Valentin 14. februara
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To by si ten hotel obkecal,aby nemala pocit nutnosti sexu...uprimnaDUSA napísal:praveze sem tam mavam segrin byt ale ta nechce na valentina vypadnut, a hotelova izba by v nej budila dojem povinneho sexu, co nechcem, ja ju poznam... musim nieco vymysliet, to je tak, ked niekto vo vztahu nasadi latku romntiky moc vysoko je na valentina trochu v prusvihu
Ja so svojou priateľkou neoslavujeme valentín, nevieme ani čo to je
Máme valentína každý deň. Oslavujeme nejaké výročia, pretože napr. deň kedy sme sa prvýkrát pobozkali a dali dokopy bol pre nás významný, 14-teho februára sa nestalo nič, rovnako to môžeme oslavovať aj 15-teho alebo 16-teho. A nepotrebujeme žiadny dátum ani nám nikto nemusí hovoriť, kedy máme oslavovať svoju lásku, kedy jej mám niečo kúpiť a podobne.
My si to oslavujeme rôznymi maličkosťami každý deň. Každý deň si vieme na to nájsť čas.
Avšak nerobíme to zo zvyku,ide to samo.
Valentín a podobné dni a sviatky sa nám zhnusil pre svoju skomercionalizovanosť a pokryteckosť
Zhodou okolností máme na valentína 2 a pol roka... LOLEC
//EDIT : o to je to krajšie keď to dostane, vtedy keď nie je žiadny sviatok, napr. 27.júla... keď to nečaká.. keď to dostane len tak z ničoho nič. Je to oveľa viac romantickejšie ako na valentína.
Máme valentína každý deň. Oslavujeme nejaké výročia, pretože napr. deň kedy sme sa prvýkrát pobozkali a dali dokopy bol pre nás významný, 14-teho februára sa nestalo nič, rovnako to môžeme oslavovať aj 15-teho alebo 16-teho. A nepotrebujeme žiadny dátum ani nám nikto nemusí hovoriť, kedy máme oslavovať svoju lásku, kedy jej mám niečo kúpiť a podobne.
My si to oslavujeme rôznymi maličkosťami každý deň. Každý deň si vieme na to nájsť čas.
Avšak nerobíme to zo zvyku,ide to samo.
Valentín a podobné dni a sviatky sa nám zhnusil pre svoju skomercionalizovanosť a pokryteckosť
//EDIT : o to je to krajšie keď to dostane, vtedy keď nie je žiadny sviatok, napr. 27.júla... keď to nečaká.. keď to dostane len tak z ničoho nič. Je to oveľa viac romantickejšie ako na valentína.
-
ezechiel88
Star
ETieNne napísal:Ja so svojou priateľkou neoslavujeme valentín, nevieme ani čo to je![]()
Avšak nerobíme to zo zvyku,ide to samo.![]()
Valentín a podobné dni a sviatky sa nám zhnusil pre svoju skomercionalizovanosť a pokryteckosť![]()
//EDIT : o to je to krajšie keď to dostane, vtedy keď nie je žiadny sviatok, napr. 27.júla... keď to nečaká.. keď to dostane len tak z ničoho nič. Je to oveľa viac romantickejšie ako na valentína.![]()
ludia to takisto vsetci nenavidite vianoce? ved lasku k Bohu a Jezisovi si mozete tiez pripomenut cez rok... a co velka noc, vlastne narodeniny...
/edit podla mna valentin tak ako vsetky sviatky oslavuje nieco co sa da oslavit a pripomenut si kedykolvek tak o com to tu je? ludia maju depky ze su sami?/
/edit podla mna valentin tak ako vsetky sviatky oslavuje nieco co sa da oslavit a pripomenut si kedykolvek tak o com to tu je? ludia maju depky ze su sami?/
-
zuzkazuzka
VIP
No, ja nejako extrémne valentína neoslavujem, ale tak zájdeme zvyčajne na večeru alebo tak. No a tento rok mi to výjde tak, že budem mimo domova, takže valentínska večera sa presúva na vikend... Valentínsky večer budem tráviť v nejakom hoteli so šéfom vo vedľajšej izbe
Ale aj horšie veci sa stávajú....
Tak si to všetci oslavujúci zajtra užite presne podľa svojich predstáv....

Tak si to všetci oslavujúci zajtra užite presne podľa svojich predstáv....
-
yamahaMiso
Star
-
erytrocyt
VIP
No bolo to ráno, ale ja som to už raz dávno našiel na www.cassovia.sk a bol tam o tom článok. Takže zaľúbenci, poďte do Košíc, mesta lásky pobozkať sa nad hrobom samotného sv.Valentína 
nie nie je to komercny svaitokTe-wei napísal:no ale ak je Valentín Starorimsky sviatok, tak asi nebude jeho dôvodom komerčný zámer, ako si tu viacerý myslia,nie?
sv. valentin bol clovek ktory v starovekom rime sobasil mladych ludi na tajno lebo to bolo zakazane mlady ludia sa nemohli brat kvoli tomu ze zenaty muzi bojovali omnoho menej odhohlane ako mladi slobodni. takze bol zakaz zenit sa mladym muzom. prisli mu na to a obesili ho ! a preto je svaty