Pitie učiteľov na školských výletoch
dobra tema
...co si o tom myslim..ako teoreticky by to nemali robit ale tak viete..podla mna profesori nie su blbi vedia co robia deti na vyletoch tak si daju aj nieco oni...my mame v skole par takych prikladov a poviem vam tych ludia mam uplne najradsej!!
...pohoda ludia..
a tym nechcem povedat ze profesori u nas su alkoholici ci co...proste vypiju si na triednom vylete vsak to je moznost aj pre nich mat trosku volna ....
hlavne nic neprehanat(to sa tyka aj nas aj profesorov:)
-
peterkozel
Medium Professional
no ja mam skor taku skusenost este s maturitnych cias, vsetok ten chlast a jedlo co sme s vlastnych penazi kupovali si nakoniec pobrali ucitelia a nam zostala voda z vodovodu, inak nepatri to sem ale napadlo ma preco tie ucitelske zadocky sa nechavaju oslovovat titulom pan profesor? lebo titulom profesor sa tiez nechavaju oslovovat najv.mozgi a tak myslim vedci...
noo...u nas hej...ja som si uz na to zvykla a je mi take divne hovorit pan ucitel/ka ..co narobispeterkozel napísal:no ja mam skor taku skusenost este s maturitnych cias, vsetok ten chlast a jedlo co sme s vlastnych penazi kupovali si nakoniec pobrali ucitelia a nam zostala voda z vodovodu, inak nepatri to sem ale napadlo ma preco tie ucitelske zadocky sa nechavaju oslovovat titulom pan profesor? lebo titulom profesor sa tiez nechavaju oslovovat najv.mozgi a tak myslim vedci...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
susenejablko
Light Star
tooo je sqela tema...
na nasom gympli je jeden profak, ktory je znamy tym, ze fajci viac jak treba (na kazdej prestavke...preto meska na hodiny...)...tolko k charakteristike profaka...
pocul som o nom jednu 100% pravdivu historku...isli sme secci prvaci na branne a on jak bol pozadu (keby ste ho videli tak viete preco) a asi 5 ziakov z jeho triedy spoza neho vybehli (samozrejme aj s takym zavanom cigariet)...4ia mu utiekli, jeden nestihol...tak si ho zobrel ku sebe a sa ho pyta: ta kde si bol?? a ziak na to: ta sme nestihali, sme museli este na zachod ist...blablaablaaaa...ucitel:joooj sak povedz pravdu, ne? ziak: sak vazne...ucitel: joj boze sak mi mozes povedat, sak som tvoj triedny... a ziak: ta sme boli zakurit (uz si myslel ze bude po*eb)a ucitel s takym kamaratskym tonom a usmevom: a jake fajcis? (pravdepodobne to treba skor pocut jak citat...mozno sa stratila pointa...)
iny pribeh... boli na lyziarskom (par rokov dozadu)...aa viete ze jak to je, ze kazdy donesie flasku...tak raz vecer, ucitelia hliadkuju po chodbach, flasky povytahovane, skrinky pootvarane (aby sa mohli flasky rychlo skryt) a pije sa a tak...zrazu ten hore uvedeny profesor otvori dvere, flasky v momente zmizli (pravdepodobne si nevsimol ze tam boli) a teraz tak pozera, kyva s hlavou (chlapci mysleli ze bude po*eb
) a teraz profak rozopne sako so slovami: ta chlapci, ked ste vy nic nedonesli ta nam musia stacit 3 flasky... 
to boli take 2 priklady...s takym niecim nesuhlasim, ale zas...sranda musi byt
pocul som o nom jednu 100% pravdivu historku...isli sme secci prvaci na branne a on jak bol pozadu (keby ste ho videli tak viete preco) a asi 5 ziakov z jeho triedy spoza neho vybehli (samozrejme aj s takym zavanom cigariet)...4ia mu utiekli, jeden nestihol...tak si ho zobrel ku sebe a sa ho pyta: ta kde si bol?? a ziak na to: ta sme nestihali, sme museli este na zachod ist...blablaablaaaa...ucitel:joooj sak povedz pravdu, ne? ziak: sak vazne...ucitel: joj boze sak mi mozes povedat, sak som tvoj triedny... a ziak: ta sme boli zakurit (uz si myslel ze bude po*eb)a ucitel s takym kamaratskym tonom a usmevom: a jake fajcis? (pravdepodobne to treba skor pocut jak citat...mozno sa stratila pointa...)
iny pribeh... boli na lyziarskom (par rokov dozadu)...aa viete ze jak to je, ze kazdy donesie flasku...tak raz vecer, ucitelia hliadkuju po chodbach, flasky povytahovane, skrinky pootvarane (aby sa mohli flasky rychlo skryt) a pije sa a tak...zrazu ten hore uvedeny profesor otvori dvere, flasky v momente zmizli (pravdepodobne si nevsimol ze tam boli) a teraz tak pozera, kyva s hlavou (chlapci mysleli ze bude po*eb
to boli take 2 priklady...s takym niecim nesuhlasim, ale zas...sranda musi byt
coraz castejsie sa poslednou dobou stava ze suhlasim s pinacolada chalpcom.ano.pekne si to povedalpinacolada napísal:ale ved chlastanie patri do nasej kultury.chlastalo sa pred 300 rokmi,chlasta sa teraz a chlastat sa bude aj v dalekej buducnosti tak co vas to tak bere?ked nechcete pit,nepite a kazdy bude spokojny
-
pinacolada
Guru wannabe
-
spesko
Expert
nooo tak s tym riaditelom nie si samStilo napísal:asi na kazdej skole sa niekto najde kto si rad vypije aj v práci.. v mojom pripade to bol riaditel na ZŠ a teraz na SŠ - majster na praxi, pri nom je naozaj sranda, a pár profesorov... na výlete som sa nestretol s pitím medzi učiteľmi...
no k teme :
este sme vylet nemali ale ked bude tak to bude riadna pecka
no u nas na lyziaraku to bolo tak, o jedenastej bola vecierka. setky izby boli sustredene okolo haly v ktorej sme mali ranajky a obedy a tam do druhej vysedavali profesori. kazdu jednu noc pocas celeho tyzdna pili. isty nemenovany profesor prisiel s dvoma taskami plnymi fliasami tvrdeho. ich zasoby
.
alkohol sa dal kupit aj od personalu hotela----domacej vyroby
alkohol sa dal kupit aj od personalu hotela----domacej vyroby