OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

2.(k tomu trápeniu) Ale keď ju miluješ, tak musíš rešpektovať ako sa ona rozhodne. Veď chceš aby sa rozhodla správne, úprimne, slobodne, či už pre Teba alebo pre nikoho.

Ak ju miluješ, tak to pre ňu a pre Vás spravíš. :wink:

1. Ty o tom nepotrebuješ rozmýšľať, ale ona potrebuje, nie je si istá, čo k Tebe vlastne cíti, tak jej musíš dať čas. Lebo teraz to dosť vyzerá tak, že na ňu tlačíš, lebo sa nevieš ovládať, čo je prirodzené, ale ona to jasne smeruje k tomu, aby ste si dali viac času. :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

ETieNne napísal:Ak ju miluješ, tak to pre ňu a pre Vás spravíš. :wink:
ja viem,,,ale myslis ze mam fakt cakat? oplati sa trapit este? vies uz to fakt taham polroka,,, a fakt to boli vsetko,,
ETieNne napísal:ale ona to jasne smeruje k tomu, aby ste si dali viac času. :wink:
ja viem :( ale kolko mesiac? dva? 3? neviem,,,, a mna to pomaly "zabija" laska k nej
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Láska je trpezlivá midnajt. Nesnaž sa ju znásilňovať.

Ak ju miluješ počkáš na ňu aj ROK. :idea: :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

ETieNne napísal:Láska je trpezlivá midnajt. Nesnaž sa ju znásiňnovať.

nemyslis ze polroka je dost casu? viem je,,, ale ja uz citim ze to nevydrzim,,nevydrzim to bez nej,,, ja uz neviem,,fakt ak vravis ze to chce cas,,,keby som vedel ze sa to vyriesi tym ze tomu dam,cas,,tak tomu dam,,ale bojim sa ze to bude zase iba dalsie,,,bytocne trapenie,sa
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pozri, ja na tu moju som doteraz cakal polroka a budem este aspon 1 a pol roka cakat dalej. A za ten cas, co mame viac-menej tento nuteny kamaratsky vztah ju spoznavam viac a viac, viac si ju vazim, viac ju lubim...

Nedavajte si nijake terminy. Daj jej tolko casu kolko ona sama bude potrebovat. Proste to nechaj tak, kym sa ona rozhodne sa jej trosku vyhybaj a pockaj si co Ti povie. Urcite viac ocenis jej slobodne rozhodnutie, nez to, ktore urobi pod casovym tlakom a nebude to mozno to, co skutocne citi.

//
ETieNne napísal:Láska je trpezlivá midnajt. Nesnaž sa ju znásiňnovať.

Za toto K+
midnight_man
Guru
Guru

all

normalne nad tym zacinam uvazovat,,, len sa bojim ze ci to ja vydrzim,,,viete,,neviem sam,,a zajtra je ten ples..a v sobotu zabava,,oslavuje 15 a ja neviem ci tam ist,,zajtra na ples uz musim,ist a v sobotu? mam ist? bojim sa ako dopadne ples,,bude tam ona,,,budem tam ja,,uz len ked myslim na ten ples je mi blbo,,,a to este tak ide s mojim kamaratom ako dvojica,,viem ze idu ako kamarati,,a tak,ale aj tak ma to trapi,,a moc
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

midnight tazke to bude 2 tyzdne alebo mesiac ... nie viac ... sice mozno u teba viac ... aj ja som mal svoj posledny takyto vztah podobny ...sice ona sa mi neozyvala ale ja som jej stale chcel volat alebo posielat sms ... po 2 Tyzdnoch ma to preslo ...
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:midnight tazke to bude 2 tyzdne alebo mesiac ... nie viac ... sice mozno u teba viac ... aj ja som mal svoj posledny takyto vztah podobny ...sice ona sa mi neozyvala ale ja som jej stale chcel volat alebo posielat sms ... po 2 Tyzdnoch ma to preslo ...
precitaj pra prispevkov dozadu :wink:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

inak mam taku istu skusenost...my sme sa rozisli ze sa ma nelubi boli sme kamarati rok a potom odisiel na cyprus...kym sa vratil ja som sa zmenila..hlavne povahovo..no a on sa ozval ze ako sa mam co porabam a tak..isli sme do mesta stretavali sme sa a moje city sa opat obnovili..zatial sme stale spolu..nasa laska je silna ..teda aspon ja to tak citim..takze skus to tak ako ti radili vsetci ostatni..vyckaj casu ako hus klasu...oplati sa pockat..urcote to bude stat za to:)
midnight_man
Guru
Guru

all

5-ula napísal:inak mam taku istu skusenost...my sme sa rozisli ze sa ma nelubi boli sme kamarati rok a potom odisiel na cyprus...kym sa vratil ja som sa zmenila..hlavne povahovo..no a on sa ozval ze ako sa mam co porabam a tak..isli sme do mesta stretavali sme sa a moje city sa opat obnovili..zatial sme stale spolu..nasa laska je silna ..teda aspon ja to tak citim..takze skus to tak ako ti radili vsetci ostatni..vyckaj casu ako hus klasu...oplati sa pockat..urcote to bude stat za to:)
ty kokos ,,,tak dlho,,,no to je dost co povedat,,,hm,,no viem teraz ze budem cakat,,kym sa bude dat a ked to uz bude take zle ze sa to nebude dat vydrzat tak,,,s tym daco zacnem robit,,ale vidim ze viac ludi mi tu poradilo ;) takze ich posluchnem,,a pockam,,necham ju..chapes mne teraz behaju porozume take veci,,a co ak sa s tym vyrovna,,a ja budem len cierna spomienka na minulost a zalubi sa do niekoho ineho...lebo mi dvaja sme sa dali teez dokopy po par tyzdnoch..a bojim sa ze sa to szane zas,,,ze to bude niekdo iny,,a viac sa bojim ze to bude dakdo znami,,,kamarat alebo pod,,,, ;(a
5-ula
Light Star
Light Star

