Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
snipah
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa snipah »

zelovoc len jednu chybu to ma, namieso niekde by som dal niekoho :oops:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

valentin...zase raz komercny oj*b ako vianoce a tak.potrebuju len vycicat ludi s penazi
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

uprimnaDUSA napísal:praveze sem tam mavam segrin byt ale ta nechce na valentina vypadnut, a hotelova izba by v nej budila dojem povinneho sexu, co nechcem, ja ju poznam... musim nieco vymysliet, to je tak, ked niekto vo vztahu nasadi latku romntiky moc vysoko je na valentina trochu v prusvihu
To by si ten hotel obkecal,aby nemala pocit nutnosti sexu...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja so svojou priateľkou neoslavujeme valentín, nevieme ani čo to je :)

Máme valentína každý deň. Oslavujeme nejaké výročia, pretože napr. deň kedy sme sa prvýkrát pobozkali a dali dokopy bol pre nás významný, 14-teho februára sa nestalo nič, rovnako to môžeme oslavovať aj 15-teho alebo 16-teho. A nepotrebujeme žiadny dátum ani nám nikto nemusí hovoriť, kedy máme oslavovať svoju lásku, kedy jej mám niečo kúpiť a podobne.

My si to oslavujeme rôznymi maličkosťami každý deň. Každý deň si vieme na to nájsť čas.

Avšak nerobíme to zo zvyku,ide to samo. :wink:

Valentín a podobné dni a sviatky sa nám zhnusil pre svoju skomercionalizovanosť a pokryteckosť :x

Zhodou okolností máme na valentína 2 a pol roka... LOLEC :lol:

//EDIT : o to je to krajšie keď to dostane, vtedy keď nie je žiadny sviatok, napr. 27.júla... keď to nečaká.. keď to dostane len tak z ničoho nič. Je to oveľa viac romantickejšie ako na valentína. :wink:
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

ETieNne napísal:Ja so svojou priateľkou neoslavujeme valentín, nevieme ani čo to je :)

Máme valentína každý deň. Oslavujeme nejaké výročia, pretože napr. deň kedy sme sa prvýkrát pobozkali a dali dokopy bol pre nás významný, 14-teho februára sa nestalo nič, rovnako to môžeme oslavovať aj 15-teho alebo 16-teho. A nepotrebujeme žiadny dátum ani nám nikto nemusí hovoriť, kedy máme oslavovať svoju lásku, kedy jej mám niečo kúpiť a podobne.

My si to oslavujeme rôznymi maličkosťami každý deň. Každý deň si vieme na to nájsť čas.

Avšak nerobíme to zo zvyku,ide to samo. :wink:

Valentín a podobné dni a sviatky sa nám zhnusil pre svoju skomercionalizovanosť a pokryteckosť :x

Zhodou okolností máme na valentína 2 a pol roka... LOLEC :lol:

//EDIT : o to je to krajšie keď to dostane, vtedy keď nie je žiadny sviatok, napr. 27.júla... keď to nečaká.. keď to dostane len tak z ničoho nič. Je to oveľa viac romantickejšie ako na valentína. :wink:
:smt023 :aasmile1: :smt112 :aasmile29: :happyrespect: CHlapec proste si najlepsi k+
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Nemam rad valentina, je to blbost ved ked mas niekoho rad netreba to podla mna dokazovat v nejaky specialny den ale vtedy ked mas ty chut... :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

A co taka <>vina kupovat darceky rodinnym prislusnikom??? Ja som zasadne proti lebo ide len o zalubenych .. no moja mama :roll: podla mna je to blbost kupovat nieco mame or sestre ne?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ludia to takisto vsetci nenavidite vianoce? ved lasku k Bohu a Jezisovi si mozete tiez pripomenut cez rok... a co velka noc, vlastne narodeniny...
/edit podla mna valentin tak ako vsetky sviatky oslavuje nieco co sa da oslavit a pripomenut si kedykolvek tak o com to tu je? ludia maju depky ze su sami?/
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

uprimnaDUSA:To mas pravdu, vacsina si ju pripomina v nedelu v kostole. Vianoce bývajú hlavne o rodinnom kruhu, pohode. :cry: Bodaj by to aj u nas tak bolo..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, ja nejako extrémne valentína neoslavujem, ale tak zájdeme zvyčajne na večeru alebo tak. No a tento rok mi to výjde tak, že budem mimo domova, takže valentínska večera sa presúva na vikend... Valentínsky večer budem tráviť v nejakom hoteli so šéfom vo vedľajšej izbe :? Ale aj horšie veci sa stávajú....
Tak si to všetci oslavujúci zajtra užite presne podľa svojich predstáv.... :smt049 :smt049 :smt049
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Neuznávam Valentín je mi z toho po*ebaneho amerického "sviatku" zle! :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

yamahaMiso napísal:Neuznávam Valentín je mi z toho po*ebaneho amerického "sviatku" zle! :wink:
odkial si prosimta zobral ze je americky? :smt018
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

yamahaMiso napísal:Neuznávam Valentín je mi z toho po*ebaneho amerického "sviatku" zle! :wink:
strasne by ma zaujmalo preco americky tiez. zato ze hellowin je americky a kazdy sa tu opici ponom nemusi yt valentin americky je to este STARORIMSKY sviatok
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Inak pre informáciu. Viete kde je sv.Valentín pochovaný?
V Košiciach :) Nie srandu si nerobím, myslím to vážne.
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

eritrocit napísal:Inak pre informáciu. Viete kde je sv.Valentín pochovaný?
V Košiciach :) Nie srandu si nerobím, myslím to vážne.
Áno,bolo to aj na JOJ-ke sa mi zdá,nie? :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No bolo to ráno, ale ja som to už raz dávno našiel na www.cassovia.sk a bol tam o tom článok. Takže zaľúbenci, poďte do Košíc, mesta lásky pobozkať sa nad hrobom samotného sv.Valentína :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no ale ak je Valentín Starorimsky sviatok, tak asi nebude jeho dôvodom komerčný zámer, ako si tu viacerý myslia,nie?
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

Te-wei napísal:no ale ak je Valentín Starorimsky sviatok, tak asi nebude jeho dôvodom komerčný zámer, ako si tu viacerý myslia,nie?
nie nie je to komercny svaitok
sv. valentin bol clovek ktory v starovekom rime sobasil mladych ludi na tajno lebo to bolo zakazane mlady ludia sa nemohli brat kvoli tomu ze zenaty muzi bojovali omnoho menej odhohlane ako mladi slobodni. takze bol zakaz zenit sa mladym muzom. prisli mu na to a obesili ho ! a preto je svaty
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

no takze kedze je dnes ten den vsetkym prajem tento den plny lasky....a zalubenych odkazov..budte dneska vsetci na seba mily:)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:no takze kedze je dnes ten den vsetkym prajem tento den plny lasky....a zalubenych odkazov..budte dneska vsetci na seba mily:)
Ano zlatičko :)

Vymaz! To zapričinil môj pomalý net...
Napísať odpoveď