OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Aj ja to vzdávam... píšeš, že máme pravdu, ale aj tak robíš presný opak.

Si tak strašne zaľúbený, opantaný... si mimo, že robíš len to čo chce ona. Urobíš pre ňu všetko. Ty si závislý, nedokážeš sa jej vzdať.

Vidíš, hovoríš, že mám pravdu, ale ideš na zábavu. Už vidím to vyhýbanie. omg. Ako sa jej chceš vyhýbať, keď ste v takejto situácií.

Nemal by si ísť na zábavu ani nikde.

Nemáš gule to spraviť. To je aj Tvoja skúška nie len jej. Keby si ju tak veľmi miloval, bol by si sa jej ochotný aj vzdať, len aby bola šťastná. Aspoň na pár týždňov. Bol by si schopný jej dať pokoj a čas, nech sa rozhodne sama. A nech vidí čo bude cítiť po mesiaci,dvoch,troch...

Ak je Tvoja láska taká silná, takúto vec by mala vydržať. :idea:

//over aj u MNA

//edit2 >> Sediet doma na riti. :arrow:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

eritrocit napísal:Teraz ti Etiene niečo napísal. Prečítaj si ešte raz a pozorne čo ti písal a potom pouvažuj nad príspevkom Te-Weia.
Takmer nič čo ti tu píšu neberieš do úvahy.
Neboj sa erik vela veci beriem do uvahy,,velmi vela!! a nazory skusenych ludi sa nedaju len tak prehliadnut a nepovsimnut... tak mi poradte,,,mam ostat doma za pc? a rozmyslat a tak co a ako,, a ziatial lusta sa zabava a oslavuje 15 s kamaratmi..a to ze tam je jej byvali to tiez nepridava na nalade,,mam sedet doma alebo tam mam ist aj ja,,a zabavat sa ?

sakris,, tak to skusime ked mi to napisali 3 ludia,,nebude to vymysel..dame tomu pokoj :wink: asi bude fakt lepsie kym sa bude rozhodovat ze to necham plavatt totalne totalne,,,takze ostavam sedet doma,alebo pojdem so susedom na pivko,,myslim ze to je lepsi napad ;)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Midnight, byť tebou, nikam dnes nejdem a poslúchnem Etiena.
Ten človek vie presne prečo ti píše to čo píše. Ja by som ti nenapísal nič iné. Ale presne to isté. Ostaň doma, zahraj si hru, prečítaj si net alebo sa konečne poriadne vyspi.
Ty jej stále niečo chceš dokazovať. CHYBA ! Ona sama musí prísť na to že ťa miluje, ty jej lásku k tebe nijako nedokážeš. Zložitá veta ale zamysli sa nad ňou.

Ja viem že ti je ťažko, ale musíš mať troška trpezlivosti.

Edit: Pozerám že chceš isť na pivko zo susedom. Tak sakra chlape na čo čakáš? Daj si aj dva, len prestaň o nej rozprávať, rozmýšľať nad ňou, spomínať ju a tak ďalej. Bav sa o autách, o ženách /nie o Lúšti/, o cigaretách, o futbale, hokeji, o politicko-sociálnej situácii vo Východnom Timore... Tém je veľa, tak sa tej o Lúšti vyhni.
midnight_man
Guru
Guru

all

Sakra chalani (etiene,erik,te-wei) fakt diky..akoze normalne,,,DIKS!! ja viem preco som toto rozoberal na tomto fore,,a som rad ze som to tu zacal! takze ostavam doma,,idem posurfovat,,a pojdem spat.. :wink: mate pravdu
eritrocit napísal:Midnight, byť tebou, nikam dnes nejdem a poslúchnem Etiena.
Jo toto aj spravim ;)
eritrocit napísal:Ty jej stále niečo chceš dokazovať. CHYBA ! Ona sama musí prísť na to že ťa miluje, ty jej lásku k tebe nijako nedokážeš.
Toto som si mal uvedomit uz asi skorsie,,DAKUJEM fakt tym ze ja budem stale daco dokazovat nic nevyriesim,,ja uz som myslim ze dokazal az moc,,a teraz necham druhu stranu ;)
eritrocit napísal:Zložitá veta ale zamysli sa nad ňou.
Stalo sa ;)
eritrocit napísal:Ja viem že ti je ťažko, ale musíš mať troška trpezlivosti.
DIk chalani ze vy mate trpezlivost somnou
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ešte niečo, vieš čo by som urobil ja?
Išiel by som na dva-tri pivá s dvoma kamarátmi/kami a fajne by som s nimi pokecal, posrandoval... Doma ľahneš do postele a zasa nad ňou budeš rozmýšĺať. Ale takto prídeš domov a na pol ceste medzi sedom a ľahom od únavy zatvoríš oči a budeš chrápať do rána. A na rozmýšľanie ti neostane čas :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

