ANTIFICO
nemenim, som to doplnil kvoli tomu, ze by niekto mohol namietatMGSnake napísal:zrazu s najväčšou pravdepodobnostou?meniš nazor?Ja som reagoval na to že si napisal že každy čo viac zaraba sa aj viac nadrie!Chcel som počut reakciu že "ano maš pravdu"
ved ja pojdem napr umyvat riady do UK/Irska a zarobim viac ako absolvent VS
nemyslim, ze zametnavatel je charita a rozne profesie robotnik/veduci by mali rovnaky plat
irsko bolo btw, ale plat ma priamy vplyv na vysku tvojho starobneho dochodku, ktory by Fico najradsej videl u vsetkych ludi rovnaky bez ohladu na ich pracovny zivotMGSnake napísal:SUNDEVIL:sakra,načo tu spomynaš IRsko?My sme na Slovensku!Načo tu teraz pletieš platy my sme hovorili o dôchodku napamataš?
a este mi povedz preco chce vlada obmedzit investovanie DSSiek
http://www.sme.sk/c/3118123/Fico-Neohro ... ilier.html
ked tieto su pod vacsim dohladom ako banky takze ziadne riziko krachu nehrozi?
Pzri politika je politika.Ked mame iny nazor tak sa nikdy nezhodneme.Nechcem sa tu s tebou hadat lebo nerad sa hadam.Zakopme valečnú sekeru!OK?Môj nazor na dochodkovy pilier je takyto.Kam sme to dospeli aby si zamestnanci počas celeho života šporili na vlastný dochodok?Podla mna by mal byt dochodok odmenou za dobre vykonanu dlhodobu pracu a mal by ho vyplácat zamestnavatel.Podla mna su dochodkove piliere somarina(moj nazor
)
niekto tak trochu nechape druhy pilier pravda? 
odvody ktore odvadzas socialke cinia 18% z vysky platu. Druhy pilier je prave o tom, ze polka tj 9% sla na pilier a polka na tu spominanu socialku. Mozno si pomyslis ze dochodok jak dochodok.. LENZE:
Ty sam si vyberies sposob vyplacania dochodku z druheho piliera, pricom vycerpat mozes max polku (tak toto sa ani mne moc nelubi).. mozes si zvolit rocne vyberanie, pripadne mesacne prilepsenie k dochodku.
Ale podstatna vyhoda druheho piliera oproti prvemu je ta, ze druhy pilier tak mozu dedit tvoje deti, pripadne manzelka.. to uz zalezi od tvojho zavetu prip dedicskeho zakona + musim spomenut urocenie v banke co tiez nieco malo spravi. Ty si teda este prilis vyhody druheho piliera neuzijes lebo budes len pociatocny stupen jeho vyvoja.. ale dalsie generacie po tebe budu dedit minimalne polovicu z tohto piliera - takto nejak sa buduje zivotna uroven a socialne zabezpecenie. No a co chce fico? Priznam sa rovno - politiku od volieb po ktorych som dost zhnuseny, nesledujem. Tak ma opravte ak sa mylim. Fico chcel tento druhy pilier obmedzit z polovice na stvrtinu. Teda ak si siel do druheo pilieru s tym ze si mal nejake predom nejake vypocty, tak po fickovom zasahu je prakticky cely druhy pilier na dve veci.
Potom mas este treti pilier - ten je cisto dobrovolny, nikto ta do neho nenuti, to je prave to DDS. Ak sa v dochodku nechces mat este lepsie, tak si neodkladaj, ak chces, tak si odkladaj. Standardny dochodok tzv prvy pilier ostal zachovany aj dalej len sa takpovediac rozstiepil aby vznikol priestor pre pilier druhy, co vo finalnom dosledku ak by do toho ficko nerypal, je + pre obcana.
odvody ktore odvadzas socialke cinia 18% z vysky platu. Druhy pilier je prave o tom, ze polka tj 9% sla na pilier a polka na tu spominanu socialku. Mozno si pomyslis ze dochodok jak dochodok.. LENZE:
Ty sam si vyberies sposob vyplacania dochodku z druheho piliera, pricom vycerpat mozes max polku (tak toto sa ani mne moc nelubi).. mozes si zvolit rocne vyberanie, pripadne mesacne prilepsenie k dochodku.
