ja mam momentalne adidasy..celkom v pohode,drzia sa ale uz chcem nove .noo a to by som bud nejake adio,dc,etnies alebo roxy ... ..kebyze mozem tak z kazdeho par ..ked kupim hodim sem foto
no ja mam Dada Xzibith Edition White a este mam basketbalove Dady take futuro srpacovanie len sa mi nechce ist pozret na grabicu ako sa volaju inak syto modra
makaveli napísal:a si s nimi spokojny? ja som mal AND1 a rozpadli sa mi asi po 4 mesiacoch a to som v nich len chodil, celkovo sa mi zda, ze AND1 moc na kvalitu nedava, aj pri obleceni...
co sa mna tyka, mam nike dunk low a cez vikend som si kupil rbk g-unit GXT III...
obrazky som daval do prilohy ale nezobrazilo ich a povolenu velkost neprekracovali o desiatky kB
okonenipica napísal:no ludia tak Reebok nie su bohvieako kvalitne.. to uz mam vyskusane.
A este mi tu niekto pisal ze AND1 su na hovno. Tak mozem povedat, ze su este pevne a nerozpadavaju sa
Heh, 100 ludi 100 chuti. Moje reeboky drzia, nosim ich zima/leto/dazd/slnko
And1 maju v mojom okoli 4 spoluhraci a kazdemu sa s nimi nieco stalo a sli na reklamaciu. Sice ich opravili/vymenili bez problemov..ale 30 dni bez tenisiek a ta chyba sa objavila zas...Cize pre mna ponaucenie, serem na znacku, ale idem na kvalitu .
kukiak napísal:Heh, 100 ludi 100 chuti. Moje reeboky drzia, nosim ich zima/leto/dazd/slnko
And1 maju v mojom okoli 4 spoluhraci a kazdemu sa s nimi nieco stalo a sli na reklamaciu. Sice ich opravili/vymenili bez problemov..ale 30 dni bez tenisiek a ta chyba sa objavila zas...Cize pre mna ponaucenie, serem na znacku, ale idem na kvalitu .
jaaaj reklamacia. na reebokoch sa mi ta spicka odlepuje, a este tam jak je peta, tak to uz mam zosuchane.. myslis ze mi to zoberu ako reklamaciu ?
okonenipica napísal:jaaaj reklamacia. na reebokoch sa mi ta spicka odlepuje, a este tam jak je peta, tak to uz mam zosuchane.. myslis ze mi to zoberu ako reklamaciu ?
Spicku asi ano ale s patou nerataj .. s tym boty nemaju nist
S reklamaciami je to velmi individualne..Kamaratovi sa po mesiaci rozpadli (rozparali) tenisky na basket. Reklamaciu mu neuznali. Poslali to niekde do nejakeho specialneho neviemco na ohodnotenie a znalecny posudok. Tam dosli k tomu, ze im to reklamovat musi. Ten im to vsak odmietol a tak sa slo na sud..Prvy sud vyhrali, ten predajca sa odvolal a odmietal im to zaplatit...V odvolani sa ukazal sudny znalec, ehm...Ten zapotil ze, DREVO a PARKETY je NAJHORSI povrch na basketbal, na tenisky (preto sa vsade hrava na parketach)...a sud rozhodol ze im to reklamovat nemusi.
Cize aj taketo nieco mozes zazit kvoli 3000 korunam
k-u-l-i napísal:ved jasne len vies ak su nove modely naco sa vraciat k tym starsim za pomerne tu istu cenu..
Ake su nove modely??? Mne ked sa raz nieco paci nej je to aj po starom otcovi ... podla mna nove modely su horsie ... napady dizajnerom dochadzaju a zacinaju byt futuristicke