Ale ak by vám praskla pneumatika, tak to že bola D1 prázdna by ti tak pomohlo...Hm, tak akurát do hrobu.Digital6 napísal:ale no som ece zabudol zhe bola skoro prazdna dialnica
Vaša Top Speed
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Každý jeden pochovaný vodič si o sebe myslel že je najlepší vodič na svete a vravel si, prečo by sa to malo stať práve mne. No a stalo sa...Shark NX napísal:To ze prave tebe praskne pneumatika je tak pravdepodobne jak to ze vstanes z postele a zlomis si nohu
Takže takéto reči si nechaj pre toho čo trávu žerie.
-
Shark NX
Addict
Zas hned nasierat sa nemusis ... ide len o to ze je rozdiel ked ide 200 ten co ma vodicak 20 rokov a najazdene 1500000km a 1rok vodicak a najazdene akurat tak 10000km
schw33k: presne tak ked uz idem tolko tak jedine ked som sam a na prazdnej dialnici ... ked sa niekto odvazi ist nad 160 rano o 8:00 tak mu drzim palce a vela najazdenych kilometrov bez nehody
A este nieco je rozdiel medzi Bezdusovou Gumou a Gumou po prepichnuti a z dusou
Pneumatika Bez duse ti praskne a pomalinky ti unika vzduch .... ty to postupne zistis pri manevrovani autom a mas vela casu na reakciu ... podla velkosti diery ...
Pneumatika z dusou praskne a ihnet sa vyfuci tzn ... nemas skoro ziaden cas na reakciu ...
Lenze v dnesnej dobe sa prepichnutek pneumatiky ... napr klincom opravia vulkanizacnym pasikom a guma je ako nova ... a ked je guma taka ze sa uz neda zacelit tak sa do nej dava dusa ... ale to sa neodporuca lebo v rychlosti nad 100km/h je vyfucanie priam okamzite ... co na 90% sposobi nehodu ...
Lenze kazdy normalny clovek ktory ma auto z vacsim vykonom ako 80k si gumu po neopravitelnom prepichnuti vymeni a nepcha do nej dusu cize tak ...
schw33k: presne tak ked uz idem tolko tak jedine ked som sam a na prazdnej dialnici ... ked sa niekto odvazi ist nad 160 rano o 8:00 tak mu drzim palce a vela najazdenych kilometrov bez nehody
A este nieco je rozdiel medzi Bezdusovou Gumou a Gumou po prepichnuti a z dusou
Pneumatika Bez duse ti praskne a pomalinky ti unika vzduch .... ty to postupne zistis pri manevrovani autom a mas vela casu na reakciu ... podla velkosti diery ...
Pneumatika z dusou praskne a ihnet sa vyfuci tzn ... nemas skoro ziaden cas na reakciu ...
Lenze v dnesnej dobe sa prepichnutek pneumatiky ... napr klincom opravia vulkanizacnym pasikom a guma je ako nova ... a ked je guma taka ze sa uz neda zacelit tak sa do nej dava dusa ... ale to sa neodporuca lebo v rychlosti nad 100km/h je vyfucanie priam okamzite ... co na 90% sposobi nehodu ...
Lenze kazdy normalny clovek ktory ma auto z vacsim vykonom ako 80k si gumu po neopravitelnom prepichnuti vymeni a nepcha do nej dusu cize tak ...
-
den333
Professional
sa ti ani necudujem ze si nechcel ist rychlejsieMerko napísal:najrychlejsie som isiel 140kmh ako vodic na dalsej malej dialnici v adelaide a to bolo v mojom isuzu gemini . uz som nechcel ist rychlejsie, uz to necitilo velmy bespecne v tom aute
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
No dnes som zažil svoju ďalšiu top speed. Ale bola to len 80 tka. Ale máme tu malé ALE
S kamarátom sme sa nudili, tak že čo ideme robiť. No a ja že ideme dať relly na lesnú asfaltku od Vodojemu po Zelený dvor. Košičania budú poznať. No a tak sme sa o dnes o siedmej vybrali.
Dali sme si cigu, sadli do auta a zoči-voči tme ako v riti sme sa rútili cez les. Na niektorých úsekoch je ešte sneh, cesta je široká presne pre moje auto. Šli sme osemdesiat po ceste na ktorom je hrboľ na hrboľi, zákruty a občas sneh. Tma ako v riti a stromy naokolo.
Poviem vám, že keď som vystúpil, triasli sa mi kolená
Bol to adrenalín a zážitok ako sviňa.
Toto sme si zopakovali trikrát a šli sme domov
S kamarátom sme sa nudili, tak že čo ideme robiť. No a ja že ideme dať relly na lesnú asfaltku od Vodojemu po Zelený dvor. Košičania budú poznať. No a tak sme sa o dnes o siedmej vybrali.
Dali sme si cigu, sadli do auta a zoči-voči tme ako v riti sme sa rútili cez les. Na niektorých úsekoch je ešte sneh, cesta je široká presne pre moje auto. Šli sme osemdesiat po ceste na ktorom je hrboľ na hrboľi, zákruty a občas sneh. Tma ako v riti a stromy naokolo.
Poviem vám, že keď som vystúpil, triasli sa mi kolená
Toto sme si zopakovali trikrát a šli sme domov
Stara cesta, letne pneu, do 210, skoda, ze nad 180 uz musim ist na 5tke a ta je uz taka NIJAKA
A hentakym tempom sa dostavam az na max ...
http://data1.edisk.cz/stahni/04718/spee ... .48MB.html
http://data1.edisk.cz/stahni/04718/spee ... .48MB.html
-
daniel.daniel
Medium Star