Zubár

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi Zubarov?

Hej,jasne milujem ich!
106
24%
NIe neznasam ich ,mam z nich strach
184
41%
Je mi jedno,ci mi najdu kazy ci nie..Mam na saláme
161
36%

Celkom hlasov: 451

Pedrosino
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

viac menej je mi to jedno... pretoze mam zdrave zuby :D neni problema starch som mal ale to ked som bol maly :)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

no ja ich teda moc v laske nemam. Akurat dneska som u jednej zubarky bol, fuj taka stata kur*a, sa to tam nedalo s nou vydrzat. :D
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ja chodim k zubarovi da sa povedat pravidelne.. a mna osobne to neboli, este nikdy som si nedala inekciu ... a ten zubar je starkeho kamos tak to mam zadarmo takze neviem ani kolko sa plati za zub...vrtanie ma neboli, skor je dost neprijemne ked tam fuka ten vzduch...auuuu.... a raz mi tahal nerv a to ma trochu bolelo, teda take to bolo divne neprijemne a nechcem to uz zazit....a tahal mi to preto lebo som predtym mala debilneho zubara a on mi dal blombu na nie uplne vyvrtany kaz a ten kaz pod blombou hnil a znicil mi zub :cry: no co uz....ale mam ho stale,len je chudak uz mrtvy :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

nie nemam ho rad mam sneho fobiu :D zajtra k nemu idem na kaz :cry:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ale ľudia, šak sa starajte o svoje zuby. :( To vám tých pár minút v kúpelni dva razy za deň nestojí za to, že nemusíte trpeť v ordináci ??

Som raz videl v TV nejakého zubára, ktorý povedal:

Celkovo by som slovenské dentálne zdravie ohodnotil známkou 4- .
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

No zhodou okolnosti som minuly tyzden bol u zubara, klasa prehliadka ako kazdy rok a nasiel mi tri kazy, vsetky na hornych zuboch vpredu. Nastastie nic kriticke, len take malicke su. Jeden mi uz stihol zrobit, vraj ten najhorsi a bolo to hned medzi tymi prednymi zubmi. On mi medzi ne daco strcil, takze to bolelo a potom to tam ako keby "smirgloval"... az som sa bal, ze mi tie zuby vylomi. Ale je to odbornik, tak asize vie, do coho ide :oops:
No a stalo ma to 480 sk :shock: a na ostatne dva idem zajtra... bojim bojim :aasmile11:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omfg... nenavidim zubarov... :never:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

uf ... (to sa budem hanbiť keď to sem napíšem, ale budiš :P) no já mám 6 plomb :oops: ... troška moc čo?! ... no a čo sa týka strachu zo zubára ... nemám akože vôbec ... mám dobrého zubára ... nesťažujem sa ... a žeby som ho navštevoval nejak často ... :? ... uf ... raz som niekde čítal, že zubár by sa mal navštíviť min. 2x do roka ... u mňa je to nejak naopak ... minule som ho bol pozrieť prvykrát po dvoch rokoch :oops: (asi že prečo mám toľko plomb :oops:) ... ale tak čo už ... ako som písal strach z neho nemám ... ale keby som sa mal pravidelne ulievať zo školy návštevou uja zubára, tak to si radšej skočím za pani doktorkou na očné oddelenie :P . toľko asi z mojej strany :D

///ako sa píše mn. č. = mám 6 plomb, alebo 6 plômb ... nie som si nejak istý :oops:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

brr.. zubarov sa bojim.. a veru teraz sa mam aj preco - ked som tak blby a nebol som tam niekolko rokov :(
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Oproti zubarom injekcie milujem ale vazne a to som neni narkoman :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Takze moje tooth story :D

Jediny problem som mal asi v hmm siedmej triede? Proste ma bolela lava horna neviem asi sestka? Tak som siel k zubarke, vyvrtala, pohoda pri vrtani, ziadne stresy proste pohoda :) V tu noc ako mi to robila ma to znovu bolelo, tak matka povedala, ze pojdeme na druhy den a vytrhne mi ho - bol to mliecnak este. Rano ma to uz nebolelo, tak sme tam sli aj tak, a tesne pred dverami zubarky som si to nejak rozmyslel :D A hovorim matke "mna to uz neboli, podme domov". Ibaze matka ma schmatla a hybaj do sedacky :D Tak mi ho vyrvala, pamatam, ze mi tiekla krv po svetriku :roll:

A potom v devine som mal zuvacku na rozluckovej, s ktorou som aj zaspal a rano som sa zobudil na mega bolest zubu, tak tedy pome na pohotovost, vyvrtala pohoda, nebolelo, na druhy den zas bolelo, tak som tam siel znova, dala mi tam vlozku, hovorim ok. Nebolelo, ale citil som, ze mi to nejak odtial vypadava, siel som tam zas, a ODVTEDY mam z nich taky divny pocit, chytila totiz nejaky drotik a tak mi s nim je*la do nervu, ze BRRR skoro som jej to sedadlo odtrhol odtial OMG :roll: Potom mi tam dala tu vlozku a uz to bolo ok. Ibaze ja som mal na haku, tak mi to po pol roku vypadlo a nesiel som ku nej. Uz je to stvrty rok s "otvorenym" zubom, teraz su z neho uz len ruiny :D Takze as tam volakedy chystam a este ma boli okrem toho lava strana, tam asi jeden dva zuby... Inak sa nebojim, totiz vrtanie ma neboli, trhacky sa tiez moc nebojim, akurat s tym drotikom ked sa mi tam kurv**** brrr :roll:
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Tha ja ku zubárke chodím rada :P trošku pokecáme, vychváli ma aké mám pekné zúbky a ide sa dom... :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no nechapem preco nemate radi zubarov. ved keby sme ich nemali tak to by este len bolo, kazdy by pobehoval s bolestami v papuli. ja mam fasa zubarku, este lepsiu sestricku ma. zubarov mam rad ale vrtanie neznasam(pochopitelne).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

U zubára som bol iba raz a to na základke vrámci prevencie....Žiadne kazy - :D - pozrite :smt047
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Mne do mojich 18 rokov zubári nevadili, pretože som dovtedy nemal žiadne kazy (a na preventývnych prehliadkach mi nič nevŕtali). Ale keď som bol na odvode na vojnu, tak mi jeden našiel 2 kazy a odvtedy ich NEmám rád 8)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ach jo
tento tyzden ma vysmarila
som meskal 3 hodiny a anvyse som si zle umyl zuby tak nic nevidela
ma rovno fukla na dalsi termin
to uz aj vrtat budeme
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

zajtra idem :cry:
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

Akoze ja mam taku serednu zubarku, a co mi este porobila v tych ustach. No hroza. ale mala by byt moznost, ze len neznasam zubarku. Lebo strach zo zubarov nemam.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

tak urcite sa ich nebojim :D, ale ked uz cakam pred dverami, tak mam taky...divny pocit...neprijemny...su normalni doktori, no zuby su zuby...
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Co hovorite na trhanie osmiciek ? (zuby mudrosti) vyjadrite sa iba pls ti, co im ich trhali. boli to? alebo vyberanie nervu... je to moc zly pocit? :D
Napísať odpoveď