Seriály z detstva

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Seriály z detstva

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Tak co ludia,pamätate sa co ste pozerali ked ste boli malí? napriklad smolkov,scooby doo a podobne...
Mam taky problem respektive potrebujem zistit aspon nazvy dvoch kreslenych rozpravok ktore som pozeral ked som bol maly.

Prva - to boli tam taki mackovia neaki ktori mali kazdy na hrudi nieco ine,jeden mal srdiecko,druhy stvorlistok a robili take daco ako duhu alebo co -urcite viete o com sa tu snazim napisat.

Druha-no tu je to komplikovanejsie. V podstate slo o to ze rozpravka bola kreslena a slo v nej o to ze bola neaka skupina ktora bojovala proti utoku mimozemskej civilizacie na zem. No a nato mali takeho velkeho robota,ktory vyzeral ako kovboj bol taky strasne velky a cierno-sivy. NIE nebolo to power rangers!!! bolo to mozno nieco od japoncov. Ti mimozemstania mali tiez robotov ale ten "nas" mal neake namakane motory a tak.Proste vtedy to bolo super. Opakujem bolo to kreslene a na 100% to nebolo power rangers. :wink:

dik za pomoc. nebojte sa nesibe mi.len som si spomenul co so niekedy davno pozeral a napadlo ma to tu napisat.
:D
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

To prvé neboli gumkáči? :D

..inak rozprávky môjho detstva: No počkaj!, A je to, Bob a bobek, Mach a Šebestová.. neskôr prišiel Tom a Jerry, Káčerovo, Rýchla rota, Ninja Turtles.. a mal som rád aj kreslené rozprávky od Viktora Kubala.. :P

..čo sa týka iných tv seriálov: Spadla z oblakov, Safari, Křeček v noční košeli, Teta.. a habadééééj iných. :)

//edit: Včielka Maja.. ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

brm napísal:To prvé neboli gumkáči? :D

..inak rozprávky môjho detstva: No počkaj!, A je to, Bob a bobek, Mach a Šebestová.. neskôr prišiel Tom a Jerry, Káčerovo, Rýchla rota, Ninja Turtles.. a mal som rád aj kreslené rozprávky od Viktora Kubala.. :P

..čo sa týka iných tv seriálov: Spadla z oblakov, Safari, Křeček v noční košeli, Teta.. a habadééééj iných. :)
u mna tiez neako tak ale na toho robota si nazov proste nespomeniem a stiahol by som asi aj dajae casti abo neviem co,ale keby som aspon nazov vedel. :cry:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

tom a jerry, strazci vesmiru :D , kacerovo, obcas aj gumkaci, a potom jedna rozpravka co chodila cez vykend na markize, tusim ze sa to volalo cerveny klastor alebo nejak tak, viem ale, ze to bolo o mysiach. ...ach, kde su tie casi :) .
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: SERIALY Z DETSTVA

Príspevok od používateľa berija111 »

qwerty-xyz napísal:Tak co ludia,pamätate sa co ste pozerali ked ste boli malí? napriklad smolkov,scooby doo a podobne...
Mam taky problem respektive potrebujem zistit aspon nazvy dvoch kreslenych rozpravok ktore som pozeral ked som bol maly.

Prva - to boli tam taki mackovia neaki ktori mali kazdy na hrudi nieco ine,jeden mal srdiecko,druhy stvorlistok a robili take daco ako duhu alebo co -urcite viete o com sa tu snazim napisat.

Druha-no tu je to komplikovanejsie. V podstate slo o to ze rozpravka bola kreslena a slo v nej o to ze bola neaka skupina ktora bojovala proti utoku mimozemskej civilizacie na zem. No a nato mali takeho velkeho robota,ktory vyzeral ako kovboj bol taky strasne velky a cierno-sivy. NIE nebolo to power rangers!!! bolo to mozno nieco od japoncov. Ti mimozemstania mali tiez robotov ale ten "nas" mal neake namakane motory a tak.Proste vtedy to bolo super. Opakujem bolo to kreslene a na 100% to nebolo power rangers. :wink:

