Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ichliebdich napísal:cauko ludia neviete niejaku ich novu stranku lebo ta stara uz nejde :-( a nikde na nete neviem najst ani ich albumi a chcel by som si ich stiahnut maju dobre pesnicky prosim pomozte, albumi som hladal aj na lamkach a nenasiel som nic :-(
ja mam svteky v pc sa mi zda tak ak ces ti to mozem cez vikend upnut len mi to pripomen v piatok....
//eritrocit: Témy spojené. Dead Warrior ad http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=529135#529135
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

pocuvam tu fresh tracky Wladimir518 - Mafie a Orion + James Cole - Co je doma to se pocita

kto ich chce, ozvite sa mi na icq, zahrajte si se mnu damu a poslem :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

jin napísal:CNN ruleZZ
Suhlas :) Len škoda že to tu nikto nepozná , hned by sa zmenilo 50% nazorov na 50 Centa !
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Digital napísal:Suhlas :) Len škoda že to tu nikto nepozná , hned by sa zmenilo 50% nazorov na 50 Centa !
ja mam CNN,a co tam islo?co s 50Centom? bo telku nepozeram a uz vobec ne CNN.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:ja mam CNN,a co tam islo?co s 50Centom? bo telku nepozeram a uz vobec ne CNN.
LoL nie stanicu ale skupinu
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Digital napísal:LoL nie stanicu ale skupinu
jaaaaj,dpc trapas.nechce sa mi citat 100 stran a neviem ani ocom je rec.sry ze som sa zaplietol.
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ichliebdich »

Dead_Warrior napísal:ja mam svteky v pc sa mi zda tak ak ces ti to mozem cez vikend upnut len mi to pripomen v piatok....
ak by si bol taky dobry diki velmi ti budem vdacny :-)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

okonenipica napísal:A to ti povedal kto ? On sam ? Alebo predajnost ? SI SMIESNY :lol:
KF bol vzdy najpredavanejsi a verim ze to bude aj tentoraz... ved len sam Rytmus dostal zlatu platnu za vyse 12 000 predanich kusov.... Miky Mora tiez dostal zlatu platnu a to za 4 000 predanych kusov... a to je pekny rozdiel, pricom Moraton je kvalitny album, povedal by som viac kvalitny ako H16. Ale to je len moj nazor....
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Moji Najoblubenejši:

Kontrafakt&Rytmus
50Cent
Eminem
Dr.Dre
Snoop Dogg
2H Pozitiv
H16

:oops:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Vcera som si stiahol album od luzi 3mena4pismena, a som s nim dost spokojny, chlapci si dali zalezat :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Patyk napísal:KF bol vzdy najpredavanejsi a verim ze to bude aj tentoraz... ved len sam Rytmus dostal zlatu platnu za vyse 12 000 predanich kusov.... Miky Mora tiez dostal zlatu platnu a to za 4 000 predanych kusov... a to je pekny rozdiel, pricom Moraton je kvalitny album, povedal by som viac kvalitny ako H16. Ale to je len moj nazor....
a preco sem vsetci serete predajnost ? ze si to niake 11 rocne decko kupi neznamena ze budem davat za to raperovi respekt. ja sa nepozeram na to ci je album uspesni podla toho kolko sa predal, mna viac zaujima dusevna hodnota albumu, a tu rytmus ziadnu nema.. ako uz niekto spomina, trepe pi*ov*** aby bol za vodou :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ludia prave my tu clovek posiela Risov album Slovo panovo. Tak to uploadnem na lamky (s mojim uploadom to bude tak o osmej vecer)..

Len sa chcem spitat, Risov album uz vysiel ? Lebo neviem, podla mna este neni na svete.. ako to je ?

edit: ups tak asi naozaj existuje :oops: ako sa vam paci ?
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

MurphY napísal:no mozno mas pravdu.. ale musim ti neco vytknut.. KF , H16 kratkodoba zalezitost ? Kf je tu uz aspon 10 rokov takze o kratkodobosti nerozpraval.. no enes mi ostane v pamati do smrti..
no neviem az tak sa nevyznam, ale ked je tu desat rokov, tak preco je o nom pocut az teraz, a dovtedy ako keby ani neexistovali a teraz pomaly kazdy den, ze KF sem KF tam, mam taky pocit, ze su v HH ludia, ktorych mozno nepozna kazde decko, ale spravili pre HH scenu za tych 10 rokov 100x viac ako rytmus s KF a neryju sa i tam, kde ich netreba
a prepac ale ja som nasiel dost malo albumov od nich a vsetky vznikli za posledne 2-3roky
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Osiris napísal:no neviem az tak sa nevyznam, ale ked je tu desat rokov, tak preco je o nom pocut az teraz, a dovtedy ako keby ani neexistovali a teraz pomaly kazdy den, ze KF sem KF tam, mam taky pocit, ze su v HH ludia, ktorych mozno nepozna kazde decko, ale spravili pre HH scenu za tych 10 rokov 100x viac ako rytmus s KF a neryju sa i tam, kde ich netreba
a prepac ale ja som nasiel dost malo albumov od nich a vsetky vznikli za posledne 2-3roky
Rytmus daval este zo Zvukami Ulice na zaciatku devedesiatich rokoch :wink: Ego a Anes to uz neviem.. Takze si hladal zle..
Rytmusa nemam rad, len davam veci na spravnu mieru :wink:

A prosim nekop do niecoho do coho sa kopnut neda. V hip-hope to nie je tak ako v pope, rocke a pod. scenach. V hh scene musi raper repovat dlhe roky aby si ho vobec niekto vsimol. Nikto kto je na Slovenskej scene znamy sirsej verejnosti tu nie je 2-3 roky ako si niektori ludia myslia, ale su tu uz dlhe, dlhe roky. To len vy ich teraz registrujete, kvoli boomu ktori tu teraz okolo hip-hopu je
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Muhehe, ludia precitajte si toto http://www.sp-s.sk/forum/viewtopic.php? ... highlight= a dozviete sa to ze za drogy a drogovu zavislost moze hip-hop :lol:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Toto už je čo
sak prave preto.Prichod Hip-hopu prisli drogy vo valkom pocte.A pribudlo vela drogovych konzumento
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

smetiar007 napísal:Toto už je čo
Lol to je aka pi.ovina preboha , sak kazdy kkt vie ze drogi prisli s mladou rockovou érou .
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Digital napísal:Lol to je aka pi.ovina preboha , sak kazdy kkt vie ze drogi prisli s mladou rockovou érou .
Nejde o to kto ich priviezol ale o to ze ich niekdo zvaluje na hip hop :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

rap - slovensky - absolútne hrozné, sux, nahovn*
rap -zahraničný - občas sa nájde nejaký dobrý song,medzi moje najobľúbenejšie patria The grits - my life by like a taktiež Fort minor - believe me :) :smt020 :smt025
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Theking napísal:rap - slovensky - absolútne hrozné, sux, nahovn*
rap -zahraničný - občas sa nájde nejaký dobrý song,medzi moje najobľúbenejšie patria The grits - my life by like a taktiež Fort minor - believe me :) :smt020 :smt025
a mozem sa opytat ci tam rozumies tym frazam ? ak nie tak potom mam o tebe velmi "skvely" nazor.. ak si myslis ze svk je shit tak je to s tebou tazke..
Napísať odpoveď