HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Som si na tuto temu spomenul, ked som zhliadol Fort Minor v telke minule ...

MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

schw33k napísal:No keďže väčšina akože super skaterov aspoň na SVK nosí široké gatiská , takže je ich psia povinnosť počúvať hh

To máš ako u Skinheadov - zas ich psia povinnosť je hh nenávidieť

Všetko to platí do bodky a keď sa čo i len trochu nad tým človek zamyslí , zistí aké je to neskutočne trápne
heh s tymto nazorom sa stretavam po prvy krat.. poznam dost skinheadov a ze by hip hop nenavideli ? skorej im vobec nevadi..
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

K teme: nemam rad ked sa porovnavaju veci ako punk vs. hip hop co ja viem pride my to take neviem no,ved kazdemu sa paci ine a ked si kombinuje aj hoci styly ako hip hop a punk tak je to jeho vec ked jemu sa tak paci :wink: ja osobne sa obliekam ako "rapper,, ale nemam problem pokecat s hocikym ktory ma nieco v hlave urcite sa nerozpravam s ludmi typu ty si rapper tak sa s tebou nebavim(vela punkerov my to povedalo)ale co uz raz to pochopia dufam. :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Nino napísal:K teme: nemam rad ked sa porovnavaju veci ako punk vs. hip hop co ja viem pride my to take neviem no,ved kazdemu sa paci ine a ked si kombinuje aj hoci styly ako hip hop a punk tak je to jeho vec ked jemu sa tak paci :wink: ja osobne sa obliekam ako "rapper,, ale nemam problem pokecat s hocikym ktory ma nieco v hlave urcite sa nerozpravam s ludmi typu ty si rapper tak sa s tebou nebavim(vela punkerov my to povedalo)ale co uz raz to pochopia dufam. :)
tak sa obliekaj podla seba ako ti to pasuje, a nie ziadne dvoj metrove rifle, tricka po kolena a neviem co, a HLAVNE bud sam sebou :wink:

a budu sa s tebou rozpravat aj punkery :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

fruxo napísal:tak sa obliekaj podla seba ako ti to pasuje, a nie ziadne dvoj metrove rifle, tricka po kolena a neviem co, a bud sam sebou :wink:

a budu sa s tebou rozpravat aj punkery :)
Ked sa mu to pači tak nech sa tak oblieka ! Ked sa snim tý punkeri nerozpravaju len zato že ma široké gate tak to musia byť nejaky vygumovaný magori !
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

co ty vies... mozno mu na nom vadi mozno preto to ze sa tak oblieka :P ze sa na nieco hra (a tymto stylom obleceni to tak naznacuje) ... sak chapes ako to myslim :)

ale to je len moj nazor ...
pingus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pingus »

fruxo napísal:co ty vies... mozno mu na nom vadi mozno preto to ze sa tak oblieka :P ze sa na nieco hra (a tymto stylom obleceni to tak naznacuje) ... sak chapes ako to myslim :)

ale to je len moj nazor ...
takze ked ma niekto siroke gate, tak sa automaticky na nieco hra? a ked si da ciro a tazke boty, tak to je v pohode, lebo punkery sa na nic nehraju,ze?:)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

TO SOM NEPOVEDAL ! mozno to znelo ako obranovanie punkerov, ale ja som len reagoval na vetu ze ho punkery nemaju radi ... :)

ja osobne som proti tym veciam ... ze vlastne sa delia skupiny (rappery, punkery,...) hraju sa na to lebo to je v mode (moj nazor)

keby sa spravali normalne, chodili obleceni normalne.... lebo teraz vlastne je to tak nejaky trafeny rapper ... priklad. rytmus zapoti nejaku hovadinu, a uz to pouziva aj dotycny, rytmus bude mat tricko po kolena tak aj ostatny budu mat tricka po kolena... a plno dalsich veci, to sa mi na tom nepaci, ze vlastne niesu sami sebou, ale sa na nieco hraju...

ako poznam takych cloviecikov aj ja osobne, ktory maju 2 metrove rifle, tricka po kolena, sprava sa ako iny clovek, kazde druhe slovo nadavka, a pocuva rap ... a nemam ho rad

a poznam takeho cloviecika, ktory sa oblieka normalne, sprava sa ako normalny slusny clovek,raz za cas si aj ponadava... a pocuva rap...a s nim je to v pohode... radsej mam takych ludi ;)

ak som niekoho urazil tak sry, je to moj nazor :smt003
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

PACO8 napísal:ani ja v tom nemam moc prehlad keby sa vyjadria k tomu lahsie by sa posudzovalo ja hip-hop moc nemusim a sk8ing tiez ne ja radsej aggresiv inline
Lord 3D: metal 4ever ako ty
Hej presne tak..ja tiez jazdim na Blade-och...a kamaratov na skatoch mam aj raperov aj punkacov...je mi to jedno..ide o to aki su... 8) PUNK'S NOT DEAD !!!
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

fruxo napísal: a poznam takeho cloviecika, ktory sa oblieka normalne, sprava sa ako normalny slusny clovek,raz za cas si aj ponadava... a pocuva rap...a s nim je to v pohode... radsej mam takych ludi ;)
Ale keby si obliekol siroke rifle a volnu mikinu hned je to debil? Ked sa niekomu paci ten styl obliekania musi to byt len dalsi magor co napodobnuje riťmusa? Myslim ze odsudzovat niekoho preto ako sa oblieka je uplne scestne... :roll:

