To v 13 si uz da 2 piva 2 tequilly a kubansku cigaru
Ja si tiez dam a mam 14 ale urcite si nedam tolko aby som o sebe vobec nevedel,a urcite si nedavam kazdy den,ja myslim ze obcas ten alkohol treba...
Tak obcas je to vymakany reset. Hlavne v piatok a ked clovek vie pit, asi ako ty, aby mu s toho nebolo zle, tak je to ok. Ale uz sa tesim jak zase bude na Markize 112 a budu zase nejaku babu odvazat v sanitke a ona to tam cele oblije. Proste treba poznat mieru.pishta napísal:No u nas si da alkohol aj 12stka
To v 13 si uz da 2 piva 2 tequilly a kubansku cigaru
Ja si tiez dam a mam 14 ale urcite si nedam tolko aby som o sebe vobec nevedel,a urcite si nedavam kazdy den,ja myslim ze obcas ten alkohol treba...
No donedavna, by som to z mojej strany urcite nerobil, lebo by som sa rovno mohol pripojit k tym 13-tkam.zelovoc napísal:este mi chyba v hlasovani moznost ze do takych podnikov nechodim. co k tej teme? asi nic. neverim ze vsetky 13 pijakuju ostosest. ruku na srdce, kto z vas tom veku nezacinal spoznavat alkohol cigarety? skoro kazdy. to ze to prezenu znamena ze ete asi nevedia poriadne pit.ale ked su take v krcme treba ist za obsluhou nech ich vyhodi alebo volat policiu.
prepac ale je smiesne ze 13 vyzeraju ako 18 - to nie v ziadnom pripade.R1k1nko napísal:nech im leju ony si doje*** zivot !!
o par rokov si nadju muza alkoholika kery ju nabucha a uz to potom poznate dojde ozraty domov da jej dve facky ide a ide spat..
kto je navine barman ? nie !! ten si robi robotu ( a to ze nerozozna 13 od 18hm... ale ved niektore 13 vyzeraju ako 18 uz sa to tu pisalo... )
takze na vine je to dievca ked malo 13 nemalo pit malo pockat na 17r ked uz bude mat zivotne priority ako tak poskladane....
to vis, biznis je biznis, a povedzme si na rovinu, niektori barmani ( hlavne v poslabsich podnikoch ) nevyzeraju zrovna nato, ze by dokazali rozmyslat o nasledkoch toho co robia ...gregor20 napísal:jeden chalan, 14 rokov a VOBEC nevyzera na 18, skoncil v nemocnici s 3,7 promule v krvi a skoro zomrel. a preco? bo barman mu nalieval jeden poldecak za druhym, aj ked uz poriadne nevedel co chce (ten chalan). sak kym plati, tak mu nalejem, ne?