co si tym chcel povedat? unikla mi nejaka sirsia suvislost? co ti mame vyvratit? co je to za vyrok? kto to napisal?roman3x napísal:Tak! A teraz mi to vyvratte, ale nie ze budete argumentovat tym, ze napadnete iba cast tohto vyroku! Saddama zabili, to je na 99.999% pravda tak aj to druhe musi byt pravda. Inak neviem preco sa tu ohanate historickymi pravdami v biblii.Kód: Vybrať všetko
Dnes v noci Jezis prekrocil hranice Iraku. Preto sa americania poponahlali zabit Saddama. Urobili to dnes rano![]()
BIBLIA - Moja najoblubenejsia fikcia
-
mastermind
VIP
Evolucia je sracka a dnes uz uplne vyvratena...31ZZZZZ napísal:proste evolucia je sracka vymyslena.biblia su fakty a nie rozpravky
Biblia podla mna nieje uple fakticka... napr. Davidova armada mala udajne 4000 muzov (zdroj biblia), ale co ak tych muzov bolo 4001??? Netreba to brat do slova, biblia je ucebnica symbolov a skrytych vyzna,ov ktore sa treba pokusit pochopit
som veriaci a biblia ma zaujala asi najviac zo vsetkych knih
-
mastermind
VIP
Vies kedy bol napisany pentateuch a teda aj kniha Genesis z ktorej sa snazis citovat? Zrejme nie, pretoze to nikto nevieExplo!D napísal:"a boh povedal budis svetlo"to nemyslia vazne. biblia? chodte dakam...
a to nehovorim o tom, ze ked to uz nahodou budes citat, ci to budes vykladat doslovne alebo alegoricky.
a podla teba ako vznikol svet???? BIG BANGOM??, to snad nie?Explo!D napísal:"a boh povedal budis svetlo"to nemyslia vazne. biblia? chodte dakam...
a opat plati nebrat doslova.. stary zakon je napisany dost primitivnym stylom a takisto krestania sa v nom stotoznuju dost okrajovo... pre krestanov je smerodajny novy zakon...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
skor by som povedal ze je pisany velmi mudro ale obrazne.a preto niektory zaostaly jedninci mu nevedia vobec pochopit a povazuju ho za blbostdawo napísal:a podla teba ako vznikol svet???? BIG BANGOM??, to snad nie?Nevravim ze Boh maval 6 dni prutikom a na 7. si dal slofika, ale uz aj vedci dokazali ze za tym vsetkym je "inteligentny tvorca"...
![]()
a opat plati nebrat doslova.. stary zakon je napisany dost primitivnym stylom a takisto krestania sa v nom stotoznuju dost okrajovo... pre krestanov je smerodajny novy zakon...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
len pre tych co tu tolko cituju z tej biblie a sa smeju: citali ste ju? ved si precitajte, ked uz o tom chcete rozpravat. je to fakt velka kniha. neviem preco vo vas vzbudzuje taku averziu. myslim ze na tomto fore je tak 1% percento ludi co ju maju celu precitanu a tak 7-8% co aspon nejaku knihu, a pochybujem ze by este nadavali na nu.
hej tak som to myslel len som sa zle vyjadril MY BAD... ale chces mi povedat ze krastania sa riadia mottom:oko za oko zub za zub??? -> toto je v starom zakone, no v novom je motto: kto do teba kamenom, ty donho chlebom.pinacolada napísal:skor by som povedal ze je pisany velmi mudro ale obrazne.a preto niektory zaostaly jedninci mu nevedia vobec pochopit a povazuju ho za blbost
Hlavne ze Konstantin zil v 3. stor. po kristovi a posledne evanielium (podla jana) bolo dokoncene v r. 86 po kristovi taze pocas vlady Konstantina uz biblia bola davno napisana CELAsafan napísal:to som myslel uplne vazne.tusim ze Konstantin I.dal spisat novy zakon aby si ziskal krestanov na svoju stranu.vtedy vymysleli aj kult Jezisa Krista
skus si overit fakty
-
peterkozel
Medium Professional
co?vies aku hlupost si teras napisal? pocuj vysvetli mi jednu vec, ja niesom veriaci ale neviem preco by som mal nadavat na krestanov...bibliu-ani som nestudoval teologiu ani som necital bibliu,koran...ja fakt neviem preco by mi mali taketo veci prekazat, vies ake to musi bit blbe ked napises niekomu kto je katolik ze jeho viera je choroba?, tak co ti vlastne vadi,normalne mi to vysvetlisafan napísal:to som myslel uplne vazne.tusim ze Konstantin I.dal spisat novy zakon aby si ziskal krestanov na svoju stranu.vtedy vymysleli aj kult Jezisa Krista
ona bola napisana.ja som napisal ze ju SPISAL nie napisal.taky maly detail.to on urobil z Krista to co je.dawo napísal:Hlavne ze Konstantin zil v 3. stor. po kristovi a posledne evanielium (podla jana) bolo dokoncene v r. 86 po kristovi taze pocas vlady Konstantina uz biblia bola davno napisana CELA
skus si overit fakty