HipHop vs. Skateboarding
heh s tymto nazorom sa stretavam po prvy krat.. poznam dost skinheadov a ze by hip hop nenavideli ? skorej im vobec nevadi..schw33k napísal:No keďže väčšina akože super skaterov aspoň na SVK nosí široké gatiská , takže je ich psia povinnosť počúvať hh
To máš ako u Skinheadov - zas ich psia povinnosť je hh nenávidieť
Všetko to platí do bodky a keď sa čo i len trochu nad tým človek zamyslí , zistí aké je to neskutočne trápne
K teme: nemam rad ked sa porovnavaju veci ako punk vs. hip hop co ja viem pride my to take neviem no,ved kazdemu sa paci ine a ked si kombinuje aj hoci styly ako hip hop a punk tak je to jeho vec ked jemu sa tak paci
ja osobne sa obliekam ako "rapper,, ale nemam problem pokecat s hocikym ktory ma nieco v hlave urcite sa nerozpravam s ludmi typu ty si rapper tak sa s tebou nebavim(vela punkerov my to povedalo)ale co uz raz to pochopia dufam. 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
tak sa obliekaj podla seba ako ti to pasuje, a nie ziadne dvoj metrove rifle, tricka po kolena a neviem co, a HLAVNE bud sam sebouNino napísal:K teme: nemam rad ked sa porovnavaju veci ako punk vs. hip hop co ja viem pride my to take neviem no,ved kazdemu sa paci ine a ked si kombinuje aj hoci styly ako hip hop a punk tak je to jeho vec ked jemu sa tak pacija osobne sa obliekam ako "rapper,, ale nemam problem pokecat s hocikym ktory ma nieco v hlave urcite sa nerozpravam s ludmi typu ty si rapper tak sa s tebou nebavim(vela punkerov my to povedalo)ale co uz raz to pochopia dufam.
a budu sa s tebou rozpravat aj punkery
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ked sa mu to pači tak nech sa tak oblieka ! Ked sa snim tý punkeri nerozpravaju len zato že ma široké gate tak to musia byť nejaky vygumovaný magori !fruxo napísal:tak sa obliekaj podla seba ako ti to pasuje, a nie ziadne dvoj metrove rifle, tricka po kolena a neviem co, a bud sam sebou![]()
a budu sa s tebou rozpravat aj punkery
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
takze ked ma niekto siroke gate, tak sa automaticky na nieco hra? a ked si da ciro a tazke boty, tak to je v pohode, lebo punkery sa na nic nehraju,ze?:)fruxo napísal:co ty vies... mozno mu na nom vadi mozno preto to ze sa tak obliekaze sa na nieco hra (a tymto stylom obleceni to tak naznacuje) ... sak chapes ako to myslim
![]()
ale to je len moj nazor ...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
TO SOM NEPOVEDAL ! mozno to znelo ako obranovanie punkerov, ale ja som len reagoval na vetu ze ho punkery nemaju radi ...
ja osobne som proti tym veciam ... ze vlastne sa delia skupiny (rappery, punkery,...) hraju sa na to lebo to je v mode (moj nazor)
keby sa spravali normalne, chodili obleceni normalne.... lebo teraz vlastne je to tak nejaky trafeny rapper ... priklad. rytmus zapoti nejaku hovadinu, a uz to pouziva aj dotycny, rytmus bude mat tricko po kolena tak aj ostatny budu mat tricka po kolena... a plno dalsich veci, to sa mi na tom nepaci, ze vlastne niesu sami sebou, ale sa na nieco hraju...
ako poznam takych cloviecikov aj ja osobne, ktory maju 2 metrove rifle, tricka po kolena, sprava sa ako iny clovek, kazde druhe slovo nadavka, a pocuva rap ... a nemam ho rad
a poznam takeho cloviecika, ktory sa oblieka normalne, sprava sa ako normalny slusny clovek,raz za cas si aj ponadava... a pocuva rap...a s nim je to v pohode... radsej mam takych ludi
ak som niekoho urazil tak sry, je to moj nazor
ja osobne som proti tym veciam ... ze vlastne sa delia skupiny (rappery, punkery,...) hraju sa na to lebo to je v mode (moj nazor)
keby sa spravali normalne, chodili obleceni normalne.... lebo teraz vlastne je to tak nejaky trafeny rapper ... priklad. rytmus zapoti nejaku hovadinu, a uz to pouziva aj dotycny, rytmus bude mat tricko po kolena tak aj ostatny budu mat tricka po kolena... a plno dalsich veci, to sa mi na tom nepaci, ze vlastne niesu sami sebou, ale sa na nieco hraju...
