jjj napísal:Ja len dufam ze to nebude mat na starost rovnaka chatra co dabuje lost .... inak ta prestavka je dost neprijemna . nezda sa vam ze je to pridlho ..mne teda hej
Keby to bolo len pri jednom seriali, tak som ticho, ale Heroes, Prison Break, Lost ... uz sa mi krati celkovy vyber pozeratelnych filmov, kym zas zacnu nieco vysielat Respektive, jak mam pred sebou uz len par dielov lostu, tak uz ma toho moc nezaujima. Nechapem nac im je taka pauza ...
Neviem co extra cakate od dabingu, ved na Slovensku je par desiatok ludi, ktori dabuju, z toho by som vybral tak mozno jednu stvrtinu, ktora ma dobry hlas a dokaze dobre nadabovat. Takze treba dufat, ze sa trafia prave tymi dobrymi dabermi, avsak pochybujem o tom. Preto si myslim, ze kto pozeral Prison v originale, tak na dabing bude nadavat, rovnako ako to bolo s Lostom.
Ja som totalny debil. Neviem preco som to nezacal pozerat skor, ale ma to aj vyhody. Napr. si teraz mozem pozriet plno epizod naraz . Tusil som ze raz pride den ked sa odhodlam pozriet prvu epizodu a ten nastal vcera. Prave som dopozeral celu prvu seriu a musim povedat, ze serial sa im naozaj podaril. Herecke vykony su neskutocne, naozaj obdivuhodne. Co dodat, radsej idem rychlo pozerat druhu seriu.
lama2d napísal:Ja som totalny debil. Neviem preco som to nezacal pozerat skor, ale ma to aj vyhody. Napr. si teraz mozem pozriet plno epizod naraz . Tusil som ze raz pride den ked sa odhodlam pozriet prvu epizodu a ten nastal vcera. Prave som dopozeral celu prvu seriu a musim povedat, ze serial sa im naozaj podaril. Herecke vykony su neskutocne, naozaj obdivuhodne. Co dodat, radsej idem rychlo pozerat druhu seriu.
Ja som si to iste spravil s lostom. Aj ked prison break som tiez pozrel prvu seriu na supu. Ma to svoje vyhody Nemusis s okusanymi nechtami cakat tyzden na dalsi diel
lama2d napísal:Ja som totalny debil. Neviem preco som to nezacal pozerat skor, ale ma to aj vyhody. Napr. si teraz mozem pozriet plno epizod naraz . Tusil som ze raz pride den ked sa odhodlam pozriet prvu epizodu a ten nastal vcera. Prave som dopozeral celu prvu seriu a musim povedat, ze serial sa im naozaj podaril. Herecke vykony su neskutocne, naozaj obdivuhodne. Co dodat, radsej idem rychlo pozerat druhu seriu.
Byť tebou by som si to nepozeral tak rýchlo lebo to jedným dychom dopozeráš celé a budeš čakať ako my na nové časti, takto to máš aspoň dobre, že kedy chceš môžeš pozreť viacero častí... ale ako chceš
nErD. ' z napísal:Byť tebou by som si to nepozeral tak rýchlo lebo to jedným dychom dopozeráš celé a budeš čakať ako my na nové časti, takto to máš aspoň dobre, že kedy chceš môžeš pozreť viacero častí... ale ako chceš
Ja som to tak chcel spraviť, ale keď sa tie časti končia tak napínavo a vieš, že doma máš dalšiu časť a môžeš sa dozvedieť čo sa stalo, tak to nevydržíš. No aspoň s mojou povahou nie.
lama2d napísal:Ja som to tak chcel spraviť, ale keď sa tie časti končia tak napínavo a vieš, že doma máš dalšiu časť a môžeš sa dozvedieť čo sa stalo, tak to nevydržíš. No aspoň s mojou povahou nie.
Ved viem aj ja som to tak mal neboj sa nie si sam a samozrejme po 2 castiach som uz mal pozretych 10-20 a cela seria
Taky priemerny diel. Som rad, ze Mahone zije, lebo jeho postava sa mi celkom paci, takze uvidime co zase vyvedie... Ten koniec bol taky pre mna necakany, ze sa brat prezidentky zastrelil, ale co uz. Uz sa tesim ako sa im podari zase utiect BTW ako T-Bag pribijal s jednou rukou klince do dosiek???
no, hmm, tento diel zasa ukázal, že naťahovanie je naťahovanie - veď prečo by mali zobrať terenca do vošingtonu a ukončiť to druhou sériou, keď môžu naťahovať, naťahovať, naťahovať -diel to bol ale celkom dobrý - najmä bellick v base
artabanes napísal:no, hmm, tento diel zasa ukázal, že naťahovanie je naťahovanie - veď prečo by mali zobrať terenca do vošingtonu a ukončiť to druhou sériou, keď môžu naťahovať, naťahovať, naťahovať -diel to bol ale celkom dobrý - najmä bellick v base
Uznaj sam, ci by sa ti pacil cely serial "stlaceny" do 7 casti alebo s tymto natohavnim co k celemu serialu patri...
vela ludi zacina u PB pozorovat len to zle, hladaju chyby...ale tie svetle stranky nespomenu
ja vidím svetlé stránky -* veď ak by sa mi to nepáčilo, tak to nepozerám, a už sú to dve série, nie 7 častí - a ešte keď pridajú ďalšie, tak to bude už veeelmi vela
Toto bol v pohodke diel najme jak sa Terence odstrelil a Bellick vo vezeni fakt nemalo chybu Uz sa neviem dockat na 15. diel inak nevieet co to tam Sara na sklo tou ziletkou vyryla?