hehe toto bolo karsne vystihnutehojko napísal:Konecne, ze ides niekde prec, aspon tu ludia nemusia citat prispevky od takeho KKTa ako si ty. Maj sa tam krasne
Stretli ste uz K*K*TA?
jedného takého k..kta som poznala aj ja... vlastne aj poznám...
chodil so mnou na základku... všade bol, všetko vedel, vždy to vedel najlepšie.. chodil na súťaže.....bóóóže..učitelky boli s neho namäko...
vždy držal trend v obliekaní a tak....
no teraz aby nevyznelo že mu závidím že bol akože ´dokonalý´ale to čo robil cez prestávky??
každému robil len naprieky... urážal každého, a vyvyšoval sa... a pritom to bol taký humusák... cez prestávky plul do kvetináčov na oknách a cez leto ked to tam uschlo tam bol neopísateľný smrad....bože...vdaka bohu že už ho nestretávam.....
chodil so mnou na základku... všade bol, všetko vedel, vždy to vedel najlepšie.. chodil na súťaže.....bóóóže..učitelky boli s neho namäko...
vždy držal trend v obliekaní a tak....
no teraz aby nevyznelo že mu závidím že bol akože ´dokonalý´ale to čo robil cez prestávky??
každému robil len naprieky... urážal každého, a vyvyšoval sa... a pritom to bol taký humusák... cez prestávky plul do kvetináčov na oknách a cez leto ked to tam uschlo tam bol neopísateľný smrad....bože...vdaka bohu že už ho nestretávam.....
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci by si mi bol toto schopny povedat do oci....canopus napísal:kktovo bolo,je a bude,ze matko44?
Najvacsi ko*ot su ti co to tvrdia o druhych v ich nepritomnosti.....
Cista Sedlac.....
Dnes som sa vratil z chaty z nakej posranej dediny a seci boli strasni sedlaci...Sa potom divite ze Bratislavacania si myslia ze sme Viac...co aj v konecnom dosledku pravda je...
-
pinacolada
Guru wannabe
naco si siel do sedlaciny a neostal radsej v uzasnej Blave?ved tam mate lacne mlieko a vajcaMartin44 napísal:Neviem ci by si mi bol toto schopny povedat do oci....
Najvacsi kok**** su ti co to tvrdia o druhych v ich nepritomnosti.....
Cista Sedlac.....
Dnes som sa vratil z chaty z nakej posranej dediny a seci boli strasni sedlaci...Sa potom divite ze Bratislavacania si myslia ze sme Viac...co aj v konecnom dosledku pravda je...
tak toto by malo ist do rubriky vtipy prosim ta sa uvedom chlape prave ludia ako ty čo si myslia že su viac tym u ostatnych ludi klesaju pretože ak si mysliš že si vac tak sa tak aj spravaš ale si viac len pre seba a v očiach inych si ovela menej a stavim sa že s tebou nebudu suhlasit ani všeci blavaci pretože toto je fakt blbost zamysli sa nad tym čo pišešMartin44 napísal:Neviem ci by si mi bol toto schopny povedat do oci....
Cista Sedlac.....
-
peterkozel
Medium Professional
no ja som tiez z dediny a vlastne co je to ta sedliac?ludia co ziju na dedine a chovaju nejaky dobytok su akoze co nejaky chudaci, clovece nechces si zopakovat zakladnu skolu?tam sa decka povisovali ze kto je z mesta a kto z dediny, ked pojdes zas na chatu tak sa snad najde nejaky dedincan co maka s drevom a trosku ti pomasiruje nozicky rucicky
-
canopus
Addict
******:smt046Stopa napísal:do mojho zoznamu k***tov (moc ich tam zatial nie je) pribudol po prvykrat clovek, ktoreho som ani nestretol, skuste uhadnut kto to je
//kinjeril: Pravidlo 6. nic?
vsak ty si tu vzdy pritomny,cista sedlac,prijdi do levic za sedlakmiMartin44 napísal:Neviem ci by si mi bol toto schopny povedat do oci....
Cista Sedlac.....
//A pouzivaj "Uprav"!
Tebe o co ide? Koho mas na mysli? Niekoho z nas?Stopa napísal:do mojho zoznamu k***tov (moc ich tam zatial nie je) pribudol po prvykrat clovek, ktoreho som ani nestretol, skuste uhadnut kto to je
Martin44!!!
Akoze nehnevaj sa, ale ty si uz iny kkt! Sa trosku zamysli, vsak tie tvoje pirspevky sa nedaju citat, nemaju pointu,nemaju logiku, nemaju nic. Ze tebe nedali ban este as normalne divim. Mozno nieco skusaju, ze co taky kkt dokaze.Ktovie? Sa pozri na karmu aku mas, dal ti uz niekto + hlas? asi nie co?
//audiotrack: nauč sa editovať si príspevky, aby si nepísal viac postov po sebe