Lyziarsky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

13. januára máme odchod, cieľ Novoť - Orava...

:evil: :
Obrázok
:smt097 :aasmile10:

Dúfam, že ma nesklame moja viera v lepšie zajtrajšky. :(
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

lyziarske boli celkom fajn, akurat som mal takych debilnych spoluziakov, ktori mali velku srandu z toho, ze mi napriklad dali nakrajanu salamu do postele, cez noc mi schovali vsetky saty, ktore som potom cely den pracne zhanal, pripadne mi v noci prisili pyzamo k plachte. ked ma raz v noci prestahovali aj s perinou na chodbu, uz som to nacisto prestal brat ako srandu a siel som za otcom, ktory bol vtedy riaditel a bol tam s nami. spravil poriadky a bolo. ale aj tak som pred mnohymi ludmi a profakmi zostal ako uplny debil, ktory vie iba zalovat. po 1-2 rokoch po tomto sa to nastastie znormalizovalo, ale aj tak ma stale takyto ludia, ktori si vedia len robit zarty nasieraju :( bolo toho aj viac, ale to uz nepatri ani na stranky tohto fora ani po 22 hodine :D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

no ideme 17.1. ale ehm

Kód: Vybrať všetko

Vyšná Slaná - JúliusLyž. podm.: nevhodné
Aktualizované: 05.01.2007
Sneh/Nový: 1/0 cm
Typ snehu: mokrý
Počasie: oblačno/dážď 1°C
:roll:

takže neviem neviem, by ma zauimalo ci pojdeme aj ked nebude snehu, len tak na turistiku, ja by som šiel :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Lord_3D napísal:takže neviem neviem, by ma zauimalo ci pojdeme aj ked nebude snehu, len tak na turistiku, ja by som šiel :)

alebo len tak sa opit :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Lyziarsky je ten najlepsi vylet aky moze byt. Aspon u nas je to tak. Uz teraz sa nanho neviem dockat. A to odchadzame 4. februaua. :smt009 Tak ako kazdy rok aj teraz ideme sa Strednicu. Pozeral som aktualne fotky, takze som spokojny lebo je tam v pohode snehu. A to dufam ze do februara este co-to nasnezi.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ades napísal:lyziarske boli celkom fajn, akurat som mal takych debilnych spoluziakov, ktori mali velku srandu z toho, ze mi napriklad dali nakrajanu salamu do postele, cez noc mi schovali vsetky saty, ktore som potom cely den pracne zhanal, pripadne mi v noci prisili pyzamo k plachte. ked ma raz v noci prestahovali aj s perinou na chodbu, uz som to nacisto prestal brat ako srandu a siel som za otcom, ktory bol vtedy riaditel a bol tam s nami. spravil poriadky a bolo. ale aj tak som pred mnohymi ludmi a profakmi zostal ako uplny debil, ktory vie iba zalovat. po 1-2 rokoch po tomto sa to nastastie znormalizovalo, ale aj tak ma stale takyto ludia, ktori si vedia len robit zarty nasieraju :( bolo toho aj viac, ale to uz nepatri ani na stranky tohto fora ani po 22 hodine :D
ty kokoooos no mne by to spravili len raz.........
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

My odchadzame 13.januára t.j. o týždeň. Podmienky nie su bohvieake, ale našťastie ideme na ždiar, to je dosť vysoko a ževraj sa im to tam už podarilo zasnežiť, tak dúfam, že už bude len chladnejšie, aby sa to netopilo.
-Z iného zdroja som počul, že od polovice januára majú dojsť tuhé zimy, takže uvidíme. :) Inak sa veľmi teším.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Frikso napísal: -Z iného zdroja som počul, že od polovice januára majú dojsť tuhé zimy, takže uvidíme. :) Inak sa veľmi teším.
to som presne počul aj ja, tak by sa to mohlo upraviť do 17.1. keď odchádzame... :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

My nikde nejdeme lebo sa nenazbieral dostatočný počet ľudí :evil:
A čo som bol na ZŠ bola to hrúza.To sme dochádzali každý deń tak o nejakej srande sa tam nedá ani hovoriť.Prišli sme ráno, lyžovali a o 2 sme odišli.Som bol rád keď to skončilo...
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ja som toho nazoru ze kazdy lyziarsky bol super..este aj kebyze si dolames nohu ruku bude super ..xixi ;o)
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

no náš lyžiarsky v roku 2006 nedopadol veľmi slávne ... v podstate celotýždňová ožranpárty....podarilo sa nám majizeľovi chaty nechať nejaké spomienky na nás napríklad rozbitá sadrokartonová stena alebo prepálené koberce od vodnej fajky poprípade ogrcaná vonkajšia stena(spolužiak grcal z okna)...ale malo to aj svetlejšie stránky napr. spolužiak sa tam dal dokopy so spolužiačkou :D :D síce im to vydržalo až doteraz ale chudák chalan...ale o tom potom :wink:
Prílohy
stena
stena
f_8394236_9a4909c2a351b54442a0a934c2652b1f.jpg (5.11 KiB) 1233 zobrazení
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

