V poho robi mi to aj pry raroch tak neviem ci sa mam dat vysetrit alebo preinstalovat komphojko napísal:Riesenie sa hlada, zatial nevie nikto zo supportu poradit na phpbb.com
Chyby na hojko.com
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
To to mi vypisalo- co s tim
D:\Documents and Settings\Marek\Desktop\NEW DOWNLOAD XP\skiprapidshare.zip je nesprávny názov súboru
Toto mi vypisalo ked som daval prilohu.PRECO????

Toto mi vypisalo ked som daval prilohu.PRECO????
-
frederick123
Star
-
hojko
Site Admin
Re: To to mi vypisalo- co s tim
Citaj 5 prispevkov vyssie!!!marek napísal:D:\Documents and Settings\Marek\Desktop\NEW DOWNLOAD XP\skiprapidshare.zip je nesprávny názov súboru
Toto mi vypisalo ked som daval prilohu.PRECO????![]()
![]()
-
Dalibor
Light Expert
bozeeeeeeeee
AJ JA CHCEM AVATARA !!! keby niekto to opravil ... nemate cas sa na to pozriet ??? ved byt na fore bez AVATARA , to je ako chciet nieco sosat a nemat download software... da sa to ale je to shit 
-
hojko
Site Admin
Re: bozeeeeeeeee
Sorry ale ked je spravca servera lama, tak ti nepomozem. Vraj na Opere a Mozille sa da uploadovat bez problemov... Inak ak chces avatar, tak si skus vybrat nieco z galerie, je ich tam dost. Tu je link na tvoj profil: http://www.hojko.sk/profile.php?mode=pr ... tar&u=2164Dalibor napísal:AJ JA CHCEM AVATARA !!! keby niekto to opravil ... nemate cas sa na to pozriet ??? ved byt na fore bez AVATARA , to je ako chciet nieco sosat a nemat download software... da sa to ale je to shit
-
hojko
Site Admin
Mne to ide v pohode, vsak sa pozri sam:kobalt napísal:a mne neodpovies???
www.hojko.sk/images/attach/users_asc1.jpg
www.hojko.sk/images/attach/users_asc2.jpg
www.hojko.sk/images/attach/users_asc3.jpg
www.hojko.sk/images/attach/users_asc4.jpg
-
hojko
Site Admin
Problem je v nastaveni Apache (open_basedir), prehliadace zalozene na jadre IE nedokazu zvladnut taketo nastavenie... ide to cez FireFox a aj Operu. Ine prehliadace asi nie. Mozno sa to casom podari opravit, mozno...hodko napísal:ja som mal problemy s uploadom tiez(tiez to ze nespravny nazov suboru) ale potom som to skusil cez firefox a uz to islo...takze nepouzivajte IE..
-
hojko
Site Admin
Upload by mal fungovat normalne, tu mas malu prilohu (pouzivam Maxthon - ma jadro IE). Avatare nefunguju!!!Memont napísal:No neviem ale mne stale nefunguje nemoze to byt niecim co mam v pc Skusal som aj zmenit brover ale nepomohlo tak ak niekoho nieco napadne tak by som to uvyta samozrejme mohli by ste si odpustit nieco na styl ( format C: )![]()
- Prílohy
-
- 0kid_bart_large.jpg (20.84 KiB) 1325 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Neviem ci mas dlhe vedenie alebo co, no napisem ti este raz co som pisal vcera:Memont napísal:No jedine co mi nejde je avatar vypisuje ze - obrazok postavicky musi byt typu .jpg, .gif alebo .png Vyskusal som vsetky mozne formaty ake boli dostupne a nic
Upload by mal fungovat normalne, tu mas malu prilohu (pouzivam Maxthon - ma jadro IE). Avatare nefunguju!!!