Som dosiel na jednu zaujimavu vec a to ze Modra Ziara a Brano Mojsej by si mohli v klude podat ruky...oboch ich nema nikto rad, obaja sa tlacia tam kde ich nechcu a obaja si myslia ze aki su uzastni
Ale ZVONENIE DO MOBILU ?! TO JE NAPAD !!! kokos ja umrem.
No ale vazne, poznate to, urcite ste mali ako male deti tendenciu spievat pred zrkadlom Tak to by bolo o dost lepsie, ako tento ... ehm ... neviem ani ako to nazvat, poradi mi niekto ?
Dead_Warrior napísal:Som dosiel na jednu zaujimavu vec a to ze Modra Ziara a Brano Mojsej by si mohli v klude podat ruky...oboch ich nema nikto rad, obaja sa tlacia tam kde ich nechcu a obaja si myslia ze aki su uzastni
mas nieco proti Branovi? ja ho osobne mam rad keby kandidoval za prezidenta tak by som ho volil v momente.takze nepis ze nikto ho nema rad.
lacný klip o ničom....texty taktiež o ničom... hudba no ten klavír... ale aj tak ... čo povedať ? aspoň tie fúziky sprosté si mohol oholiť ked už ide do klipu...a neviem či tie ponožky nemal naschvál tak vysoko...
M4jk1:-) napísal:mas nieco proti Branovi? ja ho osobne mam rad keby kandidoval za prezidenta tak by som ho volil v momente.takze nepis ze nikto ho nema rad.
Tak prepac ja som to myslel v ten suvislosti ze si z nich kazdy robi srandu a zabava sa na nich...Ked idu v telek tak si ich pozriem lebo sa nemam na com bavit ale musim pripustit ze v niektorych veciach ma trochu pravdu...Sry
Nenakrucali to kamerou na mobile? To ja by som tiez v poho spravil takyto klip za 500Sk... ani rap do toho nesedi tak, ako otvara usta No ked niekto chce mat klip, tak nech sa mi ozve Ja spravim aj za 400Sk
Edit: No ja by som povedal, ze je to v pohodicke, keby som nevidel videoklip... sprasne mi to pripomina underground z rokov 1996-2000...
Pre mna bol najvecsi prepadak Rendzeska - Cas vylozit karty a Kaidzas - Abysi do rana.....proste je to moj nazor a za tym si stojim....obidva albumy sa mi zdali neskutocne slabe
Mozno ze bude vela pic*vania ale podla mna je to Rytmus - Bengoro.
Nie cely.. Mozno 2 treky su ok, ale inak nic ine. Podla mna je to on..
Aspon pre mna teda
A inak tato tema je dost na ko*ot.Pretože tu by nemalo ist o to ze kto ma zly album,ale o to kto vas sklamal v roku 2006. Pre mna to bol spomynany Rytmus. Sklamal ma, nevravim ze je na pi*u.I ked aj o tom by som kecol cosi..
Dead_Warrior napísal:Tak prepac ja som to myslel v ten suvislosti ze si z nich kazdy robi srandu a zabava sa na nich...Ked idu v telek tak si ich pozriem lebo sa nemam na com bavit ale musim pripustit ze v niektorych veciach ma trochu pravdu...Sry
Je na case si zmenit awatar Nie som ziadny perverzni a vylizanej fanousek Snoopa, len sa mi paci jeho kyvajuca hlava ktoru mam na kazdom fore... Ale nemyslim si kvoli tomu, ze ked mam v awataru snoopa tak ze som niaky priebornik
O Mikym som nic nepovedal, jedine tak v spojitosti s Druhou Stranou, a za tou si spojim, podla mna to je najlepsi album roku 06.
Kaidzas, Rendzeska a Tragikomix sa mi proste nepacili. Kazdy ma iny vkus, ja viem, ale karmu ste mi znizovat veru nemuseli. To ma troska dost nasralo, lebo mam vazny zaujem sa dostat do rebricka
M4jk1:-) napísal:si lolo ?? ved sa vyjadruje k teme skor by som povedal ze tebe idu o tie prispevky .. nechapem co tu resis
asi myslel tuto vetu
okonenipica napísal:Kazdy ma iny vkus, ja viem, ale karmu ste mi znizovat veru nemuseli. To ma troska dost nasralo, lebo mam vazny zaujem sa dostat do rebricka