Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

vela ludi hra na nete niekoho kym niesu proste niekedy je lepsie nieco napisat babe ako jej to povedat do oci pretoze by som to nezvladol ale podla mna nic nie je nad fyzicky kontakt :roll: laska sama o sebe bez neho nie je mozna
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ano lebo čo je to za lásku keď ste sa ani nevideli. To sú len sympatie. A keď sa stretnete tak po rande si zasadne za comp a vybaví si 30 ďalších stretnutí. Stále si u net-baby len jeden zo 100 chápete?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

MayDaySK napísal:Ano lebo čo je to za lásku keď ste sa ani nevideli. To sú len sympatie. A keď sa stretnete tak po rande si zasadne za comp a vybaví si 30 ďalších stretnutí. Stále si u net-baby len jeden zo 100 chápete?
lenze je rozdiel medzi laskou a zoznamenim. ked niekto ze za zalubil do niekoho z netu tak je podla mna mierne :smt033 ale ked sa stretnete, a odtial to pokracuje ako 2 normalny ludia, tak co je na tom zle? BTW nikto nepovedal za to ze sa stretne s 1 clovekom stretne sa aj s dalsimi 100, a tiez dnesny pojem chatterka/net-baba je extrem, pises akoby kazda baba na pokeci tam bola len na to aby si pisala s 100 xlapmi a kazdym sa stratavala. dnes chodi na pokec(a ine chaty) skoro kazdy od Shindlerovej(zamerne som ju pouzil ako priklad lebo viem ze tam xodi/la a mal som jej nick) az po baby co nevedia ani co to znamena chalan. takze tak
MayDaySK napísal: Mňa by podviedla ešte aj mníška, ja ženy poznám dobre!
Nic v zlom Bracho, ale kde si myslis ze je problem? myslis ze len v nich?:new04: Si si isty ze ich ich dobre poznas?
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Noo... ja mam tez podobne zoznamenie cez net... ale to moje je zrejme uplne ine :D aj my sme sa uz mali velakrat stretnut ale doticny nemohol :D Mnoo... ale tak... noo... :D radsej uz nic... nech ti to vide... (skoro pisem)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

a odtial to pokracuje ako 2 normalny ludia, tak co je na tom zle?
Tak ano lebo potom sa to ráta ako vzťah ktrý si zohnal na ulici.

Ale to ti poviem že ja som to videl na vlastné oči že som sa bavil na chate s babou a sama mi napísala že mala X stretnutí a že si tu píše minimálne s 30-mi. Ďalšia baba ktorá bola z nášho mesta, som jej navrhol či nejde von, dala mi aj číslo na mobil a potom keď som jej za 2 dni napísal, odpísala že: Sorry už si nepamätám kto si lebo vieš, ja mám toľkých...

Toto sa mi reálne všetko stalo. Ak chcete dôkaz spravím aj screenshoty, ale stačí ak zájdete do témy ženské frázy a potvrdzujem že som nepoznal babu ktorá by sa tak nesprávala.
Nic v zlom Bracho, ale kde si myslis ze je problem? myslis ze len v nich?
Pravdaže. Vždy keď som sa spoznal s babou dopredu som vedel že podvádza atď. A nakoniec vyšlo najavo že aj to tak bolo. Každá baba bola taká ako téma ženské frázy. Odrazu nemala čas, odrazu skladala telefóny bez dôvodu, odrazu začala správať čudne a nemala nato vysvetlenie. Normálna baba patrí u mňa do sekcie Sci-Fi. Sorry hoši ale v živote som takú nevidel.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Laska cez internet ?

Príspevok od používateľa johnny171 »

Emerger napísal:Tak asi pred mesiacom som spoznal na internete spriaznenu dusu. Velmi si rozumieme a mam ju moc rad aj ked som ju nazivo este nevidel mam jej fotky ona moje, piseme si kazdy den aspon 2-3 hodinky + sms. Uz sme sa mali 2 ci 3x stretnut ale stale nam do toho nieco prislo. Teraz sa mame uz na 100 percent cez vikend vidiet a ja sa Vas chcem tak spytat, ze co na to hovorite, myslite si ze moze existovat takto nadviazany vztah ?Verite tomu alebo to odcudzujete ?
Za nazory vopred dakujem...
zazil som(vyse pol roka),... ostali sme velmi dobri kamosi... co uz.. drzim palce :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja si pisem 2 mesiace s jednou babou. je strasne super a este som si so ziadnou tak nerozume ako s nou. ani ziadnu byvalu som nemal tak rad. rpoblem je v tom ze nebyva tak daleko, elnze ja chodim na vysku a cely tazden som na intraku domov pridem na vikend, a to som jeden den v robote a este sa mi treba aj ucit...
zajtra s nou sice idem na kavu, ale viem ze zostaneme len kamarati, pretoze by to nemalo zmysel udrziavat nieco na dialku...
no ale je to fakt skoda :(

tak nakoniec sme sa dali do kopy :)
sice sa uvidime 1-2x do tyzdna, stoji to za to lebo ju mam velmi rad a spravim pre nu vsetko :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Netove znamosti

