Globalne oteplovanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Myslím, že problém ozónovej diery by sme mohli na teraz vylúčiť, keďže sa znovu obnovuje. Za posledných 10 rokov sa obmedzilo používanie freónov a ostatných škodlivých látok poškodzujúcich O3, takže tento problém odpadá. A čo sa týka oteplovania, stačí si pozrieť grafy, ktoré som uploadol niekoľko príspevkov vyššie a každému bude jasné, že sa nejedná o prírodný cyklus.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Moj nazor je taký ze je to len mierne oteplenie a je to prirodzene. Je aj známe ze slnko sa stale otepluje..
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Lord_3D napísal:Moj nazor je taký ze je to len mierne oteplenie a je to prirodzene. Je aj známe ze slnko sa stale otepluje..
A nikomu nevadí, že žiadny svetový vedec sa nevyslovil za to, že je to prirodzený cyklus. Ani jeden vedecký článok sa nezmieňuje o tom, že by za to mohla príroda. Zaujimavé, asi sú ty vedci sprostejší, ako my ostatní. Veď oni sa tam hrajú len s čislami a nič z toho. A ešte jedna zaujímavosť: Správa vedcov USA zaoberajúcich sa globálnym oteplovaním bola pozmenená Bushovým ministrom životného prostredia, kým sa dostala na verejnosť. V podstate bolo pozmenených viac ako 80 percent dokumentu, čoho sa automaticky chytili americké denníky a tie pumpujú do našich hláv sprostosti, že je to len príroda.

Zhodnotenie:
50% bulváru píše o tom, že globálne oteplovanie je spôsobené prírodou
0% vedeckých článkov píše o tom, že globálne oteplovanie je spôsobené prírodou
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Lord_3D napísal:Moj nazor je taký ze je to len mierne oteplenie a je to prirodzene. Je aj známe ze slnko sa stale otepluje..
No ty si mozes s dbco podat ruky. Pochopte uz, ze to nie je prirodzeny prirodny cyklus, a ze to nie je len mierne oteplenie. Tu ani tak nejde o to oteplenie, ale o vsetky dalsie nasledky, ake to moze mat. Sa zobudte skor, ako bude neskoro.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nemozete si aspon priznat ze tento "prirodzeny proces" clovek nenormalne urychluje ?
Lord_3D
Addict
Addict

Danny_Vin napísal:No ty si mozes s dbco podat ruky. Pochopte uz, ze to nie je prirodzeny prirodny cyklus, a ze to nie je len mierne oteplenie. Tu ani tak nejde o to oteplenie, ale o vsetky dalsie nasledky, ake to moze mat. Sa zobudte skor, ako bude neskoro.
pochop aj ked to nie je prirodzené, tak uz to nezvrátime, je neskoro...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:lol: :lol: :lol: Si to vzdal nejak skoro !!!!!
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Lord_3D napísal:pochop aj ked to nie je prirodzené, tak uz to nezvrátime, je neskoro...
zvrátiť sa to dá a zvrátiť to môžme, ale ľudia ako ty tomu bránia... radšej zomrú akoby sa mali zmeniť...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

dbco a Lord 3D chodte v lete do neakej tropickej krajiny a cele leto prelezte na slnku bez UV filtrov a pridete z rakovinou koze ak este pridete . A potom mi hovorte ze za to moze priroda :x :x
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Lukáš Kumančík napísal:ked to takto pojde dalej tak zomrieme zaziva :?
a ako by si chcel zomriet? az po smrti? :lol:

moznoze to je tak ze clovek je spustac tych zmien, ked sa rozmrazi permafrost na sibiri a uvolni metan z oceanov tak potom tu ete len bude peklo pekelne prehoruce :new01:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Globalne oteplovanie podla mna velka hrozba neni. Omnoho vacsia hrozba by bola celosvetova atomova vojna. Aj tak to oteplenie je male a mozno za 1000 rokov sa klima uplne zmeni a nastane dalsia doba ladova.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ty rozmyslas dost obmedzene ked si predstavis atomovu vojnu tak to znamena ze vela ludi zomrie okamzite zatial co globalnym oteplovanim budu umierat dlhodobo a veeelmi pomaly na nedostatok potravin sucho a podobne katastrofy. :?
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Ktovie kde take katastrofy nastali dosledkom globalneho oteplovania
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hmm znizovanie vody azovskeho mora ti napriklad nic nehovori ? Pockaj do zajtra dam ti toho viac :)
Lord_3D
Addict
Addict

