Pitie učiteľov na školských výletoch

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
barcica
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

dobra tema :D ...co si o tom myslim..ako teoreticky by to nemali robit ale tak viete..podla mna profesori nie su blbi vedia co robia deti na vyletoch tak si daju aj nieco oni...my mame v skole par takych prikladov a poviem vam tych ludia mam uplne najradsej!! :D ...pohoda ludia..:) a tym nechcem povedat ze profesori u nas su alkoholici ci co...proste vypiju si na triednom vylete vsak to je moznost aj pre nich mat trosku volna .... :D hlavne nic neprehanat(to sa tyka aj nas aj profesorov:)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

no ja mam skor taku skusenost este s maturitnych cias, vsetok ten chlast a jedlo co sme s vlastnych penazi kupovali si nakoniec pobrali ucitelia a nam zostala voda z vodovodu, inak nepatri to sem ale napadlo ma preco tie ucitelske zadocky sa nechavaju oslovovat titulom pan profesor? lebo titulom profesor sa tiez nechavaju oslovovat najv.mozgi a tak myslim vedci...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no my na skolske vylety casto nechodime,kvoli spravaniu.teraz by sme mali ist tento rok v lete.na byvalej skole (i hate new skool) som sa pohadal s anglictinarkou a povedal som jej,ze prepacte za vyraz ucitelka.a co sa tyka pitia,ne ze by sme pili my ale piju ucitelia...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Na lyziarskom sa náš učitel ožral do nemoty, tolko smiechu bolo :)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

peterkozel napísal:no ja mam skor taku skusenost este s maturitnych cias, vsetok ten chlast a jedlo co sme s vlastnych penazi kupovali si nakoniec pobrali ucitelia a nam zostala voda z vodovodu, inak nepatri to sem ale napadlo ma preco tie ucitelske zadocky sa nechavaju oslovovat titulom pan profesor? lebo titulom profesor sa tiez nechavaju oslovovat najv.mozgi a tak myslim vedci...
noo...u nas hej...ja som si uz na to zvykla a je mi take divne hovorit pan ucitel/ka ..co narobis
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ale ved chlastanie patri do nasej kultury.chlastalo sa pred 300 rokmi,chlasta sa teraz a chlastat sa bude aj v dalekej buducnosti tak co vas to tak bere?ked nechcete pit,nepite a kazdy bude spokojny :wink:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no podla toho s kym idu na ten vylet..ked su to detiska zo ZS tak je to dost zle ale co nam brani plnoletim vypit si s nimi?na strednej mame uz nejaku zodpovednost samy za seba a tym padom sa nemusime bat nejakych problemov.a ani oni nie.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

tooo je sqela tema... :D na nasom gympli je jeden profak, ktory je znamy tym, ze fajci viac jak treba (na kazdej prestavke...preto meska na hodiny...)...tolko k charakteristike profaka...

pocul som o nom jednu 100% pravdivu historku...isli sme secci prvaci na branne a on jak bol pozadu (keby ste ho videli tak viete preco) a asi 5 ziakov z jeho triedy spoza neho vybehli (samozrejme aj s takym zavanom cigariet)...4ia mu utiekli, jeden nestihol...tak si ho zobrel ku sebe a sa ho pyta: ta kde si bol?? a ziak na to: ta sme nestihali, sme museli este na zachod ist...blablaablaaaa...ucitel:joooj sak povedz pravdu, ne? ziak: sak vazne...ucitel: joj boze sak mi mozes povedat, sak som tvoj triedny... a ziak: ta sme boli zakurit (uz si myslel ze bude po*eb)a ucitel s takym kamaratskym tonom a usmevom: a jake fajcis? (pravdepodobne to treba skor pocut jak citat...mozno sa stratila pointa...)

