midnight_man napísal:
Takze sice je to uz locknute ale dakujem erikovi ze mi dovolil reagovat kedze tento topic mam na svedomi ja,,aj ked nie priamo,,pytal sa tusim niekdo ze koli comu tento topic tu je,,,takze ak sa lusta nenahneva este viac ako je(a sakra aj tak je to jedno uz) Ide asi v celku o to,,,Niekdo mi nieco povedal..ohladom lusti a mojho "kamarata"(nemyslim tym teraz nic konkretne a ani nic "zle") proste len nieco,,info,,ktora vzhladom na to ze sme sa s lustou davno dohodli ze si verime,,,takze to somnou dako nepohlo,,,len proste som to vedel...islo o to ze som to nemal nikomu povedat...ale mame jednu kamaratku s lustou spolocnu je prinas uz velmi dlho,,,a volako som jej to povedal...samozrejme ze ona to povedala lusti,,a lusta kamaratovi,,lenze kym to doslo k lusti tak kazdy si to otocil podla svojho...Lusta si mysli ,ja ani neviem,mysli si ze som povedal ze ona to chcela vtedy co sa skoro stalo ze ona je ta "spina" a ze ona to chela,,je to zlozite a chce to vela zamyslania na tento text,,snazim sa to pisat aby sa tomu dalo pochopit,,/pripustam ze som tej kamaratke mozno naznacil ze na tom lusta nesie sboj podiel vacsi/ ale tak to bolo len chvilkove.ked som sa to dozvedel..ale lusta si to zobrala posvojom,,,samozrejme mi povedala "DOVIDENIA" "CAW" a take podobnosti,,vieme seci ake,,,ja som sa snazil jej to vysvetlit,,,no ona stale ma svoju pravdu,,na otazku "veris mi?" mi povedala NIE...jedna hlupost dokazala zahubit jej doveru,,ale to uz nieje podstatne,len som chcel aby bolo jasne o co kraca.A dneska ma 15 a mal som ist zanou,,no ona ide oslavovat s kamaratmi,,neberem jej to. konecne som dostal tu facku,,ktoru som mal dostat,,ktoru mi tu dalo viac ludi,,ale doslo mi to az ked mi ju dala lusta,,bolelo to sice a aj boli..ale dost o mne

Proste ja som prisiel o "kamarata" a lustu,, Ale skusim to znova s novymi ludmi a s ludmi ktori mi veria a podrzali ma vzdy,,aj teraz,v tejto situacii...este raz dakujem erikovy za uverejnenie tohoto prispevku

... lucim sa