Ale podstatna vyhoda druheho piliera oproti prvemu je ta, ze druhy pilier tak mozu dedit tvoje deti, pripadne manzelka.. to uz zalezi od tvojho zavetu prip dedicskeho zakona + musim spomenut urocenie v banke co tiez nieco malo spravi. Ty si teda este prilis vyhody druheho piliera neuzijes lebo budes len pociatocny stupen jeho vyvoja.. ale dalsie generacie po tebe budu dedit minimalne polovicu z tohto piliera - takto nejak sa buduje zivotna uroven a socialne zabezpecenie. No a co chce fico? Priznam sa rovno - politiku od volieb po ktorych som dost zhnuseny, nesledujem. Tak ma opravte ak sa mylim. Fico chcel tento druhy pilier obmedzit z polovice na stvrtinu. Teda ak si siel do druheo pilieru s tym ze si mal nejake predom nejake vypocty, tak po fickovom zasahu je prakticky cely druhy pilier na dve veci.
Potom mas este treti pilier - ten je cisto dobrovolny, nikto ta do neho nenuti, to je prave to DDS. Ak sa v dochodku nechces mat este lepsie, tak si neodkladaj, ak chces, tak si odkladaj. Standardny dochodok tzv prvy pilier ostal zachovany aj dalej len sa takpovediac rozstiepil aby vznikol priestor pre pilier druhy, co vo finalnom dosledku ak by do toho ficko nerypal, je + pre obcana.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
JurijRubanov
Light Star
No neviem, keď raz čítaš pravicový plátok, nehľadaj tam nezávislé informácie.miki24686 napísal:toto je este "lepsie":http://novageneracia.sk/ng/index.php?op ... 9&itemid=1
ach jaj
EDIT: A toto ma pobavilo:
Takže podľa tých odborníkov, aj keď bude Fica preferovať 95 percent obyvateľstva (čisto teoretická úvaha) bude pre obyvateľov najhoršou voľbou? Občas mám pocit, že tieto internetové noviny píšu študenti, čo sa veľmi nudia po poobediacha a nemusia makať, ako tí menej zabezpečení.To, že Robert Fico, šéf slovenskej vlády, je po Mečiarovi tým najhorším premiérom v porevolučnej histórii, je všeobecne známe a nezmení to ani fakt rekordných preferencií.
subjektivne pre nich najlepsou ale objektivne - s vyhladom do buducnosti a hlavne nezaujatym pohladom mozno najhorsou. iniciativny blbec je horsi ako triedny nepriatel:)JurijRubanov napísal:Takže podľa tých odborníkov, aj keď bude Fica preferovať 95 percent obyvateľstva (čisto teoretická úvaha) bude pre obyvateľov najhoršou voľbou?
-
Linkman
Darca
No heh aj komunistov "volilo" za minuleho rezimu cez 90% ludi....Takže podľa tých odborníkov, aj keď bude Fica preferovať 95 percent obyvateľstva (čisto teoretická úvaha) bude pre obyvateľov najhoršou voľbou?
Kód: Vybrať všetko
No neviem, keď raz čítaš pravicový plátok, nehľadaj tam nezávislé informácie. -
JurijRubanov
Light Star
Chcel som tým len povedať, že nemá zmysel dávať odkaz na nejaký článok, ktorý vychádza, či už v ľavicovo alebo pravicovo orientovaných novinách. Každý si tam nájde len to čo chce.Linkman napísal:Dovol aby som sa zasmial ak si tym chcel povedat ze Lavicove plátky su...![]()
![]()
A k tým komunistom. Myslel som, že v súčasnosti žijeme v demokratickej spoločnosti: žiadny nátlak na obyvateľstvo, žiadne hrozby. A ľudské masy vôbec nezaujímajú prostriedky. Je im jedno, či sa zvýši hospodársky rast a podobné ukazovatele. Ide im len o seba a o to, či majú peniaze na míňanie. To je realita, ktorá sa nemení stovky rokov.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
aj ked neadresujes na mna, dovolim si zodpovedat tvoju otazkumiki24686 napísal:v com je pre teba lavica dobra? napis mi nejake vyhody a dovody preco ju podporujes..
Nuz preto,lebo sa stotoznujem s jej myslienkymi, tj sloboda,rovnost,bratstvo
a kedze som tiez liberal zhodujem sa s ideami ohladne multi-kulti, gay zvazky, antiglobalizacii
MGSnake : ta tvoja otazka by mala skor smerovat sem:
Pravica vs. Ľavica
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52405
alebo to mozme prerobit na:
Dzurinda a spol sa nemôžu spamatať z toho že ich vystriedali Fico a spol.Konečne nastala očakavana zmena ktora posunie Slovensko dopredu.ĽAVICA FOREVER Exclamation
potom to moze kludne pokracovat v tejto teme
Pravica vs. Ľavica
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52405
alebo to mozme prerobit na:
Dzurinda a spol sa nemôžu spamatať z toho že ich vystriedali Fico a spol.Konečne nastala očakavana zmena ktora posunie Slovensko dopredu.ĽAVICA FOREVER Exclamation
potom to moze kludne pokracovat v tejto teme
-
JurijRubanov
Light Star