Príspevok od používateľa Runes »

no taka otazocka tiez mate problemy s tym ze vela kecate cez net a potom ocom vonku ???
konkretne moj problem je v tom ze kamaratka ma zoznamila s jej kamaratkou ktora sa mi lubila na fotke a celkom v poho vychadzame akurat ze uz 2 mesiace ficime na nete stretli sme sa raz asi na 10 min (na valentina dostala ruzicku :-) ) no a proste celo by to ist von len dako furt neni casu ale bojim sa toho ze cim neskor to pride tym tachsia bude komunikacia tak nefim mate daco ocom sa da kecat ??? :-) abo tak dake rady hlavne tu neodkazujte na temy ocom kecat tam su fakt sprostosti svojho casu som tam aj ja pisal

D. :-)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

skus pouzit tlacitko hladat takychto tem je tu vela :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Popravde skor sa mi stane, ze nie je o com na nete, ale v reale sa vzdy nieco najde, diskusia sa rozvinie.. Staci zacat skolou, to sa premietne na znamky, ucitelia, prihody, zazitky, spoluziaci, lyziarsky, dovolenka v chorvatsku, ..... neviem si predstavit, ze by nebolo o com.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: all

midnight_man napísal:skus pouzit tlacitko hladat takychto tem je tu vela :wink:
aj mne sa zda ze to tu uz bolo ale sa mi nechce hladat aj tak nikdy nic nenajdem :lol: osobne si myslim ze taketo vztahy nemaju dobru perspektivu. Ked zacnes balit divca do oci tak si po 1. lepsi nez ty co sedia doma a pisu cez net a u dievcat tym podla mna viac zabodujes nez randem na slepo a po 2. ihned sa mozete ohodnotit ci si po vyzorovej stranke vyhovujete (viem ze je to povrchne ale nemozem si pomoct ze na tom vsetkym zpociatku zalezi a kto povie ze "nie" klame mozno nie uplne ale zalezi )
midnight_man
Guru
Guru

P3Bo napísal: osobne si myslim ze taketo vztahy nemaju dobru perspektivu.
Ja osobne som to zacal,,najpr malym stretkom,,,(nahodou s kamaratmi) potom to pokracovalo skype,,pokec,,,,a potom zas take male stretko,,uz len mi dvaja,,a potom,,uz to slo ani neviem ako ;) ten skype,.a pokec nic nepokazia,,
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Chcem aby sme si nieco ujasnili uz ta videla ??? pred tym druhym stretkom ?
midnight_man
Guru
Guru

all

P3Bo napísal:Chcem aby sme si nieco ujasnili uz ta videla ??? pred tym druhym stretkom ?
ako videla? prvy raz sme sa stretli len tak nahodou,,v jednom podniku,,sme tam prisli s kamaratmi,a ona tam bola,,ja som si zohnal jej skype,,ona moje,,a tak
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:ako videla? ...
Ci ste sa rozpravali uz pred tym nez ste si zohnali vzajomne internetove adresy .... :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hh no porad debata :-D no ja viem ze take temy tu su ale ako som povedal tam su fakt blbosti sak som tam prispieval aj ja hehe
a unas je to icq momentalne jediny mozny kontakt oto ide lebo neni casu teda nemame naraz volny cas lebo ja mam taky sprosty rozvrh teraz ze konec a ona maturuje a furt haluzi a kockuje sa chudak dievca a tak ma napadlo ze ked pojdeme von ci vlastne budeme mat ocom bo mam super kamosku ale nase kamaratstvo sa vlastne znicilo koli netu ked ideme von kecame 10 minut na nete prepiseme cely den a necem aby sa to stalo tu lebo s nou mam vela spolocneho :-)
midnight_man
Guru
Guru

P3Bo napísal:Ci ste sa rozpravali uz pred tym nez ste si zohnali vzajomne internetove adresy .... :)
nie,,
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

internet a laska... pre mna NIE
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hmmm lucky man :) neviem mozno svetla vynimka jedna z tisic. Jedinou vyhodou takychto vztahov je ta ze sa nadvazuju ovela lachsie ako normalne ale neverim v lasku cez internet ......asi tolko ( dohovoril som )
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A prečo hneď Internet a láska? Internet je dobrá vec na zoznámenie sa a prve oťukanie sa. Aj tak sa všetko ukáže, až keď sa prvý krát live stretnete. Všetko je to potom o bezprostrednosti. Pri compe máš čas premyslieť si odpoveď. Na takejto "veci" práve teraz pracujem aj ja. Dúfam že výjde :)
Napísať odpoveď