Seriály z detstva
-
qwerty-xyz
Re: SERIALY Z DETSTVA
no presne ten SERIAL!!! s tymi robotmiberija111 napísal:presne a ten robot sa nemenil na stihacku?? oni mali take roboticke obleky ak si dobre pametam jeden bol cerveny ten mal take sportove auto dalsi bol Cowboy v modrom v takom lietajucom Zenska v ruzovom mala kona a este tam bol jeden ak si pametam je to ono??bozinku to bol fantasticky serial starsne moc by som ho chcel znova vidieeeeet. a este mam ejden problem je to sice film ale chcel by som znova pozret nan sa mi zda ze tam hra Jackie Chan a taky holohlavy a oni boli tajny agenti alebo co a pouzivali najmodernejsiu techniku aj robotov a bolo ich viac tych filmov asi 3 a bolo to nieco ako akcna komedia
PRESNE TOTO SOM CHCEL A CHCEM TO ESTE VIDIET!!!!
-
qwerty-xyz
TAK LUDIA - DAKUJEM ZA KOPEC NAZVOV,TAK ISTO SOM KUKAL DO CARTOON NETWORK ALE SUSTREDME SA NA TEN NAZOV O TYCH ROBOTOCH. DIK!qwerty-xyz napísal:no presne ten SERIAL!!! s tymi robotmi![]()
PRESNE TOTO SOM CHCEL A CHCEM TO ESTE VIDIET!!!!
VOLTRON TO NENI.
A este nieco,nezda sa vam ze serialy ktore pozeraju deti teraz su naprd?
Ved vtedy davno to bolo o superhrdinoch,akcii - sci-fi poriadne. Proste nadhera.
A teraz telenovely a somariny same. Ja sa priznam ja by som si aj teraz co som uz dospely pozrel neake tie stare rozpravky.
ale spät k mojmu robotovi!
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hviezdny šerif Saberqwerty-xyz napísal:TAK LUDIA - DAKUJEM ZA KOPEC NAZVOV,TAK ISTO SOM KUKAL DO CARTOON NETWORK ALE SUSTREDME SA NA TEN NAZOV O TYCH ROBOTOCH. DIK!
VOLTRON TO NENI.
A este nieco,nezda sa vam ze serialy ktore pozeraju deti teraz su naprd?
Ved vtedy davno to bolo o superhrdinoch,akcii - sci-fi poriadne. Proste nadhera.
A teraz telenovely a somariny same. Ja sa priznam ja by som si aj teraz co som uz dospely pozrel neake tie stare rozpravky.
-
hojko
Site Admin
Dracik!!! Kde to zijes dievca, ked si nespomenies na Dracika?!barbie napísal:bola taka rozpravka o drakovi ktory stale omielal aj tak budem poziarnikom , a inak klasika cartoon network tom a jery a spol
IMHO Pa a Pi (My sme ti, Pa a Pi, z Macacej planety, my sme ta posadka, co prisla sem
K Samovi len tolko: Kde kolvek sa zastavi, kazdy z mesta ho rad pozdravi, jeho super auto... a dalej si nepamatam.
April'O Neil z Kanalu 5 a Majster Splinter boli super (Ninja korytnacky).
-
seth82
Darca
S tym filmom ti hadam pomozem,myslim,ze to bol fakt Jackie Chan a tusim sa to volalo Sialena Misia,v originali Mad Mission,je to Hongkongska produkcia.Pamatam,ze tam mali aj dost huste auta,sa im svetla preklopili a rakety tam boli a neviem co este.hadam sa to da niekde najst...berija111 napísal:presne a ten robot sa nemenil na stihacku?? oni mali take roboticke obleky ak si dobre pametam jeden bol cerveny ten mal take sportove auto dalsi bol Cowboy v modrom v takom lietajucom Zenska v ruzovom mala kona a este tam bol jeden ak si pametam je to ono??bozinku to bol fantasticky serial starsne moc by som ho chcel znova vidieeeeet. a este mam ejden problem je to sice film ale chcel by som znova pozret nan sa mi zda ze tam hra Jackie Chan a taky holohlavy a oni boli tajny agenti alebo co a pouzivali najmodernejsiu techniku aj robotov a bolo ich viac tych filmov asi 3 a bolo to nieco ako akcna komedia
Závisí, na čom si vychovaný.. napr. mňa už veľmi neoslovovali tie Tvoje sci-fi rozprávky o robotoch.. a tie moderné "hentai" japonské.. šak to otras. Z nich asi jedine Nils Holgerson.qwerty-xyz napísal:A este nieco,nezda sa vam ze serialy ktore pozeraju deti teraz su naprd?