cvock: ehm to pomaly na kazdom lyziarskom sa da niekto s niekym do kopy... ;o)

ehm a na margo toho minima sneznej pokryvky resp. ziadnej --- > to sa nebudu tie lyziarske prekladat za nevhodne pomienky? ved ste si platili za lyziarsky kurz a nie za dni stravene behanim po kopcoch a "zabavanim" v spolocenskych miestnostiach a za vecerne ozieranie (najlepsia moznost z tychto troch)

:evil: :evil: :evil:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

lyziarsky? uplna parada bol som len na jednom ale na druhy rok by som mal ist na dalsi. Sama haluz, kamos onanuje medzi dverami a druhemu si to putiera do strojceka, par rozbitych poharov, skrina dolamana, skakali sme z balkonu do zamrznuteho snehu, vysledok spoluziak=rozbita hlava. Dalej sme hravali biliard, instruktor pravidelne nalaty s fernetom, behali sme po streche na chate so spoluziakom som zlomil tago na biliard ktore on musel zaplatit. Baby uplne paradne, jednu som zbalil v bufete :D , ked sma isli dole svahom pravidelne sme sa zastavili v bufete na varene vinko a tak. Sranda bola, nie je nad lyziarsky. Lyzovat som sa vobec nevedel a bol som v skupinke piatich najlepsich :-) tot vse
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Boli sme, uzili sme si.... to bol asi najlepsi tyzden v mojom zivote... ach az sa mi tisnu slzy do oci to bolo tak super :roll:
boli sme na donovaloch... hotel VESEL :lol: spominate z televiznych novin??? zavreli ho tyzden po nasom odchode z technickych a hygienickych pricin... hanbim sa ale my sme ako demolacna cata :oops:

BTW tym co idu teraz na lyziarsky nezavidim. My sme isli na prelome marca a aprila a bali sme sa o sneh :? vidim ze moze byt este horsie... ak by ste aj tak isli tak vam vratia CASH za vleky taze platite len ubytko a haluz bude aj tak nezufajte :wink:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Racius napísal:13. januára máme odchod, cieľ Novoť - Orava...

:evil: :
Obrázok
:smt097 :aasmile10:

Dúfam, že ma nesklame moja viera v lepšie zajtrajšky. :(
Jupíííí, preložili nám lyžiarsky !!! :smt023 :aasmile1:
Z 13. januára na 17. február, takže to už pevne verím, že si zalyžujeme. 8)
A sranda ešte je, že narodky budem oslavovať na lyžiarskom, takže bude sranda. :D
Je tu ešte niekto, kto oslavoval na takomto velkom výlete, alebo bude oslavovať ? :)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

naj je na lyziarskom to ak chcete ist hlavne koli snowboardu a zakaze vam ho skolstvo a teda riaditelka aj veduca zobrat :( .. nie j to moj pripad lebo ja tam vobec nejdem ale je to dost blby
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

barbie napísal:naj je na lyziarskom to ak chcete ist hlavne koli snowboardu a zakaze vam ho skolstvo a teda riaditelka aj veduca zobrat :( .. nie j to moj pripad lebo ja tam vobec nejdem ale je to dost blby
To ti nikto nemoze povedat..
akurat profaci ta nebudu ucit a budes jazdit sama... my sme boli asi 70 na lyziarskom a asi 10-15 malo SNB a nic sa nedialo ....
nedajte sa :!: :!: :x
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

barbie napísal:naj je na lyziarskom to ak chcete ist hlavne koli snowboardu a zakaze vam ho skolstvo a teda riaditelka aj veduca zobrat :( .. nie j to moj pripad lebo ja tam vobec nejdem ale je to dost blby
tak to je blbe... ale u nas na skole sa to nerobi,aj ked v inych veciach je to moc kozervativne... ale IMO rocniky, ktore tento rok maju ist na Strbske Pleso sa budu moc akurat tak na vodu pozerat,lebo ak to bude pokrecovat takto dalej tak sneh nebude ani tam... :?
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

dawo napísal:To ti nikto nemoze povedat..
akurat profaci ta nebudu ucit a budes jazdit sama... my sme boli asi 70 na lyziarskom a asi 10-15 malo SNB a nic sa nedialo ....
nedajte sa :!: :!: :x
vazne nemozu riaditelka zakazla vsetci sa buria ale nesmu si brat snowboard :?
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

my mame ist az koncom februara, ale neverim ze pojdeme, zatial tam je 20cm
Napísať odpoveď