Lyziarsky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

barbie napísal:vazne nemozu riaditelka zakazla vsetci sa buria ale nesmu si brat snowboard :?
No nemoze to zakazat... chapes??? Skratka nema na to niaky dovod a ani kompetencie....
co riaditelka urobi ked chalan zaplati a donese si SNB??? Nic. Chalanisko povie, ze sa mu vcera lyze pokazili a nemieni prist o lyzovacku a tak si bere snowboard...
je jedno co jej poviete, ale nedajte sa.... :x
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dawo napísal:No nemoze to zakazat... chapes??? Skratka nema na to niaky dovod a ani kompetencie....
co riaditelka urobi ked chalan zaplati a donese si SNB??? Nic. Chalanisko povie, ze sa mu vcera lyze pokazili a nemieni prist o lyzovacku a tak si bere snowboard...
nebol by som si taky isty.
SRneC
Addict
Addict

pinco napísal:nebol by som si taky isty.
preco???
netreba byt drzy, ale nemozu si nechat skakat po hlave... ved jazdit budu vsetci na jednom kopci taze nevidim realny dovod preco SNB ne :!: :? nevem ... ak je sketa a idu maturovat tak az tak moc nerypu :lol:
pinco
Darca
Darca

dawo napísal:preco???
netreba byt drzy, ale nemozu si nechat skakat po hlave... ved jazdit budu vsetci na jednom kopci taze nevidim realny dovod preco SNB ne :!: :? nevem ... ak je sketa a idu maturovat tak az tak moc nerypu :lol:
nejde o skakanie si po hlave, su v skole a skola tiez nie je holubnik, urcite pravidla fungovat musia, teda ak raz riaditel povie, ze snb byt nemoze, tak nemoze. Ak sa chcu ist boardovat, tak vo svojom volnom case a ak sa im nepaci, tak na lyziarsky ist nemusia, nikto im nekaze, aby museli zaplatit.
SRneC
Addict
Addict

pinco napísal:nejde o skakanie si po hlave, su v skole a skola tiez nie je holubnik, urcite pravidla fungovat musia, teda ak raz riaditel povie, ze snb byt nemoze, tak nemoze. Ak sa chcu ist boardovat, tak vo svojom volnom case a ak sa im nepaci, tak na lyziarsky ist nemusia, nikto im nekaze, aby museli zaplatit.
No a ked na jednej skole dovolia a na druhej nie tak aky k tomu maju dovod??? :? To znamena ze jedna skola pravidla porusuje a druha nie???
Ked tak sa mali opytat preco?? Preco ne SNB??
Urcite nejaka blbost ktora sa da vyriesit, len riaditelke sa nechce...

Ja byt borderom a toto mi riaditelka povie tak nevem nevem ... chcem zazit zazitky, stravit priemny cas na horach ???
Kazdy normalny chce... A predstav si ze nevee lyzovat, to bude sediet na izbe?? alebo pit 6 ci kolko dni v bufete caj len kvoli tomu ze nemoze mat so sebou SNB??? chore....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kamaratka na lyziarak dovliekla bord.setci ucitelia ju spicovali jak male decko a donutili ju poziciat si lyze inac by ju vratili domov a peniaze by prepadli.asi take na to maju paky :wink:
pinco
Darca
Darca

dawo napísal:No a ked na jednej skole dovolia a na druhej nie tak aky k tomu maju dovod??? :? To znamena ze jedna skola pravidla porusuje a druha nie???
Ked tak sa mali opytat preco?? Preco ne SNB??
Urcite nejaka blbost ktora sa da vyriesit, len riaditelke sa nechce...

Ja byt borderom a toto mi riaditelka povie tak nevem nevem ... chcem zazit zazitky, stravit priemny cas na horach ???
Kazdy normalny chce... A predstav si ze nevee lyzovat, to bude sediet na izbe?? alebo pit 6 ci kolko dni v bufete caj len kvoli tomu ze nemoze mat so sebou SNB??? chore....
ked som ja siel na lyziarsky takisto som nevedel dobre lyzovat a vela z nas nevedeli VOBEC lyzovat a predsa sli. Neviem ake su dovody a ci vobec su nejake, preco by snb nemohol byt. Myslim si, ze to zalezi od riaditela alebo konkretnych ucitelov, ktori na lyziarsky pojdu ako dozor, ci povolia ziakom snowboard.
SRneC
Addict
Addict

pinco napísal:ked som ja siel na lyziarsky takisto som nevedel dobre lyzovat a vela z nas nevedeli VOBEC lyzovat a predsa sli. Neviem ake su dovody a ci vobec su nejake, preco by snb nemohol byt. Myslim si, ze to zalezi od riaditela alebo konkretnych ucitelov, ktori na lyziarsky pojdu ako dozor, ci povolia ziakom snowboard.
Skor si myslim, ze sa obavaju, ze ked ma niekto SNB tak na nom asi vie boardovat, co by znamenalo, ze by na svahu boli boarderi samostatni a bolo by vacsie riziko, ze sa im nieco stane, ked nebudu pod dozorom...
Chcu aby boli vsetci lyziari nastupeni na kopceku ako ovecky a ucitelia a riaditelka by mali pokoj na srdci. :?