eritrocit napísal:Ešte niečo, vieš čo by som urobil ja?
Išiel by som na dva-tri pivá s dvoma kamarátmi/kami a fajne by som s nimi pokecal, posrandoval... Doma ľahneš do postele a zasa nad ňou budeš rozmýšĺať. Ale takto prídeš domov a na pol ceste medzi sedom a ľahom od únavy zatvoríš oči a budeš chrápať do rána. A na rozmýšľanie ti neostane čas :wink:
No to dneska uz nieje realne..HH ale je to fakt dobry napad,,,
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

eritrocit napísal:Ešte niečo, vieš čo by som urobil ja?
ja by som tých pív dal aspoň 10... cestou domov by som hodil jednu šablu, doma druhú a išiel spať a ani by som netušil kto je nejaká lušťa :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

eritrocit napísal:Teraz ti Etiene niečo napísal. Prečítaj si ešte raz a pozorne čo ti písal a potom pouvažuj nad príspevkom Te-Weia.
Takmer nič čo ti tu píšu neberieš do úvahy.
nie že TAKMER nič ale NIČ. Fakt ako to hovorím, ak chceš radu napáš, ale ak chceš propagovať svoj názor tak to rob len v jednej téme, sa čudujem že ťa pán Hojko ešte nedo.je*al.... Tu sa ti každý snaží pomôcť, ale ty si stále dusíš to svoe a robéš si posvojom, ani len nechceš spraviť lepší kompromis podľa odporúčaní.... A to je tu už X príspevkov....
Len stále píšeš ako ju miluješ- je to pekné, ale je to nanič, to vo vzťahu nestačí, keď len chceš to druhému najlepšie, keď sa s ňou nevieš porozprávať o istých PODSTATNÝCH veijach, keď si nechceš priznať že chce mať od teba na čas POKOJ- to znamá že sa s ňou nemáš stýkať, písať, volať- to moja posledná rada, ak to nedokážš taxi nezaslúžiš ju ani ona teba....
howgh
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

si môžeš zmeniť nick na depresia_man :D , a zmeň si rovno aj tvoje bydlisko, čo si uviedol v profile, teba nezabíja láska k nej, ale ty sa sám zabíjaš, tým, že o tom stále píšeš, rozmýšlaš. Byť eritrocitom, zamkol by som to tu pre tvoje dobro!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to vidím tak, že sa BOJÍ čokolvek spraviť, podniknúť aby ju náhodou nestratil. tak k tomu mám len dve veci:

- Chlap ktorý sa bojí si nezaslúži ženu.
- Na vzťah treba dvoch.
midnight_man
Guru
Guru

all

Te-wei napísal:ja to vidím tak, že sa BOJÍ čokolvek spraviť, podniknúť aby ju náhodou nestratil..
Trafil si to
Te-wei napísal: Chlap ktorý sa bojí si nezaslúži ženu.
Uf no k tomuto neviem,,to je individualne,, neviem
Te-wei napísal:- Na vzťah treba dvoch.
To je pravda!
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:Na vzťah treba dvoch.
A dvoh ktorí to chcú, nie jedného čo len čaká na "zázrak" ako z romantického filmu....
midnight_man
Guru
Guru

all

krupica_dnb napísal: jedného čo len čaká na "zázrak"
Jo to mas pravdu,ale laska je trpezliva :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

midnight_man napísal:Jo to mas pravdu,ale laska je trpezliva :wink:
Zabijem ho?!!!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Te-wei napísal: Chlap ktorý sa bojí si nezaslúži ženu.
midnight toto je velmi dobra myslienka. A ver, ze je pravdiva. Aspon ja to berem v zmysle, ako mi vravela moja laska. Nemozes sa bat, ze ked daco spravis tak ju stratis, lebo potom ako by si neveril jej citom, ak neveris jej citom, neveris vasmu vztahu, ak neveris vasmu vztahu, ako ho mozes naplno prezivat? Toto mi povedala a odvtedy sa mi dost zmenil pohlad na daktore veci.