iny pribeh... boli na lyziarskom (par rokov dozadu)...aa viete ze jak to je, ze kazdy donesie flasku...tak raz vecer, ucitelia hliadkuju po chodbach, flasky povytahovane, skrinky pootvarane (aby sa mohli flasky rychlo skryt) a pije sa a tak...zrazu ten hore uvedeny profesor otvori dvere, flasky v momente zmizli (pravdepodobne si nevsimol ze tam boli) a teraz tak pozera, kyva s hlavou (chlapci mysleli ze bude po*eb :D ) a teraz profak rozopne sako so slovami: ta chlapci, ked ste vy nic nedonesli ta nam musia stacit 3 flasky... :D

to boli take 2 priklady...s takym niecim nesuhlasim, ale zas...sranda musi byt :)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pinacolada napísal:ale ved chlastanie patri do nasej kultury.chlastalo sa pred 300 rokmi,chlasta sa teraz a chlastat sa bude aj v dalekej buducnosti tak co vas to tak bere?ked nechcete pit,nepite a kazdy bude spokojny :wink:
coraz castejsie sa poslednou dobou stava ze suhlasim s pinacolada chalpcom.ano.pekne si to povedal :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

safan napísal:coraz castejsie sa poslednou dobou stava ze suhlasim s pinacolada chalpcom.ano.pekne si to povedal :)
vidis.ludia sa menia :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Racius napísal:Zážitok môjho starého otca z čias na vysokej škole (~1960) : :D :)

Nie je to síce o pití, ale je to podobné. :)
Haaaha, tak toto je podľa mňa také... zlaté :lol:
lolop
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lolop »

podla toho aky vylet ak sa jedna o neakom jednodnovom tak si myslim ze by nemali pit zaden alkohol , ale ak sa jedna o neaky viacdnovy vylet (napr pobytovy liziarak) tak ani tam by pit nemali ale sak nech si kus daju :)
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

Stilo napísal:asi na kazdej skole sa niekto najde kto si rad vypije aj v práci :) .. v mojom pripade to bol riaditel na ZŠ a teraz na SŠ - majster na praxi, pri nom je naozaj sranda, a pár profesorov... na výlete som sa nestretol s pitím medzi učiteľmi... :wink:
nooo tak s tym riaditelom nie si sam :D na zakladke tiez som mal takeho riaditela s cervenym nosom :lol: no a na strednej teraz mame triedneho co si rad vypije ale mozem povedat ze je to najlepsi triedy na celej nasej skole... vsetci nam ho zavidia ale bude mat z niektorych veci problemy urcite... napr pusta nas domov... cez vyucovanie sme na hodine 6-9 ludi... a tak no... :?
no k teme :
este sme vylet nemali ale ked bude tak to bude riadna pecka :D ozran party s triednym 8)
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

Lyziarsky :lol:
profak za nami prisiel vecer ked kontroloval izby s takymito hlaskami:
"Chlapci nejedzte, zajtra sa vstava!"
"Kde je ten piaty sak ste tu traja a mate byt styria" :shock: :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

naliati profaci na skolsych vyletoch...to je uz bezne...a casto pre studentov prospesne :D...navyse to sposobuje vela vtipnych prihod :)
ci je to spravne...no zrejme nie...predsa maju zodpovednost...ale budme uprimi...v tej chvili je to kazdemu jedno :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to je vsetko fajn az kym sa ucitelia nedadrbavaju vasim chlastom (donovaly 2006) :(
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No ja som tam sice nebol ale v 8. co boli spoluziaci na vylete tak zevraj sa nas ucitel telocviku tak opil ze tam chytal za r*ť ine ucitelky :D
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

my ani na vylete nemusime byt a riaditel chlasta jak stary notorik :lol:
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Osobne mi to nevadi ale nemali by to robit....davaju maldezi zly priklad :lol:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

no u nas na lyziaraku to bolo tak, o jedenastej bola vecierka. setky izby boli sustredene okolo haly v ktorej sme mali ranajky a obedy a tam do druhej vysedavali profesori. kazdu jednu noc pocas celeho tyzdna pili. isty nemenovany profesor prisiel s dvoma taskami plnymi fliasami tvrdeho. ich zasoby :P.
alkohol sa dal kupit aj od personalu hotela----domacej vyroby :wink:
Napísať odpoveď