dik za pomoc. nebojte sa nesibe mi.len som si spomenul co so niekedy davno pozeral a napadlo ma to tu napisat.
:D
presne a ten robot sa nemenil na stihacku?? oni mali take roboticke obleky ak si dobre pametam jeden bol cerveny ten mal take sportove auto dalsi bol Cowboy v modrom v takom lietajucom Zenska v ruzovom mala kona a este tam bol jeden ak si pametam je to ono?? :-) bozinku to bol fantasticky serial starsne moc by som ho chcel znova vidieeeeet. a este mam ejden problem je to sice film ale chcel by som znova pozret nan sa mi zda ze tam hra Jackie Chan a taky holohlavy a oni boli tajny agenti alebo co a pouzivali najmodernejsiu techniku aj robotov a bolo ich viac tych filmov asi 3 a bolo to nieco ako akcna komedia
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Explo!D napísal:tom a jerry, strazci vesmiru :D , kacerovo, obcas aj gumkaci, a potom jedna rozpravka co chodila cez vykend na markize, tusim ze sa to volalo cerveny klastor alebo nejak tak, viem ale, ze to bolo o mysiach. ...ach, kde su tie casi :) .
umna tez take nejake rozpravky a este Krtek bol husty z toho mam este dakde kazetu :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Neviem preco, ale ako prve ma napadlo Jumpstreet 21 :D Uplne ze dovidenia ! :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

qwerty-xyz: Prve by mohli byt Gumkaci a to druhe mi pripada ako Ninjakorytnacky. Tam bol predsa Schreeder, ktory bol v tele robota :D Edit: Citam tam nieco o motoroch a to asi Ninja nebolo, takze netusim.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

qwerty-xyz : neboli to Care bears ? :D
k teme: uf, vselico co davali, klasika ako gumkaci, rychla rota ...
ked som bol asi druhak na ZS tak som isty cas pozeraval Dallas, ale vtedy ani nicine nechodilo v tV :)
mozno si spomeniem a poviem.. ale vyrastal som este na neplatenom Cartoon network ! 8)
Obrázok
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ejjj.... Tom & Jerry
Power Rangers
Pa a Pi
Dexter's Laboratory
I am weesel
kua... nemam cas to rozpisovat... proste je ich mnoho...
hlavne tie co chodili na cartoon network :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ozaj pamatate si na Tekvickovych Bratov...taka japonska rozpravka na STV KEDYSI velmi velmi davno davali....Strasne sami to lubilo...Seci mali daku schopnost a bolo to strasne super :oops:
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Mne zase jako prvni napadlo Goro, bily pes :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Martin44 napísal:Ozaj pamatate si na Tekvickovych Bratov...taka japonska rozpravka na STV KEDYSI velmi velmi davno davali....Strasne sami to lubilo...Seci mali daku schopnost a bolo to strasne super :oops:
jop z toho som dokonca nespaval ako dieta a to myslim smrtelne vazne :)...bolo to brutalne dramaticke v niektorych dieloch a zdy sa to skoncilo tak ze som potom celu noc nespal.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Ninja Turtles, Kacerovo, Tom a Jerry to bolo moje. A potom este jedna japonska rozpravka a futbalistovi ktory mal neskutocne strely a vzdy dal gol. A tiez MacGyver a Night Rider!!! 8)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Martin44 napísal:Ozaj pamatate si na Tekvickovych Bratov...taka japonska rozpravka na STV KEDYSI velmi velmi davno davali....Strasne sami to lubilo...Seci mali daku schopnost a bolo to strasne super :oops:
presne toto ma napadlo ako prvé len som si nevedel spomenúť na názov, bolo to super, chcel by som to ešte vidiet. keby niekto našiel aspoň screen, pretože si to neviem dobre predstaviť ako vyzerali.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

takto nejak :) to bolo tiez dobree
Obrázok
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pametate na Vevericiaka Risiaka ?:D pritom som plakal...
Dalej smolkovia, tom a jerry, pokemoni, POZIARNIK SAM :D..
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

Najoblubenejsia ostava BAMBULKA :) ... tu si vzdy rada pozriem aj teraz ... dalej to boli Janko a Kubko, Tom a Jerry, A je to! , Pat a Mat, no nespomeniem si ale je ich vela :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nevolalo sa to Voltron?
ja si pamatam ze som pozeral vsetko na cartoon network aj supermaxe, foxkids a jetix ma nastastie obisiel uz
z takych co chodila na naasich kanaloch tak Vevericiak Risko, Poziarnik Sam a podobne srnady ktore by som si dnes uz asi nepozrel
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja si pamatam na Nebezpecny Zaliv, to patrilo k tym normalnym, potom Randall a Hopkirk, to som mal tak 6 rokov, ked toto chodievalo, no a z rozpravok Johnny Quest, Johnny Bravo, Cow&Chicken, Dexter's Lab, Secret Squirell, a na STV ci ako sa to vtedy volalo chodil vecernicek Hviezdny Putnik Jester :lol:
Napísať odpoveď