asi v 14.r som chodil do krcmy .....
ale IN bolo chodit do baru znavy ( agna ) ale tam sme sa nejak neodvazili ist ... ale po case sa to zmenilo a tam mame teraz zakladnu a na Discoteke som bol asi v 15 -16 (asi ) som pil vtedy rumi a nedopadlo to dobre
raz na zakladnej na vylete nam dali rozchod.sme sli do baru a nadrbal som sa ako cinka z pollitra cerveneho a jedneho piva.a prisiel som domou z modrinami od stoliciek
No v bare... to si pametam presne, lebo vtedy som sa zoznamila s mojim chalanom. Som bola so sesternicou v krcme tak sme sa opili a bol tam aj jej spoluziak, s ktorym sme si hned padli do oka... a po par poharikoch co z toho bolo?:).... vztah zatial na 7 mesiacov:)
Heh ja som siel prvykrat na disko so spoluziakom v 15-tich bol to disko-bar takze som si odbil oboje...vstup bol od 18 ale sme sa poznali z vyhadzovacom tak nas pustil a ako na potvoru tam vten vecer dosla policajna razia takze asi tak...mal som odvoz zadara domov
Nymphested napísal:no prvy krat som bol na koncerte tusim v 1998 v dubrafke na nejakom metal koncerte .. hrali metal .. nic viac neviem
a v podniku ? .. heh to uz nevim
ale viem ze to bol Orient
ehm...tak na orient a celu tu spolocnost ludi mam vlastny nazor:lol: ...no ale k teme, no v bare som bol urcite tak okolo 14 roku..dost blbo sa mi teraz na to rozpametava..hmm...no a diskoteky ja nemusim takze na prvom vacsom koncerte som bol asi az tak okolo 15,16r....
Sheep napísal:v bare to asi tak v 12-tich, na koncerte v 11 a na diskoteke v 12 ale radsej uz nikdy viac - diska niesu nic pre mna a navyse neviem tancovat co je dalsie velke bezvyznamne plus
my too takisto po piatich minutach na svojej prvej diskoteke(15)
uuplne prvy raz som bol ked som mal 12 v perfektnom bare zvanom SEMAFOR. je to tam sam metlak a rocker. ludia zo snv vedia o com hovorim len som tam uz nebol sakra dlho. teraz to musim dobehnut