Zubár
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja chodim k zubarovi da sa povedat pravidelne.. a mna osobne to neboli, este nikdy som si nedala inekciu ... a ten zubar je starkeho kamos tak to mam zadarmo takze neviem ani kolko sa plati za zub...vrtanie ma neboli, skor je dost neprijemne ked tam fuka ten vzduch...auuuu.... a raz mi tahal nerv a to ma trochu bolelo, teda take to bolo divne neprijemne a nechcem to uz zazit....a tahal mi to preto lebo som predtym mala debilneho zubara a on mi dal blombu na nie uplne vyvrtany kaz a ten kaz pod blombou hnil a znicil mi zub
no co uz....ale mam ho stale,len je chudak uz mrtvy 
-
Andi_Cibula
Addict
-
Mek
Addict
No zhodou okolnosti som minuly tyzden bol u zubara, klasa prehliadka ako kazdy rok a nasiel mi tri kazy, vsetky na hornych zuboch vpredu. Nastastie nic kriticke, len take malicke su. Jeden mi uz stihol zrobit, vraj ten najhorsi a bolo to hned medzi tymi prednymi zubmi. On mi medzi ne daco strcil, takze to bolelo a potom to tam ako keby "smirgloval"... az som sa bal, ze mi tie zuby vylomi. Ale je to odbornik, tak asize vie, do coho ide
No a stalo ma to 480 sk
a na ostatne dva idem zajtra... bojim bojim 
No a stalo ma to 480 sk
-
Reli.C
Medium Star
uf ... (to sa budem hanbiť keď to sem napíšem, ale budiš
) no já mám 6 plomb
... troška moc čo?! ... no a čo sa týka strachu zo zubára ... nemám akože vôbec ... mám dobrého zubára ... nesťažujem sa ... a žeby som ho navštevoval nejak často ...
... uf ... raz som niekde čítal, že zubár by sa mal navštíviť min. 2x do roka ... u mňa je to nejak naopak ... minule som ho bol pozrieť prvykrát po dvoch rokoch
(asi že prečo mám toľko plomb
) ... ale tak čo už ... ako som písal strach z neho nemám ... ale keby som sa mal pravidelne ulievať zo školy návštevou uja zubára, tak to si radšej skočím za pani doktorkou na očné oddelenie
. toľko asi z mojej strany 
///ako sa píše mn. č. = mám 6 plomb, alebo 6 plômb ... nie som si nejak istý
///ako sa píše mn. č. = mám 6 plomb, alebo 6 plômb ... nie som si nejak istý
-
misokgb
King
Takze moje tooth story 
Jediny problem som mal asi v hmm siedmej triede? Proste ma bolela lava horna neviem asi sestka? Tak som siel k zubarke, vyvrtala, pohoda pri vrtani, ziadne stresy proste pohoda
V tu noc ako mi to robila ma to znovu bolelo, tak matka povedala, ze pojdeme na druhy den a vytrhne mi ho - bol to mliecnak este. Rano ma to uz nebolelo, tak sme tam sli aj tak, a tesne pred dverami zubarky som si to nejak rozmyslel
A hovorim matke "mna to uz neboli, podme domov". Ibaze matka ma schmatla a hybaj do sedacky
Tak mi ho vyrvala, pamatam, ze mi tiekla krv po svetriku
A potom v devine som mal zuvacku na rozluckovej, s ktorou som aj zaspal a rano som sa zobudil na mega bolest zubu, tak tedy pome na pohotovost, vyvrtala pohoda, nebolelo, na druhy den zas bolelo, tak som tam siel znova, dala mi tam vlozku, hovorim ok. Nebolelo, ale citil som, ze mi to nejak odtial vypadava, siel som tam zas, a ODVTEDY mam z nich taky divny pocit, chytila totiz nejaky drotik a tak mi s nim je*la do nervu, ze BRRR skoro som jej to sedadlo odtrhol odtial OMG
Potom mi tam dala tu vlozku a uz to bolo ok. Ibaze ja som mal na haku, tak mi to po pol roku vypadlo a nesiel som ku nej. Uz je to stvrty rok s "otvorenym" zubom, teraz su z neho uz len ruiny
Takze as tam volakedy chystam a este ma boli okrem toho lava strana, tam asi jeden dva zuby... Inak sa nebojim, totiz vrtanie ma neboli, trhacky sa tiez moc nebojim, akurat s tym drotikom ked sa mi tam kurv**** brrr 
Jediny problem som mal asi v hmm siedmej triede? Proste ma bolela lava horna neviem asi sestka? Tak som siel k zubarke, vyvrtala, pohoda pri vrtani, ziadne stresy proste pohoda
A potom v devine som mal zuvacku na rozluckovej, s ktorou som aj zaspal a rano som sa zobudil na mega bolest zubu, tak tedy pome na pohotovost, vyvrtala pohoda, nebolelo, na druhy den zas bolelo, tak som tam siel znova, dala mi tam vlozku, hovorim ok. Nebolelo, ale citil som, ze mi to nejak odtial vypadava, siel som tam zas, a ODVTEDY mam z nich taky divny pocit, chytila totiz nejaky drotik a tak mi s nim je*la do nervu, ze BRRR skoro som jej to sedadlo odtrhol odtial OMG
-
ANONYMKA17
Light Star
-
susenejablko
Light Star