Kolko zarabas s Google ADSENSE
Kolko zarabas s Google ADSENSE
zarabam mesacne okolo 200$. Mam vsetko blogy v angline. Slape to niekomu na slovensku so slovenskymi strankami?
http://letsmakesomemoneyonline.blogspot.com < Adsense INFO
http://letsmakesomemoneyonline.blogspot.com < Adsense INFO
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Optimalizovat na Slovensku mozes tak bravcovy rezen v chladnicke, nie Adsense. Funguje od zaciatku decembra, takze je tazko o niecom hovorit, navyse zoznam slov na ktorych sa najlepsie zaraba asi nezozenies, pretoze je na to priskoro. Treba pockat ako to s Adsense pojde dalej, treba pockat na viac inzertov a casom sa uvidi...
Neda sa napisat kolko je za klik, je to individualne, ale najviac bolo tusim jeden a stvrt dolara, co je pekne. Ale stale to ma daleko od osemdolarovych klikov za pravnikov v New Yorku alebo tabletok na chudnutie za 4-5 dolara. Tam staci 50 klikov denne a par tisiciek dolarov za mesiac to zarobi.
Neda sa napisat kolko je za klik, je to individualne, ale najviac bolo tusim jeden a stvrt dolara, co je pekne. Ale stale to ma daleko od osemdolarovych klikov za pravnikov v New Yorku alebo tabletok na chudnutie za 4-5 dolara. Tam staci 50 klikov denne a par tisiciek dolarov za mesiac to zarobi.
Bravcovy rezen v chladnicke - som sa zasmial. OK, len tak na okraj. Vysoko platene slova na americkom googli:
dui lawyer newport beach $87.88
dui lawyer torrance $76.60
san diego lemon law attorney $74.39
los angeles criminal defense attorneys $71.27
school loan consolidation $69.16
college loan consolidation $68.35
student loan consolidation rate $67.59
dwi austin $66.89
car insurance quotes $66.88
san diego drunk driving lawyers $66.20
auto insurance quotes $65.90
donating umbilical cord blood $64.52
consolidation interest loan low student $64.21
best term life insurance rates $62.39
denver dui attorney $62.17
dwi austin texas $61.00
student loan conslidation $60.72
los angeles drunk driving lawyer $60.68
dui lawyer seattle $60.29
seattle dui lawyer $60.29
Najvyssi cas zacat sa ucit anglicky:))))))
dui lawyer newport beach $87.88
dui lawyer torrance $76.60
san diego lemon law attorney $74.39
los angeles criminal defense attorneys $71.27
school loan consolidation $69.16
college loan consolidation $68.35
student loan consolidation rate $67.59
dwi austin $66.89
car insurance quotes $66.88
san diego drunk driving lawyers $66.20
auto insurance quotes $65.90
donating umbilical cord blood $64.52
consolidation interest loan low student $64.21
best term life insurance rates $62.39
denver dui attorney $62.17
dwi austin texas $61.00
student loan conslidation $60.72
los angeles drunk driving lawyer $60.68
dui lawyer seattle $60.29
seattle dui lawyer $60.29
Najvyssi cas zacat sa ucit anglicky:))))))
To je velmi zly pristup. Netreba vobec cakat treba konat.hojko napísal:Treba pockat ako to s Adsense pojde dalej, treba pockat na viac inzertov a casom sa uvidi...
Free your mind - and the rest will follow.
Cakalo sa doteraz kym bol adsense pre obsah povoleny na Slovensku.
Viem si predstavit ako Indovia slusne vymietaju americke penazenky na tomto programe....
-
hojko
Site Admin
Pozeram tie hodnoty na www.adsenseads.com ale prilis tomu neverim, zda sa mi to prilis prehnane. 80 dolarov za klik, denne 100 klikov na danu reklamu a je z toho 8000 dolarov za den. Ked sa ta reklama zobrazi na 100 strankach, tak je to 800000 dolarov za den.
nezabudaj na smartprice. Aj napriek tomu ze pri adsense si plateny za klik. Ak dostanes vela klikov a nikto nic nekupi - na druhy den budu na Tvojej stranke ads za 2 centy.
To sa Presne stane aj Tvojmu foru - kedze na Slovensku nie su este peniaze.
Preto treba vyfrcat na USA trhu- ako zbytok sveta okrem slovenska - kde este vsetci akosi spia...
To sa Presne stane aj Tvojmu foru - kedze na Slovensku nie su este peniaze.
Preto treba vyfrcat na USA trhu- ako zbytok sveta okrem slovenska - kde este vsetci akosi spia...
To je v pohode, ja Ti Tvoje plany neberiem. Ak si si vybudoval toto forum, a Ti to staci tak pohoda. Len chcem poukazat na to, ze konecna aj Slovac by uz mohla zdvihnut hlavy a ist po niecom co nam prinasa zapadny svet a zadarmo. To je vsetko.
Ja tiez len chcem sa dostat na hladinu 1000$ mesacne od adsense a dalsich affiliate programov a pokojne si surfovat v Brazilii a zit ako kral:)))))
Ja tiez len chcem sa dostat na hladinu 1000$ mesacne od adsense a dalsich affiliate programov a pokojne si surfovat v Brazilii a zit ako kral:)))))
-
agy
Medium Expert
:))
Ucet na google adsense mam nieco vyse tyzdna., ... a mam forum ktore na freehostingu funguje 1 mesiac, a pomaly sa rozbieha... uz som aj na hojkovi trochu reklamoval "Študentské fórum
)" ..
.
zatial mam zarobenych 8 $, nieje to bohvie co ale dufam ze sa to nazbiera.
Ja zasa setrim na plateny hosting
Ku konkreetnym sumam... zatial u mna vychadzaju kliknutia 2-3-4 Sk /klik
btw, komunikacia z google teamom je na mizernej urovni.
sa mi raz podarilo kliknut na svoju reklamu, ale dufam ze ucet nezrusia a ze s tymi prisnymi pravidlamy iba strasia
..
zatial mam zarobenych 8 $, nieje to bohvie co ale dufam ze sa to nazbiera.
Ja zasa setrim na plateny hosting
Ku konkreetnym sumam... zatial u mna vychadzaju kliknutia 2-3-4 Sk /klik
btw, komunikacia z google teamom je na mizernej urovni.
sa mi raz podarilo kliknut na svoju reklamu, ale dufam ze ucet nezrusia a ze s tymi prisnymi pravidlamy iba strasia
-
kukiak
Addict
Re: :))
v pravidlach google adsense, je pravidlo, ktore vyslovne zakazuje zverejnovat svoje zarobky.Skus sa nejakeho ineho dospeleho cloveka opytat kolko zaraba, nie je to 2x slusne..agy napísal:for Hojko: dost by ma zaujimalo kolko zarobis na takomto navstevovanom fore za mesiac... teda ak to chces zverejnit