Aj ked neviem, takto to zrejme Te-wei nemyslel. Len som Ti chcel napisat aj moj pohlad na ten strach vo vztahu. A ty na mna posobis, ze sa stale dacoho bojis, stale nad tym strachom premyslas...ved tak sa zit neda. Ty sa tak bojis straty dacoho, co vlastne ani nemas. Ved ty stojis na mieste zmeraveny od strachu a drzis sa toho mala co mas, aj ked sam vies, ze chces viac, no aby si to ziskal musis zariskovat. To v Tvojom pripade znamena nevolat jej, neozyvat sa jej, nestarat sa o nu isty cas. A bud ziskas vsetko alebo nic. Viem, ze sa hrozne bojis toho nic, ale naozaj chces este neviem kolko stat na mieste s tou trochou, ktora Ti aj tak nestaci?
pinco
Darca
Darca

Re: all

Príspevok od používateľa pinco »

midnight_man napísal:Jo to mas pravdu,ale laska je trpezliva :wink:
zrazu aký si trpezlivý. Nevieš čo chceš, nevieš čo je pre teba a pre ňu dobré. Snažíš sa samého seba presvedčiť ako veľmi sa milujete, ale myslím si že je to všetko len z tvojej strany, ona to možno cíti inak a ty si to nechceš pripustiť.
midnight_man
Guru
Guru

all

No nic nebudem tu dvihat nikomu uz adrenalin :wink: ...Skoncime to ..LOCK please.. ja si to uz s lustou vyriesim,,dakujem vsetkym za rady napady komentare,,a trpezlivost,,,,
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal: Takze sice je to uz locknute ale dakujem erikovi ze mi dovolil reagovat kedze tento topic mam na svedomi ja,,aj ked nie priamo,,pytal sa tusim niekdo ze koli comu tento topic tu je,,,takze ak sa lusta nenahneva este viac ako je(a sakra aj tak je to jedno uz) Ide asi v celku o to,,,Niekdo mi nieco povedal..ohladom lusti a mojho "kamarata"(nemyslim tym teraz nic konkretne a ani nic "zle") proste len nieco,,info,,ktora vzhladom na to ze sme sa s lustou davno dohodli ze si verime,,,takze to somnou dako nepohlo,,,len proste som to vedel...islo o to ze som to nemal nikomu povedat...ale mame jednu kamaratku s lustou spolocnu je prinas uz velmi dlho,,,a volako som jej to povedal...samozrejme ze ona to povedala lusti,,a lusta kamaratovi,,lenze kym to doslo k lusti tak kazdy si to otocil podla svojho...Lusta si mysli ,ja ani neviem,mysli si ze som povedal ze ona to chcela vtedy co sa skoro stalo ze ona je ta "spina" a ze ona to chela,,je to zlozite a chce to vela zamyslania na tento text,,snazim sa to pisat aby sa tomu dalo pochopit,,/pripustam ze som tej kamaratke mozno naznacil ze na tom lusta nesie sboj podiel vacsi/ ale tak to bolo len chvilkove.ked som sa to dozvedel..ale lusta si to zobrala posvojom,,,samozrejme mi povedala "DOVIDENIA" "CAW" a take podobnosti,,vieme seci ake,,,ja som sa snazil jej to vysvetlit,,,no ona stale ma svoju pravdu,,na otazku "veris mi?" mi povedala NIE...jedna hlupost dokazala zahubit jej doveru,,ale to uz nieje podstatne,len som chcel aby bolo jasne o co kraca.A dneska ma 15 a mal som ist zanou,,no ona ide oslavovat s kamaratmi,,neberem jej to. konecne som dostal tu facku,,ktoru som mal dostat,,ktoru mi tu dalo viac ludi,,ale doslo mi to az ked mi ju dala lusta,,bolelo to sice a aj boli..ale dost o mne ;) Proste ja som prisiel o "kamarata" a lustu,, Ale skusim to znova s novymi ludmi a s ludmi ktori mi veria a podrzali ma vzdy,,aj teraz,v tejto situacii...este raz dakujem erikovy za uverejnenie tohoto prispevku ;) ... lucim sa
Zamknuté