Skauti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

skenner napísal:mas modru satku?
Nemam...mal by som mat..?Normalnu..hnedu so zelenym lemom...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Priatelka je skautka. Radkina, ci jak sa tomu nadava... A aj zdravotacka na skautskych taboroch. pravdu? NEMAM ICH RAD!!!!!!!!! Zelal by som si, aby s tym skoncila. Ale nutit ju nemozem. Jasne, najde sa tam plno normalnych ludi, ale mna prave odradzaju tiii nenormalni!!! Hulici travy a tak! Paroma - maju ist prikladom deckam, no a pred zborovnou rastla mariska... co je to za bordel?! Idu na chatu a ozeru sa... Pravdaze, tym nenarazam na cely skautsky zbor.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Grosay napísal:Priatelka je skautka. Radkina, ci jak sa tomu nadava... A aj zdravotacka na skautskych taboroch. pravdu? NEMAM ICH RAD!!!!!!!!! Zelal by som si, aby s tym skoncila. Ale nutit ju nemozem. Jasne, najde sa tam plno normalnych ludi, ale mna prave odradzaju tiii nenormalni!!! Hulici travy a tak! Paroma - maju ist prikladom deckam, no a pred zborovnou rastla mariska... co je to za bordel?! Idu na chatu a ozeru sa... Pravdaze, tym nenarazam na cely skautsky zbor.
tak toto je doost.. to su mi skauti :? ale s tym treba daco robit clovece ved toto neje normalne... aky je to zbor?
zitepunkom napísal:Nemam...mal by som mat..?Normalnu..hnedu so zelenym lemom...
no modra satka je pre "neaktivnych skautov" proste pre tych ktori uz su vysluzilci, na skauting uz nemaju cas a len semtam zbehnu na dajaku akciu...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

skenner napísal:tak toto je doost.. to su mi skauti :? ale s tym treba daco robit clovece ved toto neje normalne... aky je to zbor?
Ja neviem, ako sa nazyvaju. Su proste z NR.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Grosay napísal:Priatelka je skautka. Radkina, ci jak sa tomu nadava... A aj zdravotacka na skautskych taboroch. pravdu? NEMAM ICH RAD!!!!!!!!! Zelal by som si, aby s tym skoncila. Ale nutit ju nemozem. Jasne, najde sa tam plno normalnych ludi, ale mna prave odradzaju tiii nenormalni!!! Hulici travy a tak! Paroma - maju ist prikladom deckam, no a pred zborovnou rastla mariska... co je to za bordel?! Idu na chatu a ozeru sa... Pravdaze, tym nenarazam na cely skautsky zbor.
to vážne??? ako hmm to s tou trávou je trocha drsné hmm :?:
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

chlai a nieake pekne skautky tam nechodili? :D :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jakub199 napísal:chlai a nieake pekne skautky tam nechodili? :D :D
.. hehe ako všade, našiel si aj jelitá ale aj "fakt kusy", ze bolo az hriechom ked si ich videl v tej dlhej skautskej sukni ( mala byt o moooooc kratisa :-D ) ... no poviem asi tak ze ja som vacsinou stretaval tie z tych krajsich skautiek, len na akciach boli vzdy tie horsie :-) ..ale naprihlad na tatracore, tam ti chlape bolo peknych bab ! .. ty vole cesky, polky a nikdy by som neveril ze take pekne dievca moze byt madarka ( non ofensife, ale ked ti madari si tam robili co chceli a rozpravali zasadne madarsky, takze dialogy v anglictine z mojej strany a madarcine z ich strany bol stale, fakt som nepocul poriadne rozpravat ziadneho z tych madarov po anglicky :-D :-D ) ...
Mejzik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mejzik »

hamba :lol:
Ismo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ismo »

Juuuj ľudia...skauting je jedna z najlepších vecí aké mohol človek vymyslieť...ja sám som skuatom, síce iba dva roky ale čo už...a k tomu veku....ja som do skautu prišiel ako 18 ročný pomaly mi tiahlo na 19...čiže začať sa dá hocikedy...a toľko skvelých ľudí čo som spoznal za tie dva roky som nestretol za celý svoj život...môžem len odporučiť :smt023
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ismo napísal:Juuuj ľudia...skauting je jedna z najlepších vecí aké mohol človek vymyslieť...ja sám som skuatom, síce iba dva roky ale čo už...a k tomu veku....ja som do skautu prišiel ako 18 ročný pomaly mi tiahlo na 19...čiže začať sa dá hocikedy...a toľko skvelých ľudí čo som spoznal za tie dva roky som nestretol za celý svoj život...môžem len odporučiť :smt023
amen
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

