Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak diki chlapi ze ste mi poradili . Dnes som rano vstal a uplne nanic mi je , kaslem no proste som chory . Siel som do lekarne si kupit sirup a potom sa chvilu prechadzal pri jej panelaku . Som teraz doma a riesim ako dalej . Mam par alternativ . Jedna je ze : Zajtra idem na faru a dufam ze pojde nacvicovat , ale tipujem ze ked pisala vcera ze ma chripku tak nepojde . a keby ide tak pojde aj s kamaratkou a ja nemam zamienku tam ist , cize by to bolo richtig NAPADNE , a asi by si pred kamratkou hanbila ( popravde aj ja :oops: ) . Druha moznost je ze , pockam do nedele a pojdem na omsu ( to je uz skor pravdepodobnost ze bude zdrava ) . Cez omsu budem po nej pokukovat a usmievat sa nanu a po omsi ju pockam vonku (ak sa podari ) a potom ked bude sama tak sa ejj prihovorim a odprevadim domov ) . Alebo ak nebude v nedelu v kostole tak neviem . :-) . Jak dalej , lebo kazde rano nemozem dostavat napomenutia za neskory prichod do skoly :-) . Prosim skuste daco poradit ( aj ked ste toho poradili viac nez dost ) Danke :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:...
Schvalil by som alternativu dva - kostol, ta fara uz zacina byt napadna moc, ked tam len chodis a kukas. Keby si chodil s kamosom reku ze zahrat si fucik - v pohode, ibaze kamarat by ti mohol prekazat...
Neskore prichody do skoly?? :D
Tak si dako lepsie naplanuj cas a pokus sa to zosynchronizovat...Nerob kvoli nej veci nasilu a pritom ktore ta este obmedzuju. Chapem ze ju chces videt jak sa to len da, ale aj to odtial potial.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

BabySHAQ napísal:Tak ale co si o mne pomysli ked jednu blbu vetu napisem az na 3ti krat ? ze mam nejake IQ 50
no ja som chlap a mna si tým príjemne pobavil a držím palce...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte , tak dneska sa stalo toto : Siel som na faru hrat futbal (teda len sa kukat) potom sme hrali ping pong a tak , bol tam ten chalan co byva v jej panelaku a aj vie o tom ze sa mi paci ona . Tak som ho isiel vyprevadit domov a ostali sme sa este rozpravat vonku . On navrhol ze ju okrikne a mozeme sa porozpravat tak aj bolo , isli sme pred jej okno on ju okrikol a ona vosla do okna ( ach jaka bola nadhera :oops: ) Sme sa pozdravili a ja som zo seba vypotil ze Som siel vyprevadit romana domov a tak ma ( nas ) napadlo ze sa ty spytam ci si uz zdrava a ona ze akurat ma este nadchu . to bolo vse , potom sa s nou on vypraval a vypraval , on vselicom moznom a ja som bol furt ticho iba som sa nanu pozeral .a stale a stale sa rozpravali . potom ked bolo chvilku ticho tak som sa spytal ze ci jej neprekaza ze som jej napisal a ona ze nie ( ale bohvieaky ton to nebol ) este sa spytala ze odkade ho mam (to cislo) a tak som vyklopil a potom sa zase oni dvaja rozpravali a rozpravali . Potom prisla jej matka ze je zima nech zavre okno tak povedala ze uz musi ist ze cavte. Ja som sa este s nim ostal rozpravat a tak som sa dozvedel ze frajera nema ( to sa jej pytal natoho chalana co o nom vraveli ze s nou chodi ) ona povedala ze nie . Ale som sa dozvedel ze tento moj kamrat , a ona uz poznaju od skolky a ze uz aj spolu chodili , normalne sa bozkovali a tak , ale teraz nie spolu ( v zivote nikdy som tak nezavidel ako teraz , vsetko by som zato dal aby som si to s nim mohol vymenit ) . On vravi ze najlepsie by bolo aby som jej napisal sms a v nej ze jak sa mi strasne paci ( tak ale ja ho berem s rezervou je predsa len siestak ) Co si o tomto myslite ? Co mam robit dalej ? Myslite ze uz som nadobro odpisany ( kvoli tomu jej nazujmu ani so mnou komunikovat ) ? Kazdopadne je mi uplne nanic . PRECO ja raz nemozem mat to co chcem ? :cry: :cry: :cry:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