Re: all

midnight_man napísal:ty kokos ,,,tak dlho,,,no to je dost co povedat,,,hm,,no viem teraz ze budem cakat,,kym sa bude dat a ked to uz bude take zle ze sa to nebude dat vydrzat tak,,,s tym daco zacnem robit,,ale vidim ze viac ludi mi tu poradilo ;) takze ich posluchnem,,a pockam,,necham ju..chapes mne teraz behaju porozume take veci,,a co ak sa s tym vyrovna,,a ja budem len cierna spomienka na minulost a zalubi sa do niekoho ineho...lebo mi dvaja sme sa dali teez dokopy po par tyzdnoch..a bojim sa ze sa to szane zas,,,ze to bude niekdo iny,,a viac sa bojim ze to bude dakdo znami,,,kamarat alebo pod,,,, ;(a
hmm ked sa bude chciet vratit vrati sa ---ked nie kasli na nu...
midnight_man
Guru
Guru

5-ula napísal:hmm ked sa bude chciet vratit vrati sa ---ked nie kasli na nu...
Lol aj ked si to nechcem pripustit to "kasli na nu" asi to bude pravda,,ak ma lubi vrati sa,,,ak nie tak nema vyznam to tu riesit,,, len to chce ten cas ;) ktory som tomu dal,,a uvidime,,co to prinesie,, fakt som zvedavy akoze
5-ula
Light Star
Light Star

midnight_man napísal:Lol aj ked si to nechcem pripustit to "kasli na nu" asi to bude pravda,,ak ma lubi vrati sa,,,ak nie tak nema vyznam to tu riesit,,, len to chce ten cas ;) ktory som tomu dal,,a uvidime,,co to prinesie,, fakt som zvedavy akoze
hmmm cas je vraj najlepsi lekar...myslis ze ej to tak,,???ja myslim ze aj ano a aj nie,,,niekedy vsak chcem aby nebol
midnight_man
Guru
Guru

5-ula napísal:hmmm cas je vraj najlepsi lekar...myslis ze ej to tak,,???ja myslim ze aj ano a aj nie,,,niekedy vsak chcem aby nebol
neviem ci to tak je alebo,,nie,,neviem to,neviem,,skusam,,a ked mi skuseni ludia povedia ze mam pockat,,tak pockam,,,za to uz nic nedam ;) ak sa vrati bude to OK,,ak nie,,tak to bolo zbytocne,,ale skusil som
5-ula
Light Star
Light Star

midnight_man napísal:neviem ci to tak je alebo,,nie,,neviem to,neviem,,skusam,,a ked mi skuseni ludia povedia ze mam pockat,,tak pockam,,,za to uz nic nedam ;) ak sa vrati bude to OK,,ak nie,,tak to bolo zbytocne,,ale skusil som
velmi dobry a spravny nazor..ja som si nahodou vela zobrala od eritrocita...jeho myslienky mi vela dali :!: :smt048
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Midnight pochop jedno. Ak byť spolu máte, budete. Ale ak to osud chce inak, môžeš sa aj rozkrájať a nepodarí sa ti to.
Všetko si už konečne ujasni, čo chceš robiť, s kým byť. A čo je dôležité?
Vždy počítaj s tým horším. Pretože ak počítaš s lepším a ono to nevyjde, o to horšie je následné sklamanie.
Keď ma opustila priateľka, bolo to hrozné. No prešiel určitý čas a všetko mi došlo. V prvom rade som nič neunáhľoval. Nechal som sa unášať životom. Ten ma doniesol až sem, som v pohode, píšem to čo čítaš, do slúchadiel mi spieva Stevie Wonder, teším sa na zajtra a mám pekné spomienky.
A ešte niečo si uvedom. Je lepšie že ste sa rozišli teraz, ako keby ste to urobili v dobe keď by ste mali detičky...
//5-ula: Ďakujem :)
midnight_man
Guru
Guru

5-ula napísal:velmi dobry a spravny nazor..ja som si nahodou vela zobrala od eritrocita...jeho myslienky mi vela dali :!: :smt048
jj ja stale vravim ze toto forum vie poradit keby nie jeho tak pockam do soboty lusta mi povie ze NIE,,a ja sa na to vykaslem ale, som tu prisiel na to ze treba vediet cakat ;)
5-ula
Light Star
Light Star

osud proste nezmenis..ten uz ma snapisany a ak tam lusta nieje hold smola...pridu ine...mozno lepise mozno krajsie mozno mudrejesie a inteligentnejsie..ak nevrvaim ze lusta taka nieje.. :?
midnight_man
Guru
Guru

al

tak tak,,nebudem to uz ja riesit,,mozno si niekdo bude mysliet ze menim nazory,,ale uz to necham na cas,,,a petula,,HH dako musime k teme,,lebo pride ujo ERITROCIT a bude zle :D
5-ula
Light Star
Light Star

Re: al

midnight_man napísal:tak tak,,nebudem to uz ja riesit,,mozno si niekdo bude mysliet ze menim nazory,,ale uz to necham na cas,,,a petula,,HH dako musime k teme,,lebo pride ujo ERITROCIT a bude zle :D
aha ano ano...no ale vies co je to za tema..proste kaslii na to a bodka..jasne???netlac sa jej do priazni..
//no čo s vami narobím :lol: ... eritrocit
Zamknuté