najlepsie by bolo dat boarderom papier ze boarduju na vlastne nebezpecenstvo :lol: :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Bohuzial taky papier nic neznamena...dovod preco sme neboli pred rokom ako skola na basketovom turnaji...ak sa ti nieco stane, musi zacvakat skola..aj ked podpises papier, vraj nema ziadnu pravnu hodnotu.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

dawo napísal: Kazdy normalny chce... A predstav si ze nevee lyzovat, to bude sediet na izbe?? alebo pit 6 ci kolko dni v bufete caj len kvoli tomu ze nemoze mat so sebou SNB??? chore....
Tak sa mi zda ze lyziarsky je prave o tom aby sa naucili lyzovat a nie aby sedeli v bufete ked to nevedia, to ja by som tam potom ani ist nemusel
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

PACO8 napísal:Tak sa mi zda ze lyziarsky je prave o tom aby sa naucili lyzovat a nie aby sedeli v bufete ked to nevedia, to ja by som tam potom ani ist nemusel
On to myslel asi tak ze vie LEN snoubordovat...aj ked vacsina zacinala na lyziach...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

heh no kedze som mal lyziarsky iba jeden a aj to bolo dost davno, ked som bol este male decko (aj ked viem ze teraz piju uz aj 12 rocni ... my sme taky neboli ) tak som sa zdokonalil v lyzovani ... a zaujimavy zazitok ? hned v prvy den som zjedol veceru a nejako blbo mi sadla tak som sa musiel ist vytikovat presne pocas nastupu ... akoze dost trapas ... ale co bolo zaujimavejsie, ze na druhy den , ked boli ucitelia, dajme tomu spolocensky unaveny, tak tikovala asi polovica ludi ... tiez z vecere, ktoru som ja uz z obozeňretnosti nejedol :p
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

no takze nam ho zrusili a prelozili na 16.3. OMG ! :?
SRneC
Addict
Addict

Lord_3D napísal:no takze nam ho zrusili a prelozili na 16.3. OMG ! :?
mas snad lyze na travu??? :o my sme isli minuly rok dako 25.3 a bolo super..(myslim snehom) a aj ine veci :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Lord_3D napísal:no takze nam ho zrusili a prelozili na 16.3. OMG ! :?
mozno bude sneh, my sme minuly rok isli hned po jarnych prazdninach co byvaju na zapadnom slovensku hned zaciatkom marca a snehu bolo to sme boli v Čičmanoch a snehu meter. A niekde som cital ze koncom januara by uz konecne malo zacat snezit
kukiak napísal:On to myslel asi tak ze vie LEN snoubordovat...aj ked vacsina zacinala na lyziach...
tak ale ked vie len snowboardovat tak sa nauci lyzovat ked mu nedovolia zobrat board, no ale sak to je jedno
SRneC
Addict
Addict

PACO8 napísal:tak ale ked vie len snowboardovat tak sa nauci lyzovat ked mu nedovolia zobrat board, no ale sak to je jedno
No nie kazdy je na tom tak financne dobre ze ma aj board aj lyze... :?
Killerjoke
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Killerjoke »

Mozem sa opytat z kade mate lyze ti co ich nemate od niekho pozicane?Kupite z bazara ci pozicovne sa oplati.Poradte,pretoze neviem kde si pozicat alebo pripadne kupit:/Som z BA inac.
SRneC
Addict
Addict

Killerjoke napísal:Mozem sa opytat z kade mate lyze ti co ich nemate od niekho pozicane?Kupite z bazara ci pozicovne sa oplati.Poradte,pretoze neviem kde si pozicat alebo pripadne kupit:/Som z BA inac.
skus vieden, najst nejake akcie v obchode intersport... kamaratov brat si tam kupil lyze za 119€ a(4500,- asi) a u nas stali okolo 10k ..ak si ako hovoris z BA .... neni problem ..
a skus bazare.. ak sa nevees lyzovat, spicove lyze Ti IMO netreba :)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

dawo napísal:No nemoze to zakazat... chapes??? Skratka nema na to niaky dovod a ani kompetencie....
mame to na papiery ze nesmieme ... riaditelka si nevymysla jej je to 7
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

S lyzovackou na Zdiari to tohto roku velmi ruzovo nevidim. :never:
Ved sa na to pozrite sami ako sa dokaze situacia behom 9 dni zmenit.
Obrázok
Obrázok
Napísať odpoveď