A ten tvoj kamos z bloku je nejaky na tutti isty. Ty mu veris ze vsetko co povedal je pravda uz len to mi nesedi ze ten akoze kamos vravel, ze s nou chodi a vlastne nechodil. Ja by som tomu neveril ale tak ci tak teraz je chora tak si mozes dat voraz a potom pokracovat.
Dobry tah, ze si s nim bol pod oknom.
Ked za vyzdraveje skusis vylozit karty aby si vedel ako si na tom. Proste jej povies, ze sa ti paci. Zatial rozmyslaj ako na to.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak a teraz pocuvajte toto . Ten kamarat sice som mu vravel aby nic nerobil tak urobil ( neviem ci mi chcel pomoct alebo ublizit ) . No proste on jej napisal o mne ze jak furt o nej vypravam a tak . Ona sa ho opytala ci sa mi paci a on ze ano , on ta ma naozaj rad . A sa pytal ze ci sa jej aj ja pacim a ona sa vyjadrila takto : no ani moc nie , neni az tak moc moj typ a ani sa nepozname ale vsak postupom casu by to mohlo klapat .
Takyto zmatok som v hlave este nemal ? Som odpisany ? Co s tym postupom casu ? Mam sa nato vykaslat ( aj ked nechcem ) .to je ten pocit ze v poslednej dobe som mal dovod pre nieco sa usilovat a teraz zrazu nic . Je mi fakt na H+O . Zajtra ide do kostola ako sa mam spravat ? prosim skuste zodpovedat vsetky otazky . :cry:
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

netlac na nu...rozparavajte sa, spoznavajte sa a dufaj ze sa to postupom casu zacne rozvijat ale ja by som ti odporucal najskôr kamaradstvo aby ste sa spoznali a aby ta zacala mat rada
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ: A ty kamaratovi veris ze sa bozkavali :lol: ??
Prepac ale pobavila ma predstava, ako sa 12-ka "bozkava" s dakym inym faganom...A ked este vravis ze to bolo pred istym casom, tak o to viac. :lol: Na tom by nic nemalo byt - kazdy ma pravo na minulost.
Teraz k tym najaktualnejsim spravam. Brachu nechcem ti davat krive nadeje ale...aj ona ma v hlave z toho poriadny mix, no vyjadrila k tebe negativny postoj. Z toho ze povedala ze chce cas vypliva, ze neni emocionalne pripravena na rovinu ti povedat ze proste niesi jej tip a nechce ta ranit - nechce ti to chrstnut na rovinu a do oci.....takto by som si to vysvetlil ja....baba ked ti povie ze chce cas znamena prevazne to co som napisal....je tu o tom kopec tem :?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BabySHAQ napísal:A sa pytal ze ci sa jej aj ja pacim a ona sa vyjadrila takto : no ani moc nie , neni az tak moc moj typ a ani sa nepozname ale vsak postupom casu by to mohlo klapat .
Podľa mňa dievča nepovie pravdu len-tak (Tvojmu kamarátovi), čo jej SMS-kuje, či Ťa má naozaj rada (veď je ešte mladá a so svojimi tajnosťami sa zdôverí hádam len najlepšej kamarátke - aj to nie so všetkými). Myslím, že snažila sa to pred ním zahrať do out-u (ani nie tak vedome, ako skôr z hamblivosti - v prípade, že niečo pozitívne k tebe cíti, by to nepriznala ani keby neviem čo). Čierno by som to pre teba nevidel.

Ale to je len jedna z možných teórií.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak a je dobojovane definitvne . Dnes v kostole sa na mna ani nepozrela , akurat ja ked som sa nanu kukal tak sa potom kukla na toho mojho kamrata a smiali sa . Po kostole sme ju dobehli oni sa zacali vypravat jak vzdy no a ja som sa akurat kukal a este aj ked som sa jej nieco opytal tak sa kukala do zeme , raz sa na mna priamo nepozrela . Daco povedala ze ma internet tak som sa jej spytal ze ci ma icq ale nechcela dat cislo a ked som si ho zacal pytat tak odisla ze uz musi ist . Ja som doma nad tym fest rozmyslal a napisal som jej SMS v net toto : Ahoj Marcelka , prosim ta nedas mi to icq cislo ?Ja ho naozaj nikomu nedam . Ak chces tak toto je moje : xxx-xxx-xxx . A este k tomu vcerajsku . To co ti povedal roman , je pavda . Velmi sa mi pacis a moc mi na tebe zalezi . Odp prosim .
A ona odpisala : Ja ti ho nemozem dat a nemam kredit . a k tomu co mi hovoril roman , nemam co povedat ved ma ani nepoznas a uz neodpisujem . nemam kredit .
Tak a je koniec . Proste ja som neni sudeny nato mat to co chcem . Ona si ani nevie predstavit ako jej mohlo byt dobre. Ale uz je to jedno treba sa s tym zmierit . O desat rokov bude jeden knaz navyse . Uz nechcem mat zo zenami nic spolocne .
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No tak to ma mrzi....
Neboj - prides do noveho prostredia o chvilku - stredna - a tam bude holiek tiez plna kopa a na knazske povolanie razom zabudnes, to mi ver :lol:
Len na to teraz nemysli a skus sa s tym zmierit. No proste ti to nevyslo. ale chyba nebola v tebe :wink:
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

