Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

P3Bo napísal:neverim v lasku cez internet
ani ja...nikdy som to nepovedal...to bola laska na "prvy pohlad" a nie cez internet!!!!!!!!
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

P3Bo napísal:Hmmm lucky man :) neviem mozno svetla vynimka jedna z tisic. Jedinou vyhodou takychto vztahov je ta ze sa nadvazuju ovela lachsie ako normalne ale neverim v lasku cez internet ......asi tolko ( dohovoril som )
no tomu ani ja moc neverim bo cez net sa vidia ludia inak ako v reale :-) huh mna stve len to ze ona je fakt super jak keby premna len bohuzial momentalne odkazana komunikacia na net :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

jin napísal:A prečo hneď Internet a láska? Internet je dobrá vec na zoznámenie sa a prve oťukanie sa. Aj tak sa všetko ukáže, až keď sa prvý krát live stretnete. Všetko je to potom o bezprostrednosti. Pri compe máš čas premyslieť si odpoveď. Na takejto "veci" práve teraz pracujem aj ja. Dúfam že výjde :)
tak potom Internet a Vztah iny ako kamaratsky/priatelsky... NIE :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

uprimnaDUSA napísal:tak potom Internet a Vztah iny ako kamaratsky/priatelsky... NIE :)
Presne tak :) V lásku cez internet tiež neverím. Tá moja známosť na ktorej aktuálne pracujem tiež nieje čisto internetová, tiež sme sa predtým videli. Ale boli aj také, že čo išli iba cez internet. Ani jedna nevyšla, s drvivou väčšinou som sa ani nestretol :P

//eritrocit: Témy spojené.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja neviem čo by ste podaktorý robili bez netu! tuším by ste platilôi staromladeneckú daň, a to pekne dlho...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

Te-wei napísal:Ja neviem čo by ste podaktorý robili bez netu! tuším by ste platilôi staromladeneckú daň, a to pekne dlho...
chapem to tak, ze si narazal na to, ze sa vela ludi zoznamilo prave cez internet...ale je ine cez internet lubit a cez internet sa zoznamit...

ak by som naaaahodou zle pochopil, prepac :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Te-wei napísal:Ja neviem čo by ste podaktorý robili bez netu! tuším by ste platilôi staromladeneckú daň, a to pekne dlho...
huh no ale ta tema co sem spojili bola otom ze je to odkazane na net :-) teda ono to neni laska cele je to otom ze som spoznal babu je to celkom super az nato ze koli casovym podienkam mozme komunikovat len cez net lebo nemame naraz volno :-) cize ten net to drzi troska pri zive abo tak dako no :-D
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

podla mna je net iba prostrednik...takze ci sa zoznamite na zastavke, v autobuse, vo vlaku, v lietadle, na lodi, v parku, v skole, v supermarkete, na poste, v banke, v obchode, v knihkupectve, vo fitku, na bazene, na ihrisku, pri squashi, pri biliarde, ked si s kamaratmi alebo este na nejakom z milionov inych miest, tak je to stale jedno a to iste:

stretnu sa dvaja ludia, ktori su si sympaticki

EQ
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

GeeKoon napísal:podla mna je net iba prostrednik...takze ci sa zoznamite na zastavke, v autobuse, vo vlaku, v lietadle, na lodi, v parku, v skole, v supermarkete, na poste, v banke, v obchode, v knihkupectve, vo fitku, na bazene, na ihrisku, pri squashi, pri biliarde, ked si s kamaratmi alebo este na nejakom z milionov inych miest, tak je to stale jedno a to iste:

stretnu sa dvaja ludia, ktori su si sympaticki

EQ
uplne suhlasim, len net je v tom blby ze ti ludia nemusia byt velmi blizko... napr Presov a LEvice... cca 360km ci kolko... a na zastavke ked strtnes/zoznmis sa s nimkym tak je asi z okolia...
luluu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luluu »

ja si myslím že je to možné, ja som sa s mojim priateľom zoznámila cez net a zatiaľ to funguje krásne ( pol roka ) a tak isto ako to má svoje čaro keď sme spolu, tak isto to má svoje čaro keď si píšeme cez net, takže držím palce :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

luluu napísal:ja si myslím že je to možné, ja som sa s mojim priateľom zoznámila cez net a zatiaľ to funguje krásne ( pol roka ) a tak isto ako to má svoje čaro keď sme spolu, tak isto to má svoje čaro keď si píšeme cez net, takže držím palce :wink:
Nieje,,ty si sa s nim iba "zoznamila" ale myslim ze ta "iskra" skocila az pri prvom stretnuti,,nemyslis? :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Moze aj nemusi... Ja som takto spoznal tri holky... Dve to boli este deti, bohuzial, ale odvtedy viem co chcem... A zistil som ake je to... odje*at, alebo byt odje*any... S mojou terajsou, zacali sme si pisat pred 4mi mesiacmi, iCQ/SMS, stale viac a viac, pred Vianocami sme sa stretli, parada, od vtedy som na nu nevedel prestat mysliet, a na druhykrat ked sme sa stretli, sme sa dali dokopy, byvame sice od seba 80km, ale zatial neni problem a uz sme spolu mesiac :) Taketo obdobie co zazivam som este nezazival :smt007
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

No, reagoval by som z casti na predchadzajuci prispevok....

