Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

jjj napísal:Ja len dufam ze to nebude mat na starost rovnaka chatra co dabuje lost .... inak ta prestavka je dost neprijemna . nezda sa vam ze je to pridlho ..mne teda hej :(
Keby to bolo len pri jednom seriali, tak som ticho, ale Heroes, Prison Break, Lost ... uz sa mi krati celkovy vyber pozeratelnych filmov, kym zas zacnu nieco vysielat :D Respektive, jak mam pred sebou uz len par dielov lostu, tak uz ma toho moc nezaujima. Nechapem nac im je taka pauza ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem co extra cakate od dabingu, ved na Slovensku je par desiatok ludi, ktori dabuju, z toho by som vybral tak mozno jednu stvrtinu, ktora ma dobry hlas a dokaze dobre nadabovat. Takze treba dufat, ze sa trafia prave tymi dobrymi dabermi, avsak pochybujem o tom. Preto si myslim, ze kto pozeral Prison v originale, tak na dabing bude nadavat, rovnako ako to bolo s Lostom.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Ja som totalny debil. Neviem preco som to nezacal pozerat skor, ale ma to aj vyhody. Napr. si teraz mozem pozriet plno epizod naraz :) . Tusil som ze raz pride den ked sa odhodlam pozriet prvu epizodu a ten nastal vcera. Prave som dopozeral celu prvu seriu a musim povedat, ze serial sa im naozaj podaril. Herecke vykony su neskutocne, naozaj obdivuhodne. Co dodat, radsej idem rychlo pozerat druhu seriu. :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lama2d napísal:Ja som totalny debil. Neviem preco som to nezacal pozerat skor, ale ma to aj vyhody. Napr. si teraz mozem pozriet plno epizod naraz :) . Tusil som ze raz pride den ked sa odhodlam pozriet prvu epizodu a ten nastal vcera. Prave som dopozeral celu prvu seriu a musim povedat, ze serial sa im naozaj podaril. Herecke vykony su neskutocne, naozaj obdivuhodne. Co dodat, radsej idem rychlo pozerat druhu seriu. :)
Ja som si to iste spravil s lostom. Aj ked prison break som tiez pozrel prvu seriu na supu. Ma to svoje vyhody :D Nemusis s okusanymi nechtami cakat tyzden na dalsi diel :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

lama2d napísal:Ja som totalny debil. Neviem preco som to nezacal pozerat skor, ale ma to aj vyhody. Napr. si teraz mozem pozriet plno epizod naraz :) . Tusil som ze raz pride den ked sa odhodlam pozriet prvu epizodu a ten nastal vcera. Prave som dopozeral celu prvu seriu a musim povedat, ze serial sa im naozaj podaril. Herecke vykony su neskutocne, naozaj obdivuhodne. Co dodat, radsej idem rychlo pozerat druhu seriu. :)
Byť tebou by som si to nepozeral tak rýchlo lebo to jedným dychom dopozeráš celé a budeš čakať ako my na nové časti, takto to máš aspoň dobre, že kedy chceš môžeš pozreť viacero častí... :) ale ako chceš :)
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

nErD. ' z napísal:Byť tebou by som si to nepozeral tak rýchlo lebo to jedným dychom dopozeráš celé a budeš čakať ako my na nové časti, takto to máš aspoň dobre, že kedy chceš môžeš pozreť viacero častí... :) ale ako chceš :)
Ja som to tak chcel spraviť, ale keď sa tie časti končia tak napínavo a vieš, že doma máš dalšiu časť a môžeš sa dozvedieť čo sa stalo, tak to nevydržíš. No aspoň s mojou povahou nie. :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak by niekto nevedel, tak od dnes pokracuje druha seria. Pred asi pol hodinou vysla 14. cast a uz je tam kde ma byt - u mna na disku.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

hojko napísal:Ak by niekto nevedel, tak od dnes pokracuje druha seria. Pred asi pol hodinou vysla 14. cast a uz je tam kde ma byt - u mna na disku.
a takisto aj na lamkach,ked chcete,som to tam upol
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

lama2d napísal:Ja som to tak chcel spraviť, ale keď sa tie časti končia tak napínavo a vieš, že doma máš dalšiu časť a môžeš sa dozvedieť čo sa stalo, tak to nevydržíš. No aspoň s mojou povahou nie. :?
Ved viem :D aj ja som to tak mal neboj sa nie si sam a samozrejme po 2 castiach som uz mal pozretych 10-20 a cela seria :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Celkom sranda diel..konecne som spoznal ten pocit, kedy vam dlzka nechtov nedovoli dalej obhryzat si ich..
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Som jediny, kto ma pocit, ze sa tento diel nikam nepohol ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

diel je dost slaby..to ze sa odpali som vedel uz ked ho zacali prehovarat...zanima mat dojem ze PB ide tak akurat do hajzlu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Taky priemerny diel. Som rad, ze Mahone zije, lebo jeho postava sa mi celkom paci, takze uvidime co zase vyvedie... Ten koniec bol taky pre mna necakany, ze sa brat prezidentky zastrelil, ale co uz. Uz sa tesim ako sa im podari zase utiect :) BTW ako T-Bag pribijal s jednou rukou klince do dosiek??? :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

jedno ma udivuje ze ten t-bag ma len jednu ruku ale premoze kazdeho :)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

TT napísal:jedno ma udivuje ze ten t-bag ma len jednu ruku ale premoze kazdeho :)
tych halusiek je tam viac ...ono vsetko nemoze byt realne a podla skutocnosti .... ale inak zacina sa to pekne zamotavat .nech uz je tu dalsia cast .. :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, hmm, tento diel zasa ukázal, že naťahovanie je naťahovanie - veď prečo by mali zobrať terenca do vošingtonu a ukončiť to druhou sériou, keď môžu naťahovať, naťahovať, naťahovať -diel to bol ale celkom dobrý - najmä bellick v base :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

artabanes napísal:no, hmm, tento diel zasa ukázal, že naťahovanie je naťahovanie - veď prečo by mali zobrať terenca do vošingtonu a ukončiť to druhou sériou, keď môžu naťahovať, naťahovať, naťahovať -diel to bol ale celkom dobrý - najmä bellick v base :D
Uznaj sam, ci by sa ti pacil cely serial "stlaceny" do 7 casti alebo s tymto natohavnim co k celemu serialu patri...
vela ludi zacina u PB pozorovat len to zle, hladaju chyby...ale tie svetle stranky nespomenu :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ja vidím svetlé stránky -* veď ak by sa mi to nepáčilo, tak to nepozerám, a už sú to dve série, nie 7 častí :D - a ešte keď pridajú ďalšie, tak to bude už veeelmi vela
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Toto bol v pohodke diel najme jak sa Terence odstrelil a Bellick vo vezeni fakt nemalo chybu :D Uz sa neviem dockat na 15. diel inak nevieet co to tam Sara na sklo tou ziletkou vyryla?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Napísať odpoveď