Ake nosite hodinky ?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. jee toto sa mi celkom paci to je ako ked sa niekoho spytas aky ma bike a on ti povie : SAK ZELENY !pinacolada napísal:casio illuminator WR50M...celkom slusne pre mladenca ako som ja
.. no a len tak podla mojho skromneho odhadu casio vyraba mozno 100 modelov ktore su WR50M a maju illuminator
no.. som zastancom rucickovych, kedze vyzeraju omnoho lepsie ako digitalky. Ale zaroven som odporcom klasickych hodiniek, kedze nemam rad na ruke ani naramky... proste nic co by mi viselo na ruke.. v lete to navyse robi problem - opali sa vam naramok
..
vystacim si s mobilom, ktory mam skoro stale so sebou.. ma oled displej ktory vyborne vidno aj v tme
vystacim si s mobilom, ktory mam skoro stale so sebou.. ma oled displej ktory vyborne vidno aj v tme
-
JurijRubanov
Light Star
Re: Ake nosite hodinky ?
ja nosim len rucickove, a keby sa dalo tak si kupim vsetky farby a kombinacie, jake len existuju, aby som to dopasovala k obleceniu ako modny doplnok, zboznujem modne doplnky a hodinky su myslim velmi prakticke, pekne a stylove...Sajmon napísal:Ake nosite hodinky ? Mozte pisat aj znacku a typ. Ake by ste chceli hodinky ?
Uprednostnujete strieborne or zlate alebo obycajne ?
musim mat stale nieco na ruke, ak nemam tak som nervozna,
a znacky? ja si velmi nepotrpim na znackove, ale neurazila by som sa, keby mi niekto daroval znackove hodinky, heeh, ani neviem, ci tie moje su vobec znackove, hovori niekomu nieco znacka citron