Pocity boli ako pri alkoholovom opojení - dobrá nálada, uvoľnenie a veľa veľa smiechu :) Myslím, že to bolo celkom nevinné.
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

Mylim ze tema drogy nema konca.. Sto ludi sto chuti.. Myslim ze cisty by nemali experimentatorov odsudzovat a experimentatori by nemali nahovarat cistych.. je to kazdeho osobna vec.. Tot moj nazor.. Ale divim sa ze nikto tu nespomenul Savliu Divotvornu..
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ano, canabis forever :D
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Vzdy som mal k drogam negativny pohlad a nazor. Drogy... iba ak tak I-Doser: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66181&highlight=

V piatok zomrel bratranec mojej mamy na predavkovanie :cry:
Teraz sa moj odpor k drogam este zvacsil
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Shark NX napísal:Okrem alkoholu iba 3x Marisku ... nic moc ...akurat sa na vsetkom uje**** jak svina ... inac ti to nic nedava tak som z tym skoncil ...
tak ja teda neviem ale som mal travicku asiq 5x a efekt ziaden, kusocek veselsia nalada ale minimalne... teda neviem co je so mnou zle... aj s alkoholom som skusil miesat a nic...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

SaNDRiTTa_2H napísal:Ale divim sa ze nikto tu nespomenul Savliu Divotvornu..
he akurat v piatok som mal prvy krat a to hned 10x extrakt (z botanic.cz) ... teda asi najkrutejsi (rozumej najsilnejsi) stav aky som z halucinogenov mal, ajked to netrvalo dlhsie ako 5 minut... urcite vyskusam znova :D
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ani raz ani nechcem vyskusat ani cigaretu..radsej dam peniaze do niecoho rozumnejsieho co my nenici zdravie :roll:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Danny_Vin napísal:Vzdy som mal k drogam negativny pohlad a nazor. Drogy... iba ak tak I-Doser: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66181&highlight=

V piatok zomrel bratranec mojej mamy na predavkovanie :cry:
Teraz sa moj odpor k drogam este zvacsil
Tak to mi je velmi luto.. Mne pervitin zobral uz vela ludi, tak viem ake asi pocity zazivas..

Ale vies, nemozes vsetko hadzat do jedneho vreca, vsetko co je povazovane za drogu nie je zle.
Mam na mysli marihuanu..
Napísať odpoveď