5-ula napísal:inak mam taku istu skusenost...my sme sa rozisli ze sa ma nelubi boli sme kamarati rok a potom odisiel na cyprus...kym sa vratil ja som sa zmenila..hlavne povahovo..no a on sa ozval ze ako sa mam co porabam a tak..isli sme do mesta stretavali sme sa a moje city sa opat obnovili..zatial sme stale spolu..nasa laska je silna ..teda aspon ja to tak citim..takze skus to tak ako ti radili vsetci ostatni..vyckaj casu ako hus klasu...oplati sa pockat..urcote to bude stat za to:)
ty kokos ,,,tak dlho,,,no to je dost co povedat,,,hm,,no viem teraz ze budem cakat,,kym sa bude dat a ked to uz bude take zle ze sa to nebude dat vydrzat tak,,,s tym daco zacnem robit,,ale vidim ze viac ludi mi tu poradilo

takze ich posluchnem,,a pockam,,necham ju..chapes mne teraz behaju porozume take veci,,a co ak sa s tym vyrovna,,a ja budem len cierna spomienka na minulost a zalubi sa do niekoho ineho...lebo mi dvaja sme sa dali teez dokopy po par tyzdnoch..a bojim sa ze sa to szane zas,,,ze to bude niekdo iny,,a viac sa bojim ze to bude dakdo znami,,,kamarat alebo pod,,,, ;(a