Clovece, ved trochu rozmyslaj ... Pre teba krst NIC NEZNAMENA!!! je to pre tba len poliatie vodou ... a to ci uz veris alebo nie tak to je len na tebe ... Chces povedat, ze si "horsi" ateista ako ten co pokrsteny nieje ? Ved uvazuj trochu. A este jedna vec ... najskor mas hubu plnu reci o tom ze deti by sa mali slobodne rozhodnut, na druhej sstrane budes robit vsetko preto, aby tvoje deti boli ateisti a pravdepodobne aj budu, pretoze vsetko co sa o Bohu dozvedia bude len tvoj subjektyvny nazor. Silne pochybujem ze by si im ukazal aka je skutocnost, lebo ty mas klapky na ociach a usiach a vidis, len to co vidiet chces. ... A uz nemam na teba nerwy, ale vaznesafan napísal:aha..zmazali dedicny hriech...no...dobre ked myslis.a moj problem neni unikatny,ma ho viac ludi predstav si.pytal som sa ch*ja z kostola a povedal ze na tom ich hlavnom tom sa to da.skusim tam zajst mne je to jedno nech si to riesia aj vo vatikane
Boh, náboženstvá, religionistika, filozofia života a viera
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to ze vidis len to co chces mozem povedat aj ja o tebe.toto sa nikdy nerozhodne,ale kebyze tie decka vazne chcu ist do kostola tak im nebudem branit.ale budem sa snazit ich viest k tomu aby sa take nieco nestalo.miki690 napísal:Clovece, ved trochu rozmyslaj ... Pre teba krst NIC NEZNAMENA!!! je to pre tba len poliatie vodou ... a to ci uz veris alebo nie tak to je len na tebe ... Chces povedat, ze si "horsi" ateista ako ten co pokrsteny nieje ? Ved uvazuj trochu. A este jedna vec ... najskor mas hubu plnu reci o tom ze deti by sa mali slobodne rozhodnut, na druhej sstrane budes robit vsetko preto, aby tvoje deti boli ateisti a pravdepodobne aj budu, pretoze vsetko co sa o Bohu dozvedia bude len tvoj subjektyvny nazor. Silne pochybujem ze by si im ukazal aka je skutocnost, lebo ty mas klapky na ociach a usiach a vidis, len to co vidiet chces. ... A uz nemam na teba nerwy, ale vazne
-
kukiak
Addict
Ty nevies co ropzravas, urob si v hlave poriadok. Najskor povies, ze das svojim detom na vyber a nebudes ich ovplivnovat a teraz zase zapotiz ze sa budes snazit aby tam nechodili, Je na 99,9% iste, ze ak ich budes viez proti krestanstvu, tak sa z nich veriaci urcite nestanu. Tak sa uz rozhodni a nepis v kazdom pripevku nieco ine a nevymyslaj si (myslim aj ine temy)safan napísal:to ze vidis len to co chces mozem povedat aj ja o tebe.toto sa nikdy nerozhodne,ale kebyze tie decka vazne chcu ist do kostola tak im nebudem branit.ale budem sa snazit ich viest k tomu aby sa take nieco nestalo.
-
miki690
Medium Professional
To iste si myslim aj ja ... sam si serie do huby :-/kukiak napísal:Ty nevies co ropzravas, urob si v hlave poriadok. Najskor povies, ze das svojim detom na vyber a nebudes ich ovplivnovat a teraz zase zapotiz ze sa budes snazit aby tam nechodili, Je na 99,9% iste, ze ak ich budes viez proti krestanstvu, tak sa z nich veriaci urcite nestanu. Tak sa uz rozhodni a nepis v kazdom pripevku nieco ine a nevymyslaj si (myslim aj ine temy)
-
peterkozel
Medium Professional
vies ty co?, asi nepochodim dobre za to co napisem ale nemozem to vydrzat, safan dufam ze deti budes mat az tak po 30.tke ked nazbieras trochu rozumu lebo zatial si len taky maly nakazeny slyzky super ober vol a si jediny clovek po ktorom ked si nieco precitam tak ma to uvadza do amoku a najradsej by som ti napraskal na tu tvoju prasinu je*lu ty zasran vygumovany, chod k cvokarovi alebo len tak si chod aj obes sa /sorry za to ulavenie v hlave to stoji/safan napísal:ano tak povedzte vy pani.ako by ste rozhodli?radsej by ste im dali volno za cenu toho ze by boli absolutne ineho vyznania ako vy alebo by ste im ukazali tu podla vas spravnu cestu?
