Nemam...mal by som mat..?Normalnu..hnedu so zelenym lemom...skenner napísal:mas modru satku?
Skauti
-
Začiatok Konca
Professional
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Priatelka je skautka. Radkina, ci jak sa tomu nadava... A aj zdravotacka na skautskych taboroch. pravdu? NEMAM ICH RAD!!!!!!!!! Zelal by som si, aby s tym skoncila. Ale nutit ju nemozem. Jasne, najde sa tam plno normalnych ludi, ale mna prave odradzaju tiii nenormalni!!! Hulici travy a tak! Paroma - maju ist prikladom deckam, no a pred zborovnou rastla mariska... co je to za bordel?! Idu na chatu a ozeru sa... Pravdaze, tym nenarazam na cely skautsky zbor.
tak toto je doost.. to su mi skautiGrosay napísal:Priatelka je skautka. Radkina, ci jak sa tomu nadava... A aj zdravotacka na skautskych taboroch. pravdu? NEMAM ICH RAD!!!!!!!!! Zelal by som si, aby s tym skoncila. Ale nutit ju nemozem. Jasne, najde sa tam plno normalnych ludi, ale mna prave odradzaju tiii nenormalni!!! Hulici travy a tak! Paroma - maju ist prikladom deckam, no a pred zborovnou rastla mariska... co je to za bordel?! Idu na chatu a ozeru sa... Pravdaze, tym nenarazam na cely skautsky zbor.
no modra satka je pre "neaktivnych skautov" proste pre tych ktori uz su vysluzilci, na skauting uz nemaju cas a len semtam zbehnu na dajaku akciu...zitepunkom napísal:Nemam...mal by som mat..?Normalnu..hnedu so zelenym lemom...
-
Jeremy
Medium Professional
to vážne??? ako hmm to s tou trávou je trocha drsné hmmGrosay napísal:Priatelka je skautka. Radkina, ci jak sa tomu nadava... A aj zdravotacka na skautskych taboroch. pravdu? NEMAM ICH RAD!!!!!!!!! Zelal by som si, aby s tym skoncila. Ale nutit ju nemozem. Jasne, najde sa tam plno normalnych ludi, ale mna prave odradzaju tiii nenormalni!!! Hulici travy a tak! Paroma - maju ist prikladom deckam, no a pred zborovnou rastla mariska... co je to za bordel?! Idu na chatu a ozeru sa... Pravdaze, tym nenarazam na cely skautsky zbor.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. hehe ako všade, našiel si aj jelitá ale aj "fakt kusy", ze bolo az hriechom ked si ich videl v tej dlhej skautskej sukni ( mala byt o moooooc kratisajakub199 napísal:chlai a nieake pekne skautky tam nechodili?![]()
Juuuj ľudia...skauting je jedna z najlepších vecí aké mohol človek vymyslieť...ja sám som skuatom, síce iba dva roky ale čo už...a k tomu veku....ja som do skautu prišiel ako 18 ročný pomaly mi tiahlo na 19...čiže začať sa dá hocikedy...a toľko skvelých ľudí čo som spoznal za tie dva roky som nestretol za celý svoj život...môžem len odporučiť 
amenIsmo napísal:Juuuj ľudia...skauting je jedna z najlepších vecí aké mohol človek vymyslieť...ja sám som skuatom, síce iba dva roky ale čo už...a k tomu veku....ja som do skautu prišiel ako 18 ročný pomaly mi tiahlo na 19...čiže začať sa dá hocikedy...a toľko skvelých ľudí čo som spoznal za tie dva roky som nestretol za celý svoj život...môžem len odporučiť
wow nikdy by som nebol povedal ze je tu tak vela (ex)skautov
scouting nie je zaujmovi kruzok,vypln volneho casu scouting je zivotny styl
Lot
je sice pravda ze skauti vewnuju zvysenu pozornost prirode(aj jej ochrane), ale podla mna ide hlavne o vychovu mladeho jedinca;)peterkozel napísal:nie som si isty ale ide o rozne zdruzenia spolky organizacie, venuju sa prirode jej ochrane...asi taky mensi grenpeance
samozrejem ze potrebuje peniaze, na co v dnesnom case nie su potrebne peniaze?? ale nemyslim si ze je financne narocny, nas zbor robi 3tyzdnovi tabor za 3000sk(nepoznam ziaden iny lacnejsi), myslim ze pri skaute sa spotrebuje ovela menej penazi ako spotrebuvaju dnesne deti na alkohol,cigarety atd. A ako tu uz dakto napsial clenske je 100 sk,ôlen podotykam ze je to na roksheep napísal:....inak skauting ako taky je zaujimavy, ale podla mna nato treba aj taku vec co sa vola peniaze
scouting nie je zaujmovi kruzok,vypln volneho casu scouting je zivotny styl
Lot
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
no podla mna su skauti taki na moj vkus zvlastni ludia, hlavne preto lebo aj ked maju 18-30 rokov dokazu sa hrat ako male deti vymyslat hry a blbosti a proste akoby boli vecne detmi. Poznam jeden bar kde chodili skauti z nasho mesta hned po stretku a v tom case som sa nachadzal aj ja a ked som videl ze to vsetko bol jeden system proste hlavny 25 rocny zavelil 18 rocny sa podriadili dohodli sa je to aj dobre , ze vymslaju tabor maju kopec kreativnych napadov prajem im to no ja by som osobne nikdy na status SKAUT nepristupil 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm povacsine chlapi su taki ze sa hraju cely zivot ..jojcek napísal:...
420 000 sk ne? teda aspon u nas v snv to bolo tak dajak.. 42 litrov to neje dajak malo? inak u nas co vieme tak najveccsia suma aku dal jedinec je tusim 1400 sk a potom 500 skJaJeNiektoIny napísal:Musim pochvalit skautov z Rimavskej Soboty + dobrovolnikov z gymnazia v rs. Na Den narcisov pre Ligu proti rakovine vyzbierali okolo 42 000 Sk![]()
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
bolo to 42 tisic a na rimavsku sobotu s 24000 obyvatelmi a 40 percentnou nezamestnanostou to nie je malo. u nas dal najviac jeden tisic korun, potom davali aj dvestovky a najviac bolo dvaciek.skenner napísal:420 000 sk ne? teda aspon u nas v snv to bolo tak dajak.. 42 litrov to neje dajak malo? inak u nas co vieme tak najveccsia suma aku dal jedinec je tusim 1400 sk a potom 500 sk