Pisal som si z jednou co mala tolko ako ja, velmi sme si rozumeli, lubostne SMS a podobne... Problem je, ze byvala v presove (rsp. Stropkov) Totalne ma dostvalo ked neodpisala na valentina, bo som akurat pomaly bol na ceste... Tak som sa na to v**ral.

Teraz som si s jednou pisal cez azet a vyzera to nedejne, byva par minut cesty odo mna. Dneska sme sa akurat stretli, ale boli tam aj iny, ale pohodka...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Noo, ono ja som trval na stretnuti viacmenej... Bo som jej povedal, ze len si pisat s clovekom a byt bez osobneho/fyzickeho kontaktu, ze je o nicom... A ked sme sa prechadzali prvykrat, este nic nebolot ak si spominam, ako vravela, ze nemoze tomu uverit, ze by sa s niekym stretla cez net a, ze som dosiel... :oops:
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

luluu napísal:ja si myslím že je to možné, ja som sa s mojim priateľom zoznámila cez net a zatiaľ to funguje krásne ( pol roka ) a tak isto ako to má svoje čaro keď sme spolu, tak isto to má svoje čaro keď si píšeme cez net, takže držím palce :wink:
tak ja som to skusal a vysledok bol dost zly... sice to bolo na cca 350km ale aj tak. najprv sme boli len kamarati a velmi dobry ale ked mi radila s mojou vtedajsou holkou lebo nas vztah sa rozpaadal tak mi bola cim dalej blizsia... uz to prepuklo v lasku... taraz mu mam velmi velmi rad a chcel by som byt s nou a ona tiez ale nechce sa trapit a ja ju mam tak rad ze spravim cokolvek aby bola stastna, hoci ja nebudem... je to velka vzdialenost kebyze menej tak by asi nebol problem.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Joup..Laska cez net sa da.. A je to tlak..Len, clovek fakt musi mat stastie....Uplne, ze moc.. A, nejak.. ide to..Len musia chciet obdvaja.. Moja je odomna ..hmm kolo tych 200km..Ale ide to.. A je to krasne, ked sme spolu.. Ale fakt, dalo to strasne ale strasne moc trapenia, kim sa to vsetko urovnalo, a bolo to take krasne, ako to je teras.. Ked ju milujes, njeje co riesit.. Ale je to zaujimave.. Vela ludi sa tak, ze cuduje.. :oops: bo.. tak, Ja meram 180, a ona 186..:) a je o rok a pol starsia odomna..:) Ale aj tak ju lubim.. Nemyslim si, ze by bol v tom nejaky problem.. Ale, ona je uplne prva.. vo vseckom.. Tak.. a co by som dal za to, aby ostala aj ta posledna.. :smt057 No, uvidime.. ale, tak, da sa to... A som fest rad, ze som ju na nete spoznal.. bo to bola fest, ze veeeeeeeeelmi vleka nahoda..:P :) Vobec sme si nejak nerozumeli, ani nazorovo, ani tak, ale stale sme si pisali..Lebo to bolo super.. Potom to nejak "puklo" :smt057 ked sme si pisali 12 hodin v kuse.. prve stretnutie.. bolo naj..:) kim bolo druhe, preslo strasne moc casu..lebo tam bolo neuveritelne vela problemov..fakt ze strasne moc.. druhe stretnutie bolo tazke.. velmi tazke...Ale, od tretieho us to je iba to naj,..:) :smt050 takze.. drzim vam seckim palce ohladom tohto..;)
btw, Simonkaaa :aasmile6:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Láska cez internet??

Príspevok od používateľa Eritrea »

neviem ci tu ta tema uz bola, mozno ano mozno nie ale chcela by som sa vas spytat ci je mozne aby to fungovalo...
uz viackrat som cez pokec, ICQ apod nasla spriaznenu dusu pisali sme si aj rok , velmi dobre sme si rozumeli ale nakoniec to vzdy nejako zhaslo. :(
Sadbola v tom dialka,no nikdy nezistim ci by nam to vyslo.:?
mate s tym nejake skusenosti? :wink:

//zuzkazuzka: dve rovnaké témy spojené
midnight_man
Guru
Guru

onicom....neodporucam...nema to zmysel!!! ani nezacinat...moja rada ako "odbornika" ! :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

laska cez internet = nonsens
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

No ja osobne s tym skusenost nemam, ale pisal som si isty cas s jednou zenou na pokeci, ktora si tam nasla muza. Maju spolu 4rocnu dcerku a ziju stastne. teda podla jej slov. Takze spriaznena dusa a este nieco viac sa istotne tak da najst, ale asi to bude tazke.
Napísať odpoveď