bax napísal:zvrátiť sa to dá a zvrátiť to môžme, ale ľudia ako ty tomu bránia... radšej zomrú akoby sa mali zmeniť...
P3Bo napísal::lol: :lol: :lol: Si to vzdal nejak skoro !!!!!
Ja som to nevzdal skoro. Mozno som presimista ale celý svet sa nezmení, celý svet sa nedohodne, preto skončime ako skončime...
zvonenie33 napísal:dbco a Lord 3D chodte v lete do neakej tropickej krajiny a cele leto prelezte na slnku bez UV filtrov a pridete z rakovinou koze ak este pridete . A potom mi hovorte ze za to moze priroda :x :x
ja nevravim ze za to moze len priroda, jasne ze za to mozu ludia, z prevaznej casti ludia...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:... celý svet sa nezmení, celý svet sa nedohodne, preto skončime ako skončime...
Vidis a prave o tom tu vsetci hovorime ze ked to si to povie kazdy druhy tak sa to nezmeni ale ked by nebolo takych ako ty ( toto nie je urazka a nemyslim to zle ale iba tak vo vseobecnosti oznacim ludia ktory hovoria to co ty :) ) tak by sa dalo mnoho zmenit staci povedzme ze zacnes recyklovat odpad a take zakladne veci a to od teba preberie tvoje okolie ( Videl si film "Posli to dal" ?Neviem ci to s tymto ma nieco spolocne ale chlapec zmenil svoje okolie dost radykalne! sice je to film ,ale ma peknu myslienku ?? :) )

//200 prispevok :smt025 a mam taky dojem ze zanho dostanem k- :lol: dufam ze nie
Lord_3D
Addict
Addict

P3Bo napísal:Vidis a prave o tom tu vsetci hovorime ze ked to si to povie kazdy druhy tak sa to nezmeni ale ked by nebolo takych ako ty ( toto nie je urazka a nemyslim to zle ale iba tak vo vseobecnosti oznacim ludia ktory hovoria to co ty :) ) tak by sa dalo mnoho zmenit staci povedzme ze zacnes recyklovat odpad a take zakladne veci a to od teba preberie tvoje okolie ( Videl si film "Posli to dal" ?Neviem ci to s tymto ma nieco spolocne ale chlapec zmenil svoje okolie dost radykalne! sice je to film ,ale ma peknu myslienku ?? :) )

//200 prispevok :smt025 a mam taky dojem ze zanho dostanem k- :lol: dufam ze nie
ja odpad recyklujem, ked pride neaká nová myšlienka ako sa dá zastaviť globalne oteplovanie tak rád sa pridám. Ja nevravim to konkretne ja sa nepridám, ale vravim o tom ze nepohnes s Indiou, Irakom, Iranom...... a tam bude ten problém...

odomňa karma - nedostanes :) lebo si si vyjadril len svoj nazor, a to na ubratie karmy urcite nieje :) :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

dbco napísal:Globalne oteplovanie podla mna velka hrozba neni. Omnoho vacsia hrozba by bola celosvetova atomova vojna. Aj tak to oteplenie je male a mozno za 1000 rokov sa klima uplne zmeni a nastane dalsia doba ladova.
http://magazin.atlas.sk/veda_a_technika/70817/ fuu no neviem chlape, radsej dam na tych vedcov
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

P3Bo napísal::lol: :lol: :lol: Si to vzdal nejak skoro !!!!!
co proti globalnemu oteplovaniu robis ty ?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:co proti globalnemu oteplovaniu robis ty ?
Malickosti to iste recyklovanie uspora energii a mensie vyuzivanie auta pojdem pesi alebo na biku.... a mam doma rastlinky :) Ziadny clovek nie je schopny zmenit svet k lepsiemu na to treba vsetkych a prave o to tu ide kazdy musi prispiet svojim dielom.
Btw super otazka k+
Napísať odpoveď