ako poznam takych cloviecikov aj ja osobne, ktory maju 2 metrove rifle, tricka po kolena, sprava sa ako iny clovek, kazde druhe slovo nadavka, a pocuva rap ... a nemam ho rad
a poznam takeho cloviecika, ktory sa oblieka normalne, sprava sa ako normalny slusny clovek,raz za cas si aj ponadava... a pocuva rap...a s nim je to v pohode... radsej mam takych ludi
-
Začiatok Konca
Professional
Hej presne tak..ja tiez jazdim na Blade-och...a kamaratov na skatoch mam aj raperov aj punkacov...je mi to jedno..ide o to aki su...PACO8 napísal:ani ja v tom nemam moc prehlad keby sa vyjadria k tomu lahsie by sa posudzovalo ja hip-hop moc nemusim a sk8ing tiez ne ja radsej aggresiv inline
Lord 3D: metal 4ever ako ty
Ale keby si obliekol siroke rifle a volnu mikinu hned je to debil? Ked sa niekomu paci ten styl obliekania musi to byt len dalsi magor co napodobnuje riťmusa? Myslim ze odsudzovat niekoho preto ako sa oblieka je uplne scestne...fruxo napísal: a poznam takeho cloviecika, ktory sa oblieka normalne, sprava sa ako normalny slusny clovek,raz za cas si aj ponadava... a pocuva rap...a s nim je to v pohode... radsej mam takych ludi![]()
EDIT:
Alebo ping pong vs. technosmetiar007 napísal:Presne tak ako si napisal..niekto ide po meste z velkym trickom a uz seci zacnu sepkatJe vec daneho cloveka co robi pocuva..Kludne tu moze byt tema Skateboarding vs metal
Presne tak ako si napisal..niekto ide po meste z velkym trickom a uz seci zacnu sepkatpiton napísal:Ale keby si obliekol siroke rifle a volnu mikinu hned je to debil? Ked sa niekomu paci ten styl obliekania musi to byt len dalsi magor co napodobnuje riťmusa? Myslim ze odsudzovat niekoho preto ako sa oblieka je uplne scestne...
-
miki690
Medium Professional
Tu nejde o to ako sa kto oblieka ale o tie povahy ... nevravim ze kazdy je taky, ale zo skaterov co poznam pocuvaju hiphop tak su vecsinou arogantny, netolerantny, egoisticky, vyhladavaju problemy a robia zle meno skaterom ... takto je to u nas, aj ked mozno by som vedel najst vynimku ...smetiar007 napísal:Presne tak ako si napisal..niekto ide po meste z velkym trickom a uz seci zacnu sepkatJe vec daneho cloveka co robi pocuva..Kludne tu moze byt tema Skateboarding vs metal
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ja nepakujem po rytmusovi ani po nikom proste sa my pacia tie siltovky a satky pod tym dlhe tricka az po kolena a siroke gate,ja sa tak citim dobre a necitim sa ani tak ze som nad nieco nad punk alebo tak niecofruxo napísal:TO SOM NEPOVEDAL ! mozno to znelo ako obranovanie punkerov, ale ja som len reagoval na vetu ze ho punkery nemaju radi ...![]()
mne sa osobne paci skate stil a podla mna to moc nepasuje ku sebe hmm ako ze hh si zacali nosit skate tenisky ide im o image ale tie tenisky su urcene pre skate a nie pre hh deti s nohavicami pri kolenach s rovnym siltom a blbostami hh nech si nosi bufu (blbec uz furt
) a nech si da nejake basket tenisky ono o teniskach to neni a ked hh robia so skate znaciek hh znacku to uz je podla mna divne nic proti nikomu. Co si myslia ty ze si daju siroke gate po kolena daju si nejke triko ze hiphop, tenisky P, rovny silt kravatu a dalsie ozdoby a myslia si ze su tazky hiphopery by som si to zivote neobliekol priam mi je to nechutne tak decentne mozu dat na javo co pocuvaju ale dakedy to prehanaju.
-
Digital
Guru
Hovoris ze to neni o teniskach ale priradujes k hiphoperom basketbalove tenisky !jumper napísal:mne sa osobne paci skate stil a podla mna to moc nepasuje ku sebe hmm ako ze hh si zacali nosit skate tenisky ide im o image ale tie tenisky su urcene pre skate a nie pre hh deti s nohavicami pri kolenach s rovnym siltom a blbostami hh nech si nosi bufu (blbec uz furt) a nech si da nejake basket tenisky ono o teniskach to neni a ked hh robia so skate znaciek hh znacku to uz je podla mna divne nic proti nikomu. Co si myslia ty ze si daju siroke gate po kolena daju si nejke triko ze hiphop tenisky P a myslia si ze su tazky hiphopery by som si to zivote neobliekol priam mi je to nechutne tak decentne mozu dat na javo co pocuvaju ale dakedy to prehanaju.
-
Josifek
Zablokovaný
Ja ako skater si dovolim povedat, ze vacsina ludi(hip hoperov) to robi koli "image" ktory vytvorili punkeri. Tito iba chcu šracovat a samotna jazda ich nebavi. Ja skatujem koli tomu ze je to super a robim to koli sebe a nie koli niekomu inemu. Podla mna by mali vsetci sk8teri povinne pocuvat blink 182 a AC/DC
Samozrejme toto je moj subjektivy nazor, nechcel som tym nikoho urazit, a ak sa tak stalo, tak sa ospravedlnujem.
Samozrejme toto je moj subjektivy nazor, nechcel som tym nikoho urazit, a ak sa tak stalo, tak sa ospravedlnujem.