JETIX kukam v kuse a to mam 22 skoroDigital6 napísal:Ja ked som bol maly...no mensi tak som zral serial Plny dom a Toma a Jerryho ale to aj ted mam nekedy take hvilky zhe si idem neco pozret na JETIX
Seriály z detstva
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som pozerávala:
Pa a Pi
A je to
Včielka Maja
Ninja korytnačky
Šmolkovia
Chip and Dale
Gumkáči
Káčerovo
A pamätáte si niekto na take špeciálne vysielanie, čo bývalo vždy cez nejaké školské prázdniny? Volalo sa to tuším Kotúče DM, alebo Prázdninové vysielanie.... Neviem, ale pamätám si, že prázdniny boli v každom kraji v inom čase a tak keď u nás neboli prázdniny a prišla som zo školy, tak hneď som utekala pred TV pozerať všetky tie super programy

Pa a Pi
A je to
Včielka Maja
Ninja korytnačky
Šmolkovia
Chip and Dale
Gumkáči
Káčerovo
A pamätáte si niekto na take špeciálne vysielanie, čo bývalo vždy cez nejaké školské prázdniny? Volalo sa to tuším Kotúče DM, alebo Prázdninové vysielanie.... Neviem, ale pamätám si, že prázdniny boli v každom kraji v inom čase a tak keď u nás neboli prázdniny a prišla som zo školy, tak hneď som utekala pred TV pozerať všetky tie super programy
-
okonenipica
Zablokovaný
Ja ked som bol malicky, tak som v kuse pozeraval Cartoon Network (aj v noci som to pozeraval, ked tam zacala ta druha TV, a zacali davat horori alebo box
). Tie najlepsie rozpravky na ktore si pametam, su Ed, Edd and Eddy (tak niak sa to pise, neviem), Dexters Laboratori, a vlastne vsetky rozpravky sa mi pacili, teda okrem tej co chodila o 6 hodine rano (uz neviem ako sa to volalo, ale viem ze to bola dost velka kravina
)
A spominam si aj na jednu halusku co sa mi stalo s touto TV. Rodicia isli niekam na navstevu, a ja v noci som kukal, niaky dost dobri horor. Uz neviem ci to bolo zo strachu, alebo co, ale dal som kluce do dveri a co najlepsie zamkol
Rano som sa zobudil, a zamok na dverach uz chybal. Rodicia museli zavolat zamocnika. V noci tu robyli dost velky hluk, cely barak kvoli tomu hore, len ja som spokojne spinkal 
A spominam si aj na jednu halusku co sa mi stalo s touto TV. Rodicia isli niekam na navstevu, a ja v noci som kukal, niaky dost dobri horor. Uz neviem ci to bolo zo strachu, alebo co, ale dal som kluce do dveri a co najlepsie zamkol
-
peterkozel
Medium Professional
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
zuzkazuzka
VIP
Ako som mohla zabudnúť na Filmárika a Filmušku! A ešte mi napadlo Od Kuka do Kuka - ako tam na začiatku v tej znelke utekali na miesteeritrocit napísal:Jasné Zuzka, pamätáme. Kotúče DM, a nezabudnuteľný Filmárik a Filmuška
A ešte chodievali také rýchlokurzy Angličtiny a Nemčiny, kde výslovnosť učili na takých ústach nejakej ženy. Strašidelné!. Ale bola to iná sranda.
-
Exxon
Light Star
myslim ze PukoCicatrix napísal:Ako sa volal tan kukov brat alebo bratranec??? pamätá si to ešte niekto?
ale neviete ako sa volala ta rozpravka o ludskom tele? boli tam cervene krvinky, biele krvinky s bejzbalkami, iny druh krviniek co zozral zleho a potom zomrel(to som bol vzdy smutny), vzdy to bolo o inech chorobe a malo to peknu uvodnu pesnicku, zas ale neviem aku...
inac bol super Poziarnik Sam, Rysko, Maja... v podstate takmer vsetko uz je spomenute... pametate si, ked prestali Kakao moderovat Igor a Martin? po nich prisli daki dalsi, jeden bol Ivo, druheho neviem, ale ta zmena sa mi fakt nepacila... a potom som to uz nechcel pozerat, ale furt som chcel od mami(y?), aby mi uvarila gumidzus, lebo ani gumkaci vtedy nebyvali... a gumidzus bol nahovno, lebo som od neho neskakal..
ake traumaticke detstvo
-
Cicatrix
Medium Star
Bol raz jeden život - keď sme na labákoch z biológie nemali čo robiť, tak nám to prof. pustilaExxon napísal: ale neviete ako sa volala ta rozpravka o ludskom tele? boli tam cervene krvinky, biele krvinky s bejzbalkami, iny druh krviniek co zozral zleho a potom zomrel(to som bol vzdy smutny), vzdy to bolo o inech chorobe a malo to peknu uvodnu pesnicku, zas ale neviem aku...
-
JohnFrusciante
Star
-
Pantagruel
Star