-
lekoklatik
VIP
Nekcem ripat ale premna krst nic neznamena a nieje na tom nic zleee. Moje deti nebudu do nicoho tlacene. Verim v boha ale cirkev nenavidim. Preco by som mal chodit do kostola, na spoved, ... Ved ked sa kcem s Bohom porozpravat tak to poviem jemu a nie fararovi. Verim v boha ale v cirkev nikdajs nebudem. A uz sa do safana nenavazajte. Nikdy vas nenapadlo ze sa na tom moze velmi dobre bavit ako do neho furt hucite.miki690 napísal:Clovece, ved trochu rozmyslaj ... Pre teba krst NIC NEZNAMENA!!!
-
mastermind
VIP
nie nie je. nemusi predsa dodrziavat krestanske (prip. ine) zvyky aby veril v boha...dawo napísal:tak potom neveris v Boha ale len v jeho existenciu a to je rozdiel!!!!
to safan: moje deti by som na nabozenstvo prihlasil. a to z prozaickych dovodov:
- aspon by sa o tom nieco dozvedeli a vedeli by nieco aj z tej "druhej strany"
uskodit im to nemoze
no a co som povedal ja?? veri v jeho existenjiu no "zakony" ktore tu pre nas boh nechal nedodrziava...mastermind napísal:nie nie je. nemusi predsa dodrziavat krestanske (prip. ine) zvyky aby veril v boha...
to safan: moje deti by som na nabozenstvo prihlasil. a to z prozaickych dovodov:
- aspon by sa o tom nieco dozvedeli a vedeli by nieco aj z tej "druhej strany"
uskodit im to nemoze
-
P3Bo
Guru wannabe
Vela ludi sa tvari ako zarytych katolikov a nedokazu dodrzat ani zakladnych desat bozich prikazani
Takze ak povie ze neveri tak je to jeho nazor. Podla mna je viac odsudeniahodne ak niekto hovori ze je krestan a pritom porusuje prikazana jedno za druhym nez ten kto je ateista a je vnutorne dobry clovek. Btw pytal som sa farara este davno ze kto sa dostane do neba ci hresiaci krestan alebo spravodlivy budhista ? Odpovedal na to takto:" je na Bohu koho spasi " nepotrebuje dalej komentar .... 
aj ked som to tu uz zrejme pisal napisem sem nazor este raz, nazory a konania normalne logicky zmyslajuceho cloveka su mnohokrat v sulade s vacsinou prikazani(s vynimkou tych ktore priamo hovoria o bohu, myslim, ze je to napr prve), cize to, ze niekto nechodi do kostola, neznamena, ze je hned vandal, alebo nejaky vytrznik.dawo napísal:no a co som povedal ja?? veri v jeho existenjiu no "zakony" ktore tu pre nas boh nechal nedodrziava...
Dawo: keby si neveril v boha, resp nevedel o bozich prikazaniach spraval by si sa inak ako sa teraz bezne kazdy den spravas? Lebo s tvojich prispevkov vypliva ze bozie prikazania by sa mali dodrziavat lebo su bozie a nie preto lebo v sebe nesu istu moralnu zasadu bezneho cloveka, co je si myslim uz na uvazenie
-
mastermind
VIP
-
peterkozel
Medium Professional
pises ze je zle ked je niekto krestan a ani nie je schopny dodrziavat 10.toro, tak mi povedz preco ateista oslavuje vianoce a je rad ze je doma z roboty ked je nejaky cirk.sviatok uznavany statomP3Bo napísal:Vela ludi sa tvari ako zarytych katolikov a nedokazu dodrzat ani zakladnych desat bozich prikazaniTakze ak povie ze neveri tak je to jeho nazor. Podla mna je viac odsudeniahodne ak niekto hovori ze je krestan a pritom porusuje prikazana jedno za druhym nez ten kto je ateista a je vnutorne dobry clovek. Btw pytal som sa farara este davno ze kto sa dostane do neba ci hresiaci krestan alebo spravodlivy budhista ? Odpovedal na to takto:" je na Bohu koho spasi " nepotrebuje dalej komentar ....
- co sa tyka safana, ved mne je uplne jedno ze odmieta veskere nabozenstva mna len nesmierne vytaca ze on s uplnym presvedcenim hovori o niecom o ocom nema ani paru a napise to tak dementne ze to vobec nema zmysel /som to asi kapku prehnal s tym co som safanovi napisal, poznate to, nervicky a ked uz sa neda clovek vybuchne takze sorry/
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
keby niekto na svete dodrziaval vsetkych 10prikazani bol by to druhy boh...P3Bo napísal:Vela ludi sa tvari ako zarytych katolikov a nedokazu dodrzat ani zakladnych desat bozich prikazaniTakze ak povie ze neveri tak je to jeho nazor. Podla mna je viac odsudeniahodne ak niekto hovori ze je krestan a pritom porusuje prikazana jedno za druhym nez ten kto je ateista a je vnutorne dobry clovek. Btw pytal som sa farara este davno ze kto sa dostane do neba ci hresiaci krestan alebo spravodlivy budhista ? Odpovedal na to takto:" je na Bohu koho spasi " nepotrebuje dalej komentar ....