no tak co uz mas asi smolu...ale ta posledna veta je dobra kravina za mesiac mas dalsi objav po ktorom budes pozerat ...tak drzim palce
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ahoj kamarát, no tak to mi je ľúto že to takto skončilo a že si neuspel.
Či ešte máš nejakú nádej musíš vedieť ty sám, my sme pri tom neboli ako ti to povedala ako sa tvárila a pod. Takže tak.
Ešte nie je vo veku kedy bude brať vzťahy vážne. Prvé lásky sú vždy sklamaním. Či sa vôbec začnú, alebo už aj skončili, sklamanie sú.
Toto sme si prešli všetci čo sme tu.
Každý jeden do nohy.Patrí to k dospievaniu. Nič si z toho nerob.
Teba to teraz trápi to ja viem. A tým že ti toto tu napíšem to lepšie nebude, ale musíš tomu dať čas a bude lepšie.
Uvidíš, o pár dní sa na teba v obchode usmeje krásavica a tvoje myšlienky o kňažstve vyfučia :wink:
Ber to z lepšej stránky, je to tvoja skúsenosť. A veĺmi cenná :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BabySHAQ napísal:a k tomu co mi hovoril roman , nemam co povedat ved ma ani nepoznas a uz neodpisujem . nemam kredit .
Vyznelo to tak, že chalanovi sa nemôže dievča páčiť skôr, ako ju spozná, čo je podľa mňa poriadna ...

Podľa mňa sa dievča sa nevyzná vo svojich citoch. Ale minimalne ju trošičku teší, že sa niekomu páči.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

schw33k napísal:Takto Ti poviem , vieš o tom je život , v tvojom veku nemôžeš čakať , že kočky tvojho veku a dokonca mladšie budú uvažovať ako skoro dospelé , je to jedine na Tebe , ako sa hovorí , nevyskúšaš , nezistíš , tak isto to platí aj pre Teba , zistíš keď za ňou pôjdeš , ak to bude kladné , plus pre Teba , ak nie , nič sa nestalo , ďalšia životná skúsenosť pre Teba , ktorých ešte bude neúrekom
tak , toto som Ti napísal asi na druhej strany tejto mnopríspevkovej témy ... išiel si do risku , s takou mladou žabkou si nemôžem byť v ničom istý ...

Nedávaš si už žiadne nádeje ?
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

hmm ja ako zena si myslim ze je lichoti ze sa ti paci ale asi neche ...a tym sa svet neruti...mas este malo rokov..to prave len pride ..u niekoho skor u niekoho neskor..nezufaj...bude dobre..ak ti nechce dat ani icq cislo nestoji ti za to trapit sa niecim..pisala ze nema kredit..keby si chcela saspon pisat da ti to cislo a nemusi si minat kredit:) nezufaj este raz ti pisem...neboj nic..niekde ta caka ina..a vies co??nemusis ju stretnut ani v kostole..staci ked to tam ukoncis.. :)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Je to na hovno vitaj v klube !
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabyShaq ... no je mi luto ze to takto dopadlo ale nesmut mas este velmi vela casu ... a na kazdom rohu moze by t krasne dievca na ktore sa usmejes a ona ti ten usmev vrati ...
Povedz si :smt006 Dakujem ze si ...
Pre kazdu osobu je prideleny nejaky anjel ktoreho ked stretnes tak ti to vyrazi dych ...
a jak sa hovori Zivot sa nemeria poctom nadychov a vydychov ale chvilami, ktore nam vzali dych. ;)
Cize hlavu hore najdes si urcite nejaku spriaznenu dusu a aspon uz mas nejaku skusenost zasebou ...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Pocujte , teraz som bol za tim kamatom . On bol dnes u nej a vypravali sa ona o mne ze hovorila ze ale vsak ked je vysoky jak mrakodrap :) a chalani co sa ucia na same jednotky su neni chalani ale baby :? . Tak ale jak sme sa potom rozpravali tak som mu povedal o tej sms . On ju chcel okriknut do okna aby sme sa porozpravali , ale ja som sa bal ja som nevedel ako by mohla reagovat po tej sms , tak som mu povedal aby sa jej spytal nato ze co hovori na tu sms , ci je na mna nastvana a ci sa uz so mnou anoi rozpravat nemieni . A teraz pred chvilkou mi volal a ze ona sa so mnou normalne rozprava povedala . Tak chapete tomu :? ? lebo ja nie a neviem ako sa mam chovat teraz a co robit . Poradte prosim
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ja by som to uz neriesila :?
Napísať odpoveď