wow nikdy by som nebol povedal ze je tu tak vela (ex)skautov
peterkozel napísal:nie som si isty ale ide o rozne zdruzenia spolky organizacie, venuju sa prirode jej ochrane...asi taky mensi grenpeance
je sice pravda ze skauti vewnuju zvysenu pozornost prirode(aj jej ochrane), ale podla mna ide hlavne o vychovu mladeho jedinca;)
sheep napísal:....inak skauting ako taky je zaujimavy, ale podla mna nato treba aj taku vec co sa vola peniaze
samozrejem ze potrebuje peniaze, na co v dnesnom case nie su potrebne peniaze?? ale nemyslim si ze je financne narocny, nas zbor robi 3tyzdnovi tabor za 3000sk(nepoznam ziaden iny lacnejsi), myslim ze pri skaute sa spotrebuje ovela menej penazi ako spotrebuvaju dnesne deti na alkohol,cigarety atd. A ako tu uz dakto napsial clenske je 100 sk,ôlen podotykam ze je to na rok

scouting nie je zaujmovi kruzok,vypln volneho casu scouting je zivotny styl

Lot
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Aj ja som bol skaut, v RS. Podla mna je skauting uplne super a je to najlepsie straveny cas. Ale v poslednom case to v RS vyzera dost biedne podla mna.. Skauting trochu upada. Je to tak aj inde? :?:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

skauti su naj...da best:) skauti proste fakt uau...ale no,nevedia zapalit ohen pomocou dvoch papekov ani dvoch kamenov ako som si myslela:( a skauti su sexosi...povecsine...no ale ten moj je najsamlepsi aky na tomto svete kedy zil! :smt058
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Musim pochvalit skautov z Rimavskej Soboty + dobrovolnikov z gymnazia v rs. Na Den narcisov pre Ligu proti rakovine vyzbierali okolo 42 000 Sk :) :smt023
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

poharvody napísal:skauti su naj...da best:) skauti proste fakt uau...ale no,nevedia zapalit ohen pomocou dvoch papekov ani dvoch kamenov ako som si myslela:( a skauti su sexosi...povecsine...no ale ten moj je najsamlepsi aky na tomto svete kedy zil! :smt058
ale ja to viem :D
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no podla mna su skauti taki na moj vkus zvlastni ludia, hlavne preto lebo aj ked maju 18-30 rokov dokazu sa hrat ako male deti vymyslat hry a blbosti a proste akoby boli vecne detmi. Poznam jeden bar kde chodili skauti z nasho mesta hned po stretku a v tom case som sa nachadzal aj ja a ked som videl ze to vsetko bol jeden system proste hlavny 25 rocny zavelil 18 rocny sa podriadili dohodli sa je to aj dobre , ze vymslaju tabor maju kopec kreativnych napadov prajem im to no ja by som osobne nikdy na status SKAUT nepristupil :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jojcek napísal:...
hmm povacsine chlapi su taki ze sa hraju cely zivot .. :-D :-D ... a nehovor ze nie, lebo potom niesi normalny .. nehovoprim ze sa maju chut nahanat alebo co ale ta hravost tam v nich je a skauti maju v naplni " prace " hrat sa prave tymto sposobom s malymi deckami ..a bavi ich to povacsine .. treba to tak brat ze starsi skaut je v podstate pedagog :-) ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Musim pochvalit skautov z Rimavskej Soboty + dobrovolnikov z gymnazia v rs. Na Den narcisov pre Ligu proti rakovine vyzbierali okolo 42 000 Sk :) :smt023
420 000 sk ne? teda aspon u nas v snv to bolo tak dajak.. 42 litrov to neje dajak malo? inak u nas co vieme tak najveccsia suma aku dal jedinec je tusim 1400 sk a potom 500 sk
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

skenner napísal:420 000 sk ne? teda aspon u nas v snv to bolo tak dajak.. 42 litrov to neje dajak malo? inak u nas co vieme tak najveccsia suma aku dal jedinec je tusim 1400 sk a potom 500 sk
bolo to 42 tisic a na rimavsku sobotu s 24000 obyvatelmi a 40 percentnou nezamestnanostou to nie je malo. u nas dal najviac jeden tisic korun, potom davali aj dvestovky a najviac bolo dvaciek.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Hmm zajdeme hlbise do debaty poculi ste uz slovo ROVER?
Napísať odpoveď