EDIT:
smetiar007 napísal:Presne tak ako si napisal..niekto ide po meste z velkym trickom a uz seci zacnu sepkat :evil: Je vec daneho cloveka co robi pocuva..Kludne tu moze byt tema Skateboarding vs metal :evil:
Alebo ping pong vs. techno :lol:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

piton napísal:Ale keby si obliekol siroke rifle a volnu mikinu hned je to debil? Ked sa niekomu paci ten styl obliekania musi to byt len dalsi magor co napodobnuje riťmusa? Myslim ze odsudzovat niekoho preto ako sa oblieka je uplne scestne... :roll:
Presne tak ako si napisal..niekto ide po meste z velkym trickom a uz seci zacnu sepkat :evil: Je vec daneho cloveka co robi pocuva..Kludne tu moze byt tema Skateboarding vs metal :evil:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

smetiar007 napísal:Presne tak ako si napisal..niekto ide po meste z velkym trickom a uz seci zacnu sepkat :evil: Je vec daneho cloveka co robi pocuva..Kludne tu moze byt tema Skateboarding vs metal :evil:
Tu nejde o to ako sa kto oblieka ale o tie povahy ... nevravim ze kazdy je taky, ale zo skaterov co poznam pocuvaju hiphop tak su vecsinou arogantny, netolerantny, egoisticky, vyhladavaju problemy a robia zle meno skaterom ... takto je to u nas, aj ked mozno by som vedel najst vynimku ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Prosim vsemohuce HOJKa ale moderatorv aby to LOCKLI to nema vyznam osocovanie :roll:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Podla mňa to dokopy celkom ide (aj napriek tomu že väčšinu rapových pesničiek nemám rád....100% slovenských),alebo možno by k tomu šiel aj ten punk.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

to ze tak sa oblieka som napisal len ako pridavok
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

fruxo napísal:TO SOM NEPOVEDAL ! mozno to znelo ako obranovanie punkerov, ale ja som len reagoval na vetu ze ho punkery nemaju radi ... :)

ja osobne som proti tym veciam ... ze vlastne sa delia skupiny (rappery, punkery,...) hraju sa na to lebo to je v mode (moj nazor)

keby sa spravali normalne, chodili obleceni normalne.... lebo teraz vlastne je to tak nejaky trafeny rapper ... priklad. rytmus zapoti nejaku hovadinu, a uz to pouziva aj dotycny, rytmus bude mat tricko po kolena tak aj ostatny budu mat tricka po kolena... a plno dalsich veci, to sa mi na tom nepaci, ze vlastne niesu sami sebou, ale sa na nieco hraju...

ako poznam takych cloviecikov aj ja osobne, ktory maju 2 metrove rifle, tricka po kolena, sprava sa ako iny clovek, kazde druhe slovo nadavka, a pocuva rap ... a nemam ho rad

a poznam takeho cloviecika, ktory sa oblieka normalne, sprava sa ako normalny slusny clovek,raz za cas si aj ponadava... a pocuva rap...a s nim je to v pohode... radsej mam takych ludi ;)

ak som niekoho urazil tak sry, je to moj nazor :smt003
ja nepakujem po rytmusovi ani po nikom proste sa my pacia tie siltovky a satky pod tym dlhe tricka az po kolena a siroke gate,ja sa tak citim dobre a necitim sa ani tak ze som nad nieco nad punk alebo tak nieco :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

mne sa osobne paci skate stil a podla mna to moc nepasuje ku sebe hmm ako ze hh si zacali nosit skate tenisky ide im o image ale tie tenisky su urcene pre skate a nie pre hh deti s nohavicami pri kolenach s rovnym siltom a blbostami hh nech si nosi bufu (blbec uz furt :D ) a nech si da nejake basket tenisky ono o teniskach to neni a ked hh robia so skate znaciek hh znacku to uz je podla mna divne nic proti nikomu. Co si myslia ty ze si daju siroke gate po kolena daju si nejke triko ze hiphop, tenisky P, rovny silt kravatu a dalsie ozdoby a myslia si ze su tazky hiphopery by som si to zivote neobliekol priam mi je to nechutne tak decentne mozu dat na javo co pocuvaju ale dakedy to prehanaju.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

jumper napísal:mne sa osobne paci skate stil a podla mna to moc nepasuje ku sebe hmm ako ze hh si zacali nosit skate tenisky ide im o image ale tie tenisky su urcene pre skate a nie pre hh deti s nohavicami pri kolenach s rovnym siltom a blbostami hh nech si nosi bufu (blbec uz furt :D ) a nech si da nejake basket tenisky ono o teniskach to neni a ked hh robia so skate znaciek hh znacku to uz je podla mna divne nic proti nikomu. Co si myslia ty ze si daju siroke gate po kolena daju si nejke triko ze hiphop tenisky P a myslia si ze su tazky hiphopery by som si to zivote neobliekol priam mi je to nechutne tak decentne mozu dat na javo co pocuvaju ale dakedy to prehanaju.
Hovoris ze to neni o teniskach ale priradujes k hiphoperom basketbalove tenisky ! :wink:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Digital napísal:Hovoris ze to neni o teniskach ale priradujes k hiphoperom basketbalove tenisky ! :wink:
Nieco na tom bude :D som sa v tom nejako stratil
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Ja ako skater si dovolim povedat, ze vacsina ludi(hip hoperov) to robi koli "image" ktory vytvorili punkeri. Tito iba chcu šracovat a samotna jazda ich nebavi. Ja skatujem koli tomu ze je to super a robim to koli sebe a nie koli niekomu inemu. Podla mna by mali vsetci sk8teri povinne pocuvat blink 182 a AC/DC :D

Samozrejme toto je moj subjektivy nazor, nechcel som tym nikoho urazit, a ak sa tak stalo, tak sa ospravedlnujem.
Napísať odpoveď