Myslis si...?Moja holka chcela..ale ja som nehcel...A myslis,ze nemam moznost alebo guraz...proste nechcem...aspon zatial nie..nie vsetci su taki...Nezabudaj...mam rozum...ako som z spomenul v nejakych prispevkoch..a k tomu,ze nevedia ako...nemam problem ju vylizat...vravim..vsetkym nejde len o jedno...!IgiPoP napísal:nevzdavaj to predcasne.![]()
neber to vazne, ale v tvojom veku to hovoria iba chlapci, ktori nemozu alebo nevedia ako....
Preco si to baby myslia ?
-
Začiatok Konca
Professional
no ja s tym totalne suhlasim a ja si vobec nemyslim, ze chalanom ide iba o sex, ja nikoho neodsudzujem, lebo nikto nie je bez viny,5-ula napísal:chlapi su uz od nedavna vykresleni ako samci lovitelia..je normalne ze baba si to mysli...je na chalanovi aby babu presvedcil o opaku...ak mu ozaj ide o jedno dotycna to zisti a posle kadelahsie ak samozrejme nieje zalubena ako fras...ak nie a zbada sa skoro bude mat lepsi zivot
kazdy to ma v sebe zakorene, len niekto viac a niekto menej, tak sa uz nabuduce nebavte o takych hovadinach komu ide o to a komu nie, lebo velmi dobre vieme vsetci,ze to tak nie je a o tom sa da polemizovat dookola a nikdy nebude konca...
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja zbožnujem hru na lovca a korisť. Vzrušujúce, vášnivé, ...Korculka napísal:no ja s tym totalne suhlasim a ja si vobec nemyslim, ze chalanom ide iba o sex, ja nikoho neodsudzujem, lebo nikto nie je bez viny,![]()
kazdy to ma v sebe zakorene, len niekto viac a niekto menej, tak sa uz nabuduce nebavte o takych hovadinach komu ide o to a komu nie, lebo velmi dobre vieme vsetci,ze to tak nie je a o tom sa da polemizovat dookola a nikdy nebude konca...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
spesko
Expert
Re: Preco si to baby myslia ?
hej je nam vsetkym jasne ze ty si jediny lev ktory nezerie maso ale travu a sojove srnky. uvidis zistis to ze sex je velke lakadlo i ked vedome si to vies popriet ale ked bude spolu sami a zdvihne sa ti ,,perko,, tak si dosiel. cest sexu!!!! ps: ku*vu by som netr*kal vzdy som zacal len s pannouLulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
-
midnight_man
Guru
all
Preco si to baby myslia? Lebo to tak vacsinou je.(cest vynimkam) som rad ze sa mozem zaradit k tym druhym,..Ked ukazete babe ze vam nejde iba o to ako ju dostat do postele.tak potom to bude ok : 
-
Te-wei
Medium Professional
Re: all
A by si sa divil...midnight_man napísal:Preco si to baby myslia? Lebo to tak vacsinou je.(cest vynimkam) som rad ze sa mozem zaradit k tym druhym,..Ked ukazete babe ze vam nejde iba o to ako ju dostat do postele.tak potom to bude ok :
-
susenejablko
Light Star
hmm...sorrac, necital som celu temu...ale musim sa vyjadrit k
(mohol si to zistit uz v teme prvy bozk...
)takze opravim:
ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite vo vacsine pripadov ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
...ja mam 15 (o tyzden) a mne nejak nejde len o jedno... HA!!pinco napísal:ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite vo vacsine pripadov ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
No dobre pani, odhodime masky gantlemanov a ruku na srdce, kazdemu ide v kutiku duse o sex a kto sa hra na cloveka ktoremu nejde aj o to tak pravdepodobne este nevie co to je. Priznavam ze aj ja som zalubeny clovek a laska je pre mna podstatna, ale keby mi priatelka povedala "ziadny sex!" prehodnotil by som nas vztah.
-
midnight_man
Guru
nechapem,,comu konkretne?Te-wei napísal:A by si sa divil...
-
susenejablko
Light Star
ani ja nemam vela rokov, ale spytam sa teba...kolko mas rokow?Shark NX napísal:uprimnaDUSA
Ak ma povedat pravdu a dat ruku na srdce tak by som nic neprehodnocoval ... z mojou priatelkou som chodil asi 7mesiacov ani jeden sex nebol .. a bez problemu ... je jasne ze mi to chybalo ... ale dokazal som bez problemu bez toho zit ...
-
Te-wei
Medium Professional
možno v tom bude chyba.Mr.Henky napísal:TO sa nachádza na samom spodku môjho zoznamu záujmov. Bohužiaľ, žiadne dievča ma nepustí ani len k tomu, aby som jej to dokázal. Aké "prekvapenie"...
Nápúodobne... Ak by mi baba povedala,že sex až po svadbe asi by nám to spolu moc dlho nevydržalo... dosť o tom pochybujem!uprimnaDUSA napísal:No dobre pani, odhodime masky gantlemanov a ruku na srdce, kazdemu ide v kutiku duse o sex a kto sa hra na cloveka ktoremu nejde aj o to tak pravdepodobne este nevie co to je. Priznavam ze aj ja som zalubeny clovek a laska je pre mna podstatna, ale keby mi priatelka povedala "ziadny sex!" prehodnotil by som nas vztah.
ja len nechápem prečo si hodne ľudí myslí,že dávať babe najavo,že je vo vašich očiach sex. objekt a že by ste ju chceli,že to je niečo zlééé, niečo nemorálne... povrchné...midnight_man napísal:nechapem,,comu konkretne?![]()
by si bol prekvapený ako sa to zasa naopak mnohým babám páči, ba povedal by som každej, každá baba sa dobre cití ak jej dá chalan najavo, že by ju chcel, ak jej dá chalan pocitíť,že je sexy, a to aj ak ťa odmietne, v kútiku duše ju to poteší, ale tiež záleží kto je tým, kto jej to dáva najavo.
ja som teraz s jednou babenkou a dávam jej to najavo a nie málo a jej sa to páči, hovorím jej aka je sexy a ako by sa mi to s ňou páčilo, ako ma neskutočne priťahuje a nažhavuje a ako mám chuť na ňu skočiť.