safan napísal:ak si myslis ze neviem o com je anarchia-bol som 2 roky clen CSAF ak poznas.ale casom som pochopil co vlastne to je a oco im ide.su to vzdusne zamky a neuskutocnitelna podstata veci.bol som anarchista preto,lebo som sa chcel niekde zaradit a hladal som sa.a tvoj prispevok hore som doteraz ani necital ty strasny vymakany intelYgentny clovek.a nedotok(asi si chcel ze dotkol) si sa ma.na to nemas
Hmm toto mi veeeelmi pripomina ako ked si pisal do temy Boh a nabozenstva : tvoje prispevky vyzeraju ako keby si fakt nevedel o com hovoris a ked ti to niekto vyhodi na oci tak si zrazu chodil do kostola a potom si prisiel aka ze cirkev zla ... toto je uplne to iste ... vazne zacinam pochybovat ci si si to nevymyslel, len preto aby si bol zaujimavy. Neviem ci ti robi radost to ze sa hadas s druhymi a ze sa im za kazdu cenu snazis vyvratit ich nazory argumentami ze su prd platne ... btw ked tu bude tema o satanistoch tak ty povies ze si bol aj satanista ale ked si prisiel na to ze co su to za ludia tak si z tym prestal ? ... no offense ...
Te-wei napísal:No ja som chcel vlastne povedať,že v prírode anarchia neexistuje... v prirode, na zemi, vo vesmíre je všetko usporiadané, pšetko má svoje pravidla, zákony podla ktorých sa riadi... možno až na vynimky... a teda na entropiu, čo je definícia pre neusporiadaný pohyb častíc (brownoc pohyr), resp. teoria rastúceho chaosu až po dosiahnutie rovnovážneho stavu (napr. zmiešanie dvoch plynov). Ale je možné,že sa mýlim, ba dokonca že som trepol blbosť, lovim hlboko v pameti a už uplinul nejaký ten rok, čo som sa toto učil.
Na druhej strane sa da povedat presny opak ... v prirode neexistuje poriadok a anarchia je vsade

(v prirode neexistuju 2 uplne identicke organizmy) vsetky pravidla su len na zaklade nejakeho ludskeho poznania a na zaklade vztaznej sustavy, ale kez zoberies ku jednemu objektu 2 a viac veci, z ktorymi ju budes porovnavat tak zistis ze v tom je totalny chaos

to je len taka uvaha , nemusite to brat ako moj svetonazor