ale aj tak je možné že niekde ešte žijú legendárne stvorenia ako jednorožec zem predsa nebola celá preskúmaná.
Verite v zahadne bytosti zijuce na zemi?
-
Santa Hitman
Amateur
Nejaký vedec dokázal že upíri nemohli existovat nejakým takýmto procesom: Prvý zápis o upíroch bol okolo roku 1100 a počítal s tym že upír vysaje krv jednému človeku za mesiac a z upírovej obete sa stane tiež upír a týmto spôsobom by všetci ľudia boli dnes upíri.
ale aj tak je možné že niekde ešte žijú legendárne stvorenia ako jednorožec zem predsa nebola celá preskúmaná.
-
miro.fisman
Medium Expert
telo kazdeho cloveka obsahuje latky napr. na zmiernenie bolesti a pod(kamarat si zabucol ruku do tazkych dveri, tiekla mu hnusne krv a on sa sulal od siechu....) a ked sa clovek napr.prelakne,tak sa tieto latky uvolnuju do tela a ucinkuju ako halucinogeny a maju psychotropne ucinky.....druha vec su zas fakty...napr. fotky stopy jetiho ,alebo na nete som videl aj jeho fotku....otazne je "je to fotomontazz,alebo nie?"
-
miro.fisman
Medium Expert
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
diabol?..co si predtsavujes pod pojmom diabol??Linkman napísal: 3. Mno ale na take halusky ako zombie, drakula, diabol atd ... asi tazko
nije to zly duch alebo nieco take?
exorcizmus a atke ty nic nehovori??
videl som jeden dokument na discovery chanel o exorcizme co taka zena bola posadnuta "diablom"...
-
miro.fisman
Medium Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Lord PROXI
King
-
qwerty-xyz
Prave som o tej malej bestii vycital vsetko co sa vycitat dalo a nebolo mi do smiechu velmi,pretoze niektore fotky co najdete su iba nakreslene obrazky ale niektore foto co som nasiel dakde zahrabane boli akoze fakt zvlastne a v skutocnosti to zviera malo velkost neakej malej opice a vyzeralo to ako pes skrizeny s dykobrazom (tie ostne ci oc na chrbte) a neakym klokanom alebo neviem s cim. A ako som tak cital a cital tak tam vazne bolo kopec pripadov ze to vycucalo kozy,macky,sliepky za ziva. No fuj,aj sa pisalo ze to raz odchytili a ze pri tom aj niekto zomrel ale ze zviera si prevzalo NASA: dokonca tam niekto vravel nieco aj o tom,ze to je vysledok nejakych genetickych pokusov a im to uslo.skenner napísal:chupacabra pokial viem je bestia co vyzera ako ty tipicki rozpravkovy mimozemstan, pije krv dobytku najme kravam, niektore druhy vedia udajne lietat, najcastejsie sa vyskytuje v australii, miestni farmamri si s tym nevedia poradit. raz udajne dajaky do jednej zatal cakanom ale namiesto toho aby ju zabil ozval sa iba duty zvuk a bestia usla. udajne sa vyskytuje po celom svete. videli ju v polsku , v rusku , v madarsku , v cesku , a vokolitich krajinach dokonca aj na slovensku![]()
dvaja typci niekde pri lucenci boli zbierat maliny ci co a naraz zbadali dakeho tvora ktory sa vzniesol do vzduchu a odletel. po dvoch dnoch nasli vyschnuteho medveda nedaleko od toho miesta![]()
![]()
No akoze stretnut take daco v noci v lese ako mi to cumi zo stromu do ksichtu tak sa asi poseriem strachom...
Len nechapem niktorym veciam. Napr. ked vedia ze to je v tej a tej oblasti PRECO nevytvoria naozaj skupinu ktora by tu potvoru chytila. Ved nech urobia pasce a okolo nich kamery s termoviziou,nech to nalakaju ku dajakej koze a z dialky zastrelia,alebo nech cakaju v noci ,kazdu noc iny clovek s puskou.
Bol by som rad keby tu malu "svinu" uz niekto chytil aby sme vedeli co to je...
-
SIX
Medium Star
ja na duchov verim, sam so ich videl, najpred som si myslel ze je to nejaky vyplod mojej fantazie, ale ked sa to opakovalo pravidelne pol roka uz som si na to po case aj zvykol , a neskor som sa dozvedel ze v nasej rodine sa take podobne veci stavaju castejsie.
hmm stretnut upira to je moj sen(a este keby bol mili a slusny a bezbolestne ma uhryzol)
ale upiry neexistuju
lochnes a jeti, preco nie
hmm stretnut upira to je moj sen(a este keby bol mili a slusny a bezbolestne ma uhryzol)
ale upiry neexistuju
lochnes a jeti, preco nie
neverim ze existuju zombie , upiri ,draci a podobne bajne bytosti .imho ak by nebolo americkej kinemastografie nebola by ani tato tema. skor je mozne ze existuje lochnesska a yeti ako vyssie uveden hluposti .
verim v triezve romyslanie a nie vo fantaziu
.
najzvlastnejsou bytostou na zemi sme my LUDIA :
edit/// osobne som cital v jednej knihe o ronych takychto obludach. boli tam nejake dokazy a tvrdenia ocitych svedkov. napr ked jedna takato bestia podobna neandrtalcovi bola niekde v brazilii zastrelena ked napadla dieta .
zvlastne je ze sa nikde neobjavi nezvratny dokaz. potvrdene tvrdenie.
verim v triezve romyslanie a nie vo fantaziu
najzvlastnejsou bytostou na zemi sme my LUDIA :
edit/// osobne som cital v jednej knihe o ronych takychto obludach. boli tam nejake dokazy a tvrdenia ocitych svedkov. napr ked jedna takato bestia podobna neandrtalcovi bola niekde v brazilii zastrelena ked napadla dieta .
zvlastne je ze sa nikde neobjavi nezvratny dokaz. potvrdene tvrdenie.
-
JohnFrusciante
Star