v NFSU1 to bol takmer vylucne psychedelick rock(ak neratam hudbu k menu).v ostatnych tam uz hadzali od rapu po hardcore.a musim uznat ze to bol najlepsi soundtrack aky som kedy pocul (aj ku hre aj ku filmu)...myslim k NSFU1neppo napísal:hocico... nemam vyhradeny styl... ako vypocujem si aj techno, DnB ale iba ak sa mi urcita pesnicka paci... ale vacsinou pocuvam hudbu kvoli gitare... a punk nemusim... nelubi sa mi to vobec
btw lubi sa mi strasne jeden styl ale neviem ako sa vola... typ pesniciek ako napr. v NFSU Underground... neviete niekto nazov ?
ktory hudobny styl akceptujete?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
nechapesdawo napísal:a punkrock je sintetika??? Aj ked to nieje umelecky strop ale hrat sa tam hra bez pocitaca
napisal som ze akceptujem PUNK A ROCK a tomuto podobne styly v hudbe je pre mna dolezite umenie ako to ten ktory hudobnik vie ako vie hrat spievat kolko na sebe maka a aky je vysledok
ABSOLUTNE neakceptujem POP kde ti hodia text, hudbu vyberu spevacku s najvacsimi kozami a pod ktora to zaspieva a je slavna toto nieje hudba
-
Linkman
Darca
akceptujem vsetko al folklor hoci ho pocuvat dajak nemusim
osobne som proti deathmetalu ktory vyznieva len ako skripanie a ladenie hudobnych nastrojov
a nemusim komercne diskoszity typu bacstreet boys, ozone, lunetic a pod. my doma im hovorime cardiacy - bo sa stale pri speve drzia za srdce.
a nemusim ani komercne disko typu bajlando a ine podobne hitparadoviny.
ja pocuvam najme techno, jazz, regge, drumnbase, alternativu a aj rock, experimentalnu tvorbu, gospel, orientalne pesnicke
osobne som proti deathmetalu ktory vyznieva len ako skripanie a ladenie hudobnych nastrojov
a nemusim komercne diskoszity typu bacstreet boys, ozone, lunetic a pod. my doma im hovorime cardiacy - bo sa stale pri speve drzia za srdce.
a nemusim ani komercne disko typu bajlando a ine podobne hitparadoviny.
ja pocuvam najme techno, jazz, regge, drumnbase, alternativu a aj rock, experimentalnu tvorbu, gospel, orientalne pesnicke
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
seth82
Darca
Vsetko okrem:
Rapotakov a hop-hopu
Ludoviek&Senzus&Drislak a podobne hovadiny co preberaju sklatbu za sklatbou
Country
Absolutne komercnych zoskupeni ako BSB, Westlife,Ozone a tak dalej...
ostatne si vypocujem vsetko bez rozdielu.
//este mi vadi, ked v D&B mixoch hubuje do hudby Dj, napriklad Dj Shadow...to by fakticky robit nemuseli...ale da sa.
Rapotakov a hop-hopu
Ludoviek&Senzus&Drislak a podobne hovadiny co preberaju sklatbu za sklatbou
Country
Absolutne komercnych zoskupeni ako BSB, Westlife,Ozone a tak dalej...
ostatne si vypocujem vsetko bez rozdielu.
//este mi vadi, ked v D&B mixoch hubuje do hudby Dj, napriklad Dj Shadow...to by fakticky robit nemuseli...ale da sa.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
skor nieco pomalsie, kludnejsie ale urcite tam kde sa pekne spieva a hraje. z kazdeho obdobia si viem najst nieco pekne co mam rad. najradsej mam ten styl co je na soundtracku od forresta gumpa. druhou vecou je ze mne sa pesnicky zacinaju pacit az ked su par rokov stare ale preco to neviem. z tych novych ma nic nechyta nejak uz niekolko rokov. mozno este George Benson je celkom fajn.
edit: juj som zabudol ze ked som s partiou poloopity v krcme tak si najradsej pustam vypalovaky od Elanu, Tublatanky, atd atd taze slovensky old pop.)
edit: juj som zabudol ze ked som s partiou poloopity v krcme tak si najradsej pustam vypalovaky od Elanu, Tublatanky, atd atd taze slovensky old pop.)
jaaaj tak som cil pochopilvendo napísal:nechapes
napisal som ze akceptujem PUNK A ROCK a tomuto podobne styly v hudbe je pre mna dolezite umenie ako to ten ktory hudobnik vie ako vie hrat spievat kolko na sebe maka a aky je vysledok
ABSOLUTNE neakceptujem POP kde ti hodia text, hudbu vyberu spevacku s najvacsimi kozami a pod ktora to zaspieva a je slavna toto nieje hudba
-
calwen
Amateur
ja ocuvam dalo by sa povedat vsetko...
rock, metal, pop, techno, punk, ked mam slabu chvilku tak aj hiphop a podobne.. ale jedine co nemam rada su take tie ludovky,country a nefim co vsetko este horsie... ale urcite nebudem odsudzovat niekoho, kto akurat tamto pocuwa... ako to niektori robia
... smola
rock, metal, pop, techno, punk, ked mam slabu chvilku tak aj hiphop a podobne.. ale jedine co nemam rada su take tie ludovky,country a nefim co vsetko este horsie... ale urcite nebudem odsudzovat niekoho, kto akurat tamto pocuwa... ako to niektori robia
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
last_knight
Light Professional
-
JohnFrusciante
Star