Bulharsko: Ceny pôjdu hore, takže lacné dovolenky v háji...
Rumunsko: Totálne zaostalá krajina...
Podľa mňa nemajú v EU čo robiť. Ako Vy?
//dufam že som dobre zaradil
To je realita. Ja som to v rumunsku zazil. Na vidieku su vozy tahane konmi, cesty rozbite viac nez som si dokazal predtym predstavit. Idete si tak po ceste, a zrazu vam zmizne asfalt spod kolies, zostane len jemny strk. A aj ten neskor zmizne, zostane len blato. Alebo rumunska autobusova doprava je kapitola sama o sebe. Ludia sa tam vozia so zvieratami. dokonca som zazil autobus, ktory mal v podlahe vyhnitu dieru. Fasa pocit ked sedite na sedadle a nohy vam volne visia kusok nad cestouXantyp napísal:to iste si myslia o nas na zapade
inak podla mna nemali ich vobec priat, tieto krajiny nie su vobec pripravene. eu mala jediny dovod preco ich priat a to lahky pristup k ciernemu moru.
ved mi nie sme oproti tymto krajinam nicim vynimocnejsi, praveze je to v poriadku ze unia ich zobrala pod seba, nemam nic protiafa napísal:no podla mna rumunsko nemalo ist alebo bulharsko asi malo no a k rumunsku par veci ozaj je to tam velka bieda hlavne cesty su tam jemnym strkom posypane a zobru tam male deti chudoba ach jaj ved otec mi vravel ze tam za par drbnych chodievaju male deti umyvat skla na autach atk no strasna bieda ale hlavne ze cigany sa tam maju dobre
Presne takto to beriem aj ja, dali sancu nam, teraz to mozeme spravit my. Unia je aj o pomahani si navzajom, takze nevidim nic zle na tom, ze do unie vstupili tieto 2 staty.Vesper napísal:na druhej strane takto isto musel zvysok Europy vnimat nas ked sme tam v roku 2004 vstupovali... urcit eim treba dat sancu
no ved ich hlavnym problemom je mnozstvom romov, ktori brzdia vyvoj a vo vyspelejsich krajinach akon napr u nas ibaze tam ich maju podstatne viac... ale problematika romov tu uz bola rozoberana, proste aj ked je kazdemu jasne ze su iba na skodu tak pride nejaka spolocnost na ochranu ludskych prav a povie ze im treba dat sancu a podporovat ich aby sa zlepsili.. ale to je raz darmopinacolada napísal:bol som v obidvoch krajinach a skor by som povedal ze rumunsko ide tak dopredu ze nas v poho predbehne.vidiek im oziva a v mestach sa stavia kopa novych budov.ludia su tam pracovity akurat cigani im kazia meno....
Tak teda všeličo som si mylslel o Rumunsku ale toto ma fakt dorazilogizzmo napísal:To je realita. Ja som to v rumunsku zazil. Na vidieku su vozy tahane konmi, cesty rozbite viac nez som si dokazal predtym predstavit. Idete si tak po ceste, a zrazu vam zmizne asfalt spod kolies, zostane len jemny strk. A aj ten neskor zmizne, zostane len blato. Alebo rumunska autobusova doprava je kapitola sama o sebe. Ludia sa tam vozia so zvieratami. dokonca som zazil autobus, ktory mal v podlahe vyhnitu dieru. Fasa pocit ked sedite na sedadle a nohy vam volne visia kusok nad cestou
tak to sa mylis a velmi sme mame lepsiu zivotnu a ohladom vsetkeho sme lepsi oprti rumunsku len v chudobe su lepsipeterkozel napísal:ved mi nie sme oproti tymto krajinam nicim vynimocnejsi, praveze je to v poriadku ze unia ich zobrala pod seba, nemam nic proti
takze ty by si bol radsej keby sme do eu nevstupil ani my a bola by tu 20%na nezamestnanostP3Bo napísal:Som osobne proti tomu aby vstupilo Rumunsko do Eu ! Rumunske zeny pracuju v zahranici iba ako ku**y cigani brzdia ich rozvoj ako to tu uz bolo rozoberane ale dalsim problemom je to ze Eu na nich bude tlacit aby im pomahali cize cim viac budu Rumuni rozvinutejsi tym viac ich budu brzdit. Ohladom toho vsupu Rumunska a Bulharska do Eu nejde ani o to aby sa im dajak pomohlo ale o to aby mala Eu pod kontrolov Balkan ktory je v Europe jedna z najpodstatnejsich casti a kazdy ma o nu zaujem u Rumunov nemozeme zabudat nato ze maju prirodne zdroje nejde o nic viac ved ani my sa nedokazeme pomaly dohovorit s krajinami na zapade neovladame ich jazyky Eu stratilo svoju myslienku uz velmi davno teraz iba rozsiruje svoj vplyv ale podla mna nema sancu aby par vyspelych statov potiahlo take trosky jak sme my.
vazne ? hm ... dokaz to, posli odkaz na nejaku statistiku.behom roku ktroy bolo polsko v Eu pribudlo v anglicku milion Poliakov zmenila sa tym v Polsku nezamestnanost ?? Nie !! Preco ?