O2 zacina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

audiotrack napísal:ten mobil si kupoval dotovaný? u akého operátora?
od t-mobile D750i
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

k-u-l-i napísal:od t-mobile D750i
tak ho mas blokovany.odblokujes, stratis zaruku, takze si radsej na o2 zozen daky starsi teflon.
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

zarukku uz aj tak nanho nemam len som ho uz rozoberal dost vela krat tak aky to budem musiet dat odblokovat ok diky ..
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: rozdiel???

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

jumper napísal:pre o2 to mas 3 oby dva su cez GPRS len ten o2wap nejako nikomu nejde ale o2internet ide normalne nepouziva proxi ani ip (teda aby to slo). inac rozdiel ziadny ;) platis tak isto som spokojny uz konecne
Mne akosi nejde ani ten internet :(. No skusim to este raz manualne nastavit.
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

JurijRubanov napísal:teraz budem asi lama. Aky je vlastne rozdiel medzi WAP a internet pripojenim?
zelovoc napísal:pokial viem tak wap je vytacane spojenie a plati sa ako hovor a mozes navstevovat akurat wap stranky a internetove pripojenie je klasicke datove kde platis za stiahnute data a mas neporovnatelne viac moznosti ci uz jimm alebo opera mini alebo ja neviem co. ak sa mylim tak ma opravte, doplnte.
No ja po 100000 pokuse aktivovať si net cez gprs som nakoniec zufaly zavolal na ich infolinku. Samozrejme ta tam bola z toho vyorana ešte viac ako ja. Nakoniec z nej vypadlo že net cez gprs je vlastne to ich O2wap ale to mi vobec nefunguje a už som z toho dosť :? ešte skusim ten ich O2internet ----- ale ma to jeden hačik, nemam kredit a ....

Ten kktný O2 zatial neponuka po Nitre kredit na predaj. Obehol som asi 10 stankov a mali iba v dvoch. A to mali iba tie najnižšie 250sk a mi velmi neoplati kedže maju akciu - za prvý dobytý kredit dostanem dvojnasobok. Tak prečo sakra neponukaju aj ten 950sk kredit.
Nakoniec to skončilo tak že som si dobil primu a jbm na nich zatial kym sa im to trochu nerozbehne.

Si myslím že cele O2 je dosť na kkt, tie ceny nie su až take zavratne, mohli aspon večer dať lacnejšie hovori na pomaranč a t-debila. Nehovorím o tom kredite ktorý sa neda nikde kupiť, absencia značkovej predajne, priblblom nastavovani internetu, dalej tie ich nastavovacie sms ktore mi neprišli a dalej nechutny hlas ktory sa ozve pri volaní na zakaznicku linku a dalej už radšej ani nič nehovorím.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

Prosim vas... Ked mi na O2 vola niekto z orangu alebo t-mobilu kolko zato plati? Normalne ako do ostatnych sieti?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

shanoy napísal:Prosim vas... Ked mi na O2 vola niekto z orangu alebo t-mobilu kolko zato plati? Normalne ako do ostatnych sieti?
ako do siete ineho mobilneho operatora, teda napr z TMO je do OR a O2 rovnako(ina cena byt nemoze).
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia je este nikto okrem mna komu tie o2 karty nedosli ? lebo u mz to sere vsetkym dosli okrem mna :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

INDIGOcorp. napísal:ludia je este nikto okrem mna komu tie o2 karty nedosli ? lebo u mz to sere vsetkym dosli okrem mna :?
ja sa hlasim, ani mne este nedosli a tiez ma to dost sere
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

INDIGOcorp. napísal:ludia je este nikto okrem mna komu tie o2 karty nedosli ? lebo u mz to sere vsetkym dosli okrem mna :?
A ni mne, ale nejak ma to nesere... keď príde, tak príde.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

redw napísal:...
ber to tak ze o2 jednotky boli takmer rozdavane preto aby testovali siet, aby rozbehli vsetky procesy, cize ono to este par tzydnov mesiacov poriadne nepojde. taky realny skutocny zaciatok ocakavaj v lete. teraz to je o tom aby vychytali vsetky muchy.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

simkarta objednana cez web 29.1. prisla akurat dnes, takze do par dni budu zrejme vsetky dorucene
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

sundevil - tak to sú riadne buzny, ja som to objednával dobrý týždeň pred tebo a neprišlo ešte nič

//a pritom u nas, za okrajom Galaxie, došli ostatným O2 karty normálne

//takze mne uz kartica tiez dosla, dnes 14.2
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

mne tiez nie objednaval som posledny den :) musis pockat . 4 zelovoc: no neviem ako tebe ale mne cez wap - ko na Or. slo cez operu normalne stranky :) a O2 kartu som si kupoval len koli GPRS aby som mohol ficat po jimme lebo Or. mi nechel poslat wapko na moj mobil zevraj nepodporuje :D mam N70 no skoda hadam ze mi to uz pojde cez O2
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

no uz aj mne dosla karticka ale este si musim ist dat odblokovat telefon lebo to nechce ficat
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

už aj mne došla... dnes... zatiaľ ju nechám tak... neskôr ju aktivujem, aj tak ju asi moc teraz používať nebudem...
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

zelovoc napísal:ber to tak ze o2 jednotky boli takmer rozdavane preto aby testovali siet, aby rozbehli vsetky procesy, cize ono to este par tzydnov mesiacov poriadne nepojde. taky realny skutocny zaciatok ocakavaj v lete. teraz to je o tom aby vychytali vsetky muchy.
No zrejme maš pravdu ale je to od nich dosť nefér že robia megakampaň a potom si ani nemam kde kupiť kredit.

Inak už niekomu ide ten wap cez gprs??? Mam nokiu 3100 a vôbec to nejde. Da sa pripojiť iba na ich domovsku stránku.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

toto som nasiel na jednom fore, tak hadam vam to pomoze s tym gprs:
Nepouzivaj konfiguracne SMS od O2 oni to snad na vsetky SE maju posahane . Nastav manualne settings - connectivity ta posledna ikonka - data comm. - data accounts hned prve - zase hned prve new account - pomenuj O2 internet a nastav dotoho len APN O2internet, uloz si to , chod o par krokov nazad zase do setting poslednej ikonky a naspodu Settings for Java otvor to a zase chod na prvu polozku new profile daj si name ako chces napr. znovu O2internet a connect using si zvol ten tebou vytvoreny O2internet predtym z data accounts potom daj save a este v tom menu ed uz bude v java profiloch ten co si teraz vytvoril joystickom nato klikni nech je tam v tom kruzku cierna bodka akoze ten profil bude telefon pouzivat , nasledne ti pojde Opera Mini cezto na gmail maily pozeram ja , a JIMM ti pojde taktiez .
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Uz zainam mat nervy! Na O2 jednotku som sa regol 28. 01. a stale nemam doma nic! Aj som si poziadal nech mi ju dorucia postou, ale skratka nic....ake mate skusenosti? Ako dlho ste na nu cakali?
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Skolacik napísal:Uz zainam mat nervy! Na O2 jednotku som sa regol 28. 01. a stale nemam doma nic! Aj som si poziadal nech mi ju dorucia postou, ale skratka nic....ake mate skusenosti? Ako dlho ste na nu cakali?
Rozposielanie O2 jednotiek trvá 4 týždne, ktoré ešte nevypršali. Čiže kľud a pekne čakaj.
Zamknuté