Drogy
-
peterkozel
Medium Professional
tak chut do jedla z ganje je fakt brutal, to by som poradil anorexikom, stym chudnutim to tu niekto myslel skor ako nasledok dlhodobeho uzivania viacerych drog nie prave ganjeDigital napísal:Pre tych co nevedia tak ked si nahuleny tak mas vacsiu chut do jedla zjes 2x az 3x tolko co by si zjedol nenahuleny ! O chudnuti s marihuany som nikdy nepocul
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
taxkús chápať v skratke- môže, nemusí.... Ale zas je jasné že pri nich sa to prejavuje zreteľnejšie....peterkozel napísal:niekedy mam pocit ze si pisem s madarmi, poriadne si to tu precitaj, ja nic nemam proti prilezitostnemu testovaniu...ak si to clovek ustrazi ale hulit kazdy den a niekolko rokov je hovadina,ti to vygumuje hlavicku
A toe pravda s tým (ne) chudnutím.... každý kto sa niekedy spiekol asi pozná situáciu keď ráno otvorí chladničku a v nej nič, aj žiarovku niekto spapal
ako alkohol to je jasne...a co sa tyka inych tak mam skusenosti len s marihuanou a myslim ze to mi akurat tak staci..nemienim sa "dopracovavat" vyssie...ako poznam ludi ktori nepreziju den bez toho aby si nezakurili aj takych co sa dostali aj o nieco "vyssie" ale myslim ze u mna to neni potrebne...mne stacilo to co som zazila aj ked ot vacsinou bolo dost v pohode..som sa nasmiala a tak..ale ked niekedy vidim ludi ako skoncili tak...
-
okonenipica
Zablokovaný
No neviem kto tu trepeschw33k napísal:bože aspoň netrep , mám kamaráta čo je z neho troska práve vďaka vašej neškodnej tráve , najskôr raz za mesiac , potom raz za týždeň , teraz 3 krát za deň , z obyčajných listov bol neskôr Jack Herrer a ktovie ešte aké sračky ... z 93 kg chlapa je teraz 68 kg nič
Všetkým huličom prajem - Príjemný život trosky
O sebe tu hovorit nebudem, to sa mi neoplati, ale mam kamarata, ktori 2 roky hulil vkuse kazdy bozi den, na tvrdsie nikdy nesiel, no potom sa nieco stalo, a zo dna na den prestal. Proste si povedal ze od dneska nehulim, a konec
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
minulu sobotu som si dal poriadnu travu a uz by som to nechcel tak skoro zazit. zvykol som tak 2x do roka a to aj tak az na treti pokus zabavilo ale teraz to bolo ina kava. v zivote som sa tak nebal ked sme zhuleni nastupili do auta a kamarat soferoval. a potom sme sli do krcmy kde vzdy ked pridem tak idu strasne nahlas pustene metalove ci jaka rit pesnicky a teraz tam sli Ceskoslovenske hity zo 70tych rokov. Som nevedel ci to je haluska alebo realita.
-
zuzkazuzka
VIP
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
Danny_Vin
Expert
Vzdy som mal k drogam negativny pohlad a nazor. Drogy... iba ak tak I-Doser: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66181&highlight=
V piatok zomrel bratranec mojej mamy na predavkovanie
Teraz sa moj odpor k drogam este zvacsil
V piatok zomrel bratranec mojej mamy na predavkovanie
-
Harlequin
Expert
tak ja teda neviem ale som mal travicku asiq 5x a efekt ziaden, kusocek veselsia nalada ale minimalne... teda neviem co je so mnou zle... aj s alkoholom som skusil miesat a nic...Shark NX napísal:Okrem alkoholu iba 3x Marisku ... nic moc ...akurat sa na vsetkom uje**** jak svina ... inac ti to nic nedava tak som z tym skoncil ...
-
okonenipica
Zablokovaný
Tak to mi je velmi luto.. Mne pervitin zobral uz vela ludi, tak viem ake asi pocity zazivas..Danny_Vin napísal:Vzdy som mal k drogam negativny pohlad a nazor. Drogy... iba ak tak I-Doser: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66181&highlight=
V piatok zomrel bratranec mojej mamy na predavkovanie![]()
Ale vies, nemozes vsetko hadzat do jedneho vreca, vsetko co je povazovane za drogu nie je zle.